https://www.bbc.com/sport/football/arti ... 95xz5xndlo
izdao ih chatgpt
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Protiv ozbiljnije ekipe bi bilo samoubistvo ali ovako protiv Katara mislim da moze to pokriti narucito uz Esmirovu podrsku. Ali nije ni Malic losa opcija, ali Memic bi dao vise prostara za napade po toj strani u tandemu sa Esmirom.
Ma Afifa bi trebao i Memic moc bez problema cuvat. Jest najbolji njihov igrac ali nije to tesko bit kad pogledas kadar.Matterhorn22 je napisao/la: ↑24 jun 2026, 16:31a gdje bas da se dedic povrijedi kad im je najbolji igrac lijevo krilo
Ma znam da je nacelno ovako, ali kontam da nisu tamo u Americi dobili informaciju od Barbareza ili nekog iz saveza zbog ove mogucnosti:adicrnac je napisao/la: ↑24 jun 2026, 16:29https://www.bbc.com/sport/football/arti ... 95xz5xndlo
izdao ih chatgpt
Fifa does hold the right to impose "further sanctions" if it deems it necessary.
Meni to zvuci kao da se odnosi za nesportske faulove i slicno. Tarikov crveni je bio potpuno skolski.
Nema jos nigdje sluzbenih sastava, tako da... Ne bi me cudilo i da Malic starta na desnom beku ako bude u formaciji sa 4 pozadi. Pitanje je sta je gore, imat Kerima kao lijevog wingbacka ili Malica kao desnog beka. Ja bih radije istrpio Kerima kao lijevog wingbacka, ako ce Memic biti desno, lijevo Afif i napada svakako. Protiv jaceg protivnika doduse, Kerim sam lijevo ni pod razno..tuzlanskinacin je napisao/la: ↑24 jun 2026, 16:37Moze neko malo razraditi zasto vidi Kerima kao wingbeka i kako misle da bi on drzao tu stranu jer ne moze se ocekuvati da ce mu Kolasinac pomagat prije da ce morati Kerim Kolasincu?
Mislim da bi najbolje bilo imati desno Memica i Esmira uz defanzivnu zrelost Esmira i Memicevo iskustvo i borbenost protiv Katara ne bi trebalo biti tu problema, dok Kerim kao wingbek moze biti velika opasnost jer u 3 5 2 formaciji wingbek je jedna od najodgovornijih pozicija a da je cijelu pokriva momak od 18 godina u prvoj seniorskoj sezoni sa slabom defanzivnom i duel igrom, ne bih se usudio. Treba njemu dati slobodu prema naorijed sa defanzivnim zadacima bi ga ugušili samo. A ako uzememo u obzir i da Kolasinac moze izlet da nema brzine da se vrati na Kerima kao wingbeka pada jos tri put veca odgovornost to bi nam bila bas slaba tacka.viKK je napisao/la: ↑24 jun 2026, 16:46Meni to zvuci kao da se odnosi za nesportske faulove i slicno. Tarikov crveni je bio potpuno skolski.Nema jos nigdje sluzbenih sastava, tako da... Ne bi me cudilo i da Malic starta na desnom beku ako bude u formaciji sa 4 pozadi. Pitanje je sta je gore, imat Kerima kao lijevog wingbacka ili Malica kao desnog beka. Ja bih radije istrpio Kerima kao lijevog wingbacka, ako ce Memic biti desno, lijevo Afif i napada svakako. Protiv jaceg protivnika doduse, Kerim sam lijevo ni pod razno..tuzlanskinacin je napisao/la: ↑24 jun 2026, 16:37Moze neko malo razraditi zasto vidi Kerima kao wingbeka i kako misle da bi on drzao tu stranu jer ne moze se ocekuvati da ce mu Kolasinac pomagat prije da ce morati Kerim Kolasincu?
Ali opet ajmo samo sacekat utakmicu veceras.