Edin Džeko
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Edin Džeko
Totalno nepotrebno ponasanje u ovako lijepim trenutcima
BUCA POTOK
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
-
zeljovac21
- Kontakt:
Oprosti se 40 ti je godina samo nas kocis. Zbog tebe igramo s igracem manje u vezi. JOs naso fursat nesto
Zadnja izmjena: zeljovac21, dana/u 24 jun 2026, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
Sta ti treba da sw raspravljas sa Hrgovicem nisi mogo trcat i zamjenjen si vidjeli smo svi i Luka Modric izadkmje nevjerovatno koje sujete kao i prosli put Bajraktarevic sa Svicarskom
Ne treba ti ovo Edine jeboga ti, 19 godina si tu, ta djeca u svlacionici gledaju u tebe ko da si Bog...
LA HINCHADA DE LOS RAJVOS
-
FerdinandF
- Kontakt:
Šta je bilo jbt
Nije se smirio do kraja utakmice. Svi slave, on i dalje nešto drobi Hegoviću.
Nije se smirio do kraja utakmice. Svi slave, on i dalje nešto drobi Hegoviću.
Dosta je njegove samovolje udaljiti ga sa prvenstva
BH Homelander
-
FerdinandF
- Kontakt:
Ovo su izlivi kad ti zena ne da ckapi
naprijed rejal
-
FerdinandF
- Kontakt:
Vidio sam ja da je bio ljut još poslije švicarske. I pomislio sam da je kivan na barbareza.
u ovakvim situacijama se vidi njegov pravi karakter...
za medije je uvijek "fin" a u svlacionici hoce uvijek da bude glavni.
za medije je uvijek "fin" a u svlacionici hoce uvijek da bude glavni.
Bit će gusto
Umjesto da bude primjer i vođa ovoj djeci, on seljačkim ponašanjem unosi nemir u historijskoj utakmici. Hvala za sve, penzija odmah poslije Mundijala.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
-
FerdinandF
- Kontakt:
Ajd sad ide pretjerivanje jel? Pišanje po Dzeki. Imate li mjere!?
kućoslijetač 
Edin je puno toksičniji nego što se mnogima čini, ali to rijetko izađe na vidjelo, naravno zbog njegovog statusa. Uz to je i prilično lukav jer godinama zna sakriti svoje mišljenje o raznim problemima i prikloniti se onome što mu u datom trenutku najviše odgovara.
Ne znam otkud ovolika ljutnja prema Sergeju. Igrao je skoro cijelu utakmicu, da bi na kraju bacio flašu vode i nastavio galami do zadnjeg zvižduka. A na terenu čak je i Demirović proigrao nakon što je Edin izašao. Otkako je tu, svi znamo da se svi moraju prilagođavati njemu. Ono o čemu je i Ibišević govorio. Godinama ima ogroman utjecaj na reprezentaciju, a mislim da je to često išlo na našu štetu. Sigurno mnogi igrači šute godinama jer ne žele ulaziti u probleme.
Vrijeme je majstore. Hvala ti za sve ali to treba da bude to. Pozdravi se kulturno nakong SP.
Ne znam otkud ovolika ljutnja prema Sergeju. Igrao je skoro cijelu utakmicu, da bi na kraju bacio flašu vode i nastavio galami do zadnjeg zvižduka. A na terenu čak je i Demirović proigrao nakon što je Edin izašao. Otkako je tu, svi znamo da se svi moraju prilagođavati njemu. Ono o čemu je i Ibišević govorio. Godinama ima ogroman utjecaj na reprezentaciju, a mislim da je to često išlo na našu štetu. Sigurno mnogi igrači šute godinama jer ne žele ulaziti u probleme.
Vrijeme je majstore. Hvala ti za sve ali to treba da bude to. Pozdravi se kulturno nakong SP.
-
Paromlinac
Legendo, ne treba ti ovo...
-
antetokounmpo
- Kontakt:
Sta vam je ljudi? Frajeru krivo jer smo u tom momentu lose djelovali, mislio je da može bolje. Opusteno ljudi dragi. Veliki je Edin Dzeko i ako Bog da daje u nokaut fazi.
Edine legendo, hejteri neka ga puše.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Nadam se da ce stati pred kamere i dati izjavu da se ovo odmah smiri
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 313, BosPos, CAGarfia, Cautinho, Daduli, damir_82, edin139, enobarca, erkov, GIBRA, insimadop, legendarnadruga, majstorS35, mire96, Mocvara1991, MundijalVibes26, nerkolfc, NEZALAGANJE, Rauber33, rossonero85, SanaBosna, Saurman, Shevko, signalidunapark, skoJaa, Venom, Zglavkar i 188 gostiju.