Necu nista pitat zelim samo da vam se opet zahvalim
24.06.2026: Bosna i Hercegovina - Katar
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: 24.06.2026: Bosna i Hercegovina - Katar
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Dugo me nije ovako tresla euforija za reprezentaciju bas dugo.
Napast odma u prvih dvaest dat gol pa poslije ovjerit jos jednom.
Napast odma u prvih dvaest dat gol pa poslije ovjerit jos jednom.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- invincible1921
- Kontakt:
Ma jok sto rizikovati ako nije 100%...ubacit ga u drugom ako bude trebalo...mada ubjedjen sam da Demirovic zabija veceras tako da ne bi trebalo bit problemaGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑24 jun 2026, 16:00
Trebalo bi ovako , Tabakovica bih prije Demirovica ali ocekujem bar 30min Tabaka
Treba nam gol prvih 20min![]()
Hareta ceka musterija u 1/16
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 24 jun 2026, 16:10, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
ne ludujte sa Tabakovicem covjek nije spreman, mozda ako nam bude trebao zadnjih 10tak minuta.
Napad ce biti Dzeko i Demirovic
nazad Dedic Katic Radeljic Kolosinac
i vidjet cemo ko ce biti vezni i krila
Posto je Dedic povrijedzen ali ce vjerovatno krenuti mislim da ce cuvati Memica da ga zamjeni ako bude trebalo, tako da bi Bajraktarevic i Alajbegovic mogli krenuti od 1.min
Napad ce biti Dzeko i Demirovic
nazad Dedic Katic Radeljic Kolosinac
i vidjet cemo ko ce biti vezni i krila
Posto je Dedic povrijedzen ali ce vjerovatno krenuti mislim da ce cuvati Memica da ga zamjeni ako bude trebalo, tako da bi Bajraktarevic i Alajbegovic mogli krenuti od 1.min
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Ne mora nadmasiti italiju, onaj osjecaj pred utakmicu sa italijom i poslije sigurno katar a vjerovatno i u narednim godinama nece nista nadmasiti, jer sada su porasli apetiti ali da ce se slaviti vjerujem da hoce.Shevko je napisao/la: ↑24 jun 2026, 15:53Ne vjerujem, ne moze nista nadmasiti Italiju, jedino da je osvojimo.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑24 jun 2026, 15:45Ljudi ulice ce goriti veceras i barem jos 2 puta poslije na ovom mundijalu, vidimo se u cetvrtfinalu
#CarsijaOdjebi
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Memic na beka po krilima Kerim i Esmir i idemo do pobjede
#CarsijaOdjebi
3-5-2
Vasilj
Hadzikadunic Katic Kolasinac
Bajraktarevic Basic Mahmic Sunjic Alajbegovic
Dzeko Demirovic
Vasilj
Hadzikadunic Katic Kolasinac
Bajraktarevic Basic Mahmic Sunjic Alajbegovic
Dzeko Demirovic
-
FerdinandF
- Kontakt:
Mislim da će Malić početi
Ako bude Malić igrao večeras umjesto Dedića to će samo još jednom biti dokaz da smo bili u pravu sa kritikama za sastav koji je pozvao jer mu beka mijenja igrač koji je slučajno pozvan naknadno zbog povrede Čelika. A ista stvar je i lijevo gdje kolasinca može zamijeniti samo neprirodni burnić.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
-
Marokanci58
- Kontakt:
Nikakva povreda Dedića nego čovjek ima problem sa fizikom plus je zbog kretena Barbareza bio izložen napadima SAM NA STRANI obje utakmice tako da je poginuo i nije se stigao oporaviti.
BRATSTVO GRAČANiCA
ja sam se usro
Sta ovo ss.ba pise za Tarika, je li moguce da se nesto promijenilo u medjuvremenu i da je kazna na dvije utakmice?!Muharemović bi zbog direktnog crvenog kartona propustio i duel šesnaestine finala, naravno ako se ondje nađemo, a svi vjerujemo da hoćemo.
Večeras očekujem Mujakića na desnom boku, dakle, crno nam se piše. Imali smo historijsku šansu ali ćemo je uprskati
Stavljanje Memića u odbranu je ludost. Čovjek imao ulogu kod sva četiri gola Švice.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
sreca pa stanic nije aktivan, on bi to iznio odlicno. Prolaz tad bez dileme
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
3 5 2 sigurno necemo igrati znate li vi kakav bi propuh ostavili lijevo jeste svjesni da Kerim ima tek jednu sezonu seniorskog fudbala, da nikad tu poziciju nije pokrivao i da nije defanzivno zreo igrac. A pricate o nekim prirodnim pozicijama ajde da su tu na wingbackovima Dedic i Memic al u te kombinacije stavljat Kerima onda nemate blage o fudbalu. Takodjer igrati sa 3 vezna od kojih niti jedan nije sposoban zadrzati loptu, a jedan cak novajlija sto znaci da nije uigrano i da moze lagano doci do greske ili ne mora doci do greske jednostavno nece dati nikakav efekat. Ljudi pravite neke postavke bez da znate ista o fudbalu, pustito to profesionalci da odrade vjerujte ima Barba i njegov tim dovoljno znanja a narucito dosta vise nego vi strucnjaci.
#CarsijaOdjebi
On vise od jednog meca moze dobiti samo ako je vrijedjanje sudije/igraca ili neki bas grub faul. Ono je najobicniji faul kao zadnji igrac odbrane. Mislim da je samo jedan mec suspenzije.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
FerdinandF
- Kontakt:
Kad smo igrali 352?
Samo protiv Makedonije?
Samo protiv Makedonije?
Trenutno korisnika/ca: 231983, Atlanta, dubrovnik, Google Adsense [Bot], invincible1921, Konzerva, Pensioner26, PeppermintSA, soko, TefalTava, Tihi i 82 gosta.