preko CENERA ..100%juveboy je napisao/la:Ajmo procjene za posjetu ?Moja prognoza oko 7 000 . . . Sve preko je extra dobro . . .
tj izmedju 11-14 milja
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
preko CENERA ..100%juveboy je napisao/la:Ajmo procjene za posjetu ?Moja prognoza oko 7 000 . . . Sve preko je extra dobro . . .
Realno, preko 15.000.juveboy je napisao/la:Ajmo procjene za posjetu ?Moja prognoza oko 7 000 . . . Sve preko je extra dobro . . .
kirba je napisao/la:Kadeti
Sarajevo – Željezničar 5:0
Juniori
Sarajevo – Željezničar 2:0
aBd hattrick
18 000, molim Boga da bude toliko, to bi znacilo da se derbi vratio IN !UPS je napisao/la:Realno, preko 15.000.juveboy je napisao/la:Ajmo procjene za posjetu ?Moja prognoza oko 7 000 . . . Sve preko je extra dobro . . .
U prodaji je 16.000 karata koje i nisu toliko skupe. tu imas 1.000 godisnjih karata, zatim masu jednu djevojaka i djece koji ce uci dzaba jer ne placaju kartu.... realno je za ocekivati 16-18.000
Cuj Robije sto se javlja....jel ovo na lizing ili na popusing?KenoRob je napisao/la:hajmo sarajevo razvalite ove zesticenike plbih. ocekujem petardu i da im noge polomite a o navijanju ne treba trosit rijeci tu ste svakako bolji
Haj nam ti filozofe reci nesto....mandraX je napisao/la:Popišam vam se na derby ... veće patnje i jada nisam vidio odavno...bez veze mi prođe 90 minuta
Rek'o sam šta sam imao za reć'...znači bolje da sam gledao EzelaFORZA ZELJO je napisao/la:Haj nam ti filozofe reci nesto....mandraX je napisao/la:Popišam vam se na derby ... veće patnje i jada nisam vidio odavno...bez veze mi prođe 90 minuta
Nek' je bolji derby Velež-Zrinjski.mandraX je napisao/la:Rek'o sam šta sam imao za reć'...znači bolje da sam gledao EzelaFORZA ZELJO je napisao/la:Haj nam ti filozofe reci nesto....mandraX je napisao/la:Popišam vam se na derby ... veće patnje i jada nisam vidio odavno...bez veze mi prođe 90 minuta
To si ti rekao, ne ja... jesam spomenuo negdje Velež, Zrinjski???'bordo_boy je napisao/la:
Nek' je bolji derby Velež-Zrinjski.
Trenutno korisnika/ca: cetvrticovjek, Lecler, riki46, rimljanin90 i 13 gostiju.