FC Internazionale Milano - Transferi

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Tritolone
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano - Transferi

Post Postao/la Tritolone » 24 jun 2026, 18:51

Dosadan sam i ponavljam se 100 puta, ali uprava na celu sa OAKTREE zabusantima mora znati da ce rezultati stati kad tada, ili ces otvoriti kesu i u jednoj sezoni kupiti 3-4 igraca u vrijednosti Palestre i pojacati prvih 11 te klupu ili ce te svi drugi koji su gladniji i koji su spremni potrositi presisati, ovakav nacin rada ce nas dovesti do onoga sta je Milan danas.

Ovo je valjda 5 igrac u zadnja 2-3 mercata koji odlazi u drugi klub zato sta mi nismo spremni ponuditi ono sta klub i igrac trazi te smo zacrtali sebi neku vrijednost preko koje ne prelazimo, ne krivim ni promil Atalantu ni Palestru koji je odabrao 5x jacu ligu, 3 puta jaci ugovor, u najgorem slucaju ce se vratiti za 2 sezone nazad u Serie A u jedan od jacih klubova, dok je Atalanta zaradila onoliko koliko su trazili. Ne postoji opravdanje za ovaj fail, lik je po svim relevantim izvorima bio nas i bio je spreman pristati na ugovor u prosli cetvrtak ali formalna ponuda njegovom klubu nikad nije stigla. Ja ne znam za niti jedan drugi klub koji se kao dogovori sve sa igracem i klubom i onda odgodi predstavljanje ponude za iduci tjedan, taman toliko vremena da uleti netko drugi za par mil vise, a u takvim slucajevima uvijek ce se pojaviti neki EPL klub koji moze ponuditi vise iz prostog razloga sta imaju vise novaca od nas.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

arminz
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano - Transferi

Post Postao/la arminz » 24 jun 2026, 19:51

Oni su uletili sa boljim uslovima kad smo mi dogovorili cijenu. Što bi se patili u pregovorima sa Atalantom kad mogu sačekati da Inter ispita koliko je potrebno i da samo povećaju. Da se dogovorilo prošle sedmice, isto bi se desilo. A Inter mu ne može dat veću platu nego što imaju Dimarco, Bastoni i jos neki jer bi totalno poremetilo platnu strukturu.

Klubovi u Italiji nemaju načina da se takmiče sa klubovima iz Premier lige. Malo je igrača ko što je Barella pa da sve odbije u korist Interao. Ja sam se nadao da je takav Palestra, ispostavilo se da nije i idemo dalje
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []