Asmir Begović

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

bosanac723
Kontakt:

Re: Asmir Begovic-Izgubljen ili postoji nada?

Post Postao/la bosanac723 » 15 jun 2009, 23:01

amir je napisao/la:Zeljo do groba@ i za tebe isto vazi kao i za amadeus@, , prestanite se praviti prepametni, a ustvari ste preglupi, boli vas k u r a c sta ko pise, ako vam se nesvidja razgulite
Aferim :D
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 21 jun 2009, 14:09

da mi je znat sta ovaj savez radi , joj iljo sulejmane ceko i ostali sve ih treba pokklat
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 jun 2009, 14:10

Evo sta pise na wikipediji: Asmir will miss out on the 2009 Gold Cup for Canada due to the arrival of his first child.

Znam da tu moze pisat ko god hoce, ali mozda je i istina.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 21 jun 2009, 14:12

treba ciro da ga zovne sta ce mu igrace zvat suljo iljo...placen je za to
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 jun 2009, 14:13

I njega haliti eto na spisku je Canade,a nesto se kofrcimo sto gubimo igrace,a kad nam daju mogucnost da ih vratimo nasi ne reaguju od Cire pa do Usranovica,normala ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 21 jun 2009, 14:16

ovaj nas savez unistavao i jos unistava , pa covjece gdje je kraj
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 21 jun 2009, 14:18

Neko od novinara treba odmah nazvati ciru i reci mu ovo da ce biti izgubljen ako ga ne pozove. Mislim da ce Ciro nesto uraditi po tom pitanju, jer ovi iz saveza 100% nece.

am333
Kontakt:

Post Postao/la am333 » 21 jun 2009, 14:20

Možda je glupo pitanje...ali zašto se taj igrač ponaša na taj način. Il' si brate bosanac il kanađanin i sve ok. Te mi više priče kao zvaće me oni drugi...požurite idu na živce.
Odluči se ti majtore šta si i sve ok.
U svim normalnim državama igrači čekaju poziv a ne kao eto ako me vi ne zovnete ja ode igrati za nekog drugog.
Sve je jeasno naš savez veze nema od posla al i ti igrači mi više s takvom pričom idu na nerve
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 jun 2009, 14:25

am333 je napisao/la:Možda je glupo pitanje...ali zašto se taj igrač ponaša na taj način. Il' si brate bosanac il kanađanin i sve ok. Te mi više priče kao zvaće me oni drugi...požurite idu na živce.
U svim normalnim državama igrači čekaju poziv a ne kao eto ako me vi ne zovnete ja ode igrati za nekog drugog.
Sve je jeasno naš savez veze nema od posla al i ti igrači mi više s takvom pričom idu na nerve
Tako je brate. Kako je Pjanic fino reko, ili BiH ili nista. Krivi su i savez ili Ciro ali najvise je kriv sam igrac. Yebo ti tog bosanca sto se misli hoce li igrat za nas ili za veliku silu Kanadu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 21 jun 2009, 14:31

Pa vidis da ovi iz saveza ignoriraju , nikad ga nisu zvali , dajte nemojte srati molim vas

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 21 jun 2009, 14:31

am333 je napisao/la:Možda je glupo pitanje...ali zašto se taj igrač ponaša na taj način. Il' si brate bosanac il kanađanin i sve ok. Te mi više priče kao zvaće me oni drugi...požurite idu na živce.
odlicno receno. istina je da je nas savez nesposoban i nakaradan. Uzimaju nam igrace na sve strane. Medjutim ako istinski volis ovu zemlju odbit ces Kanadu kao sto su ponude drugih zemalja odbili Pjanić ili Barbarez.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 21 jun 2009, 14:37

a ko bi mogao odbiti Kanadu?
ljudi su svijetska sila u nogometu...
rame uz rame Brazilu, Spaniji, Engleskoj... :mrgreen:
100% sportski i krajnje opušten potpis

SALIHOVIC84
Kontakt:

Post Postao/la SALIHOVIC84 » 21 jun 2009, 14:45

Ma samo mi hvalimo Ciru a on neka zijeva u fotelji na moru! Njegov je posao da pozove Begovica a ne Iljin ili Usanovicev! Supic je dobar momak ali nema on tu kvalitetu da Kenana zamjeni na golu nase reprezentacije dok Begovic sigurno ima a i govorio je ranije da ima zelju nastupiti za nas.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 21 jun 2009, 14:55

SALIHOVIC84 je napisao/la:Ma samo mi hvalimo Ciru a on neka zijeva u fotelji na moru! Njegov je posao da pozove Begovica a ne Iljin ili Usanovicev! Supic je dobar momak ali nema on tu kvalitetu da Kenana zamjeni na golu nase reprezentacije dok Begovic sigurno ima a i govorio je ranije da ima zelju nastupiti za nas.
Supic je prosjecni golman ali netreba zaboraviti da u slucaju da izgubimo Begovica mi imamo jos par dobrih golmana na koje mozemo racunati : Jakupovic, Nurkovic, Sehic, Mujkic itd.

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 21 jun 2009, 14:57

Tarik14 je napisao/la:
SALIHOVIC84 je napisao/la:Ma samo mi hvalimo Ciru a on neka zijeva u fotelji na moru! Njegov je posao da pozove Begovica a ne Iljin ili Usanovicev! Supic je dobar momak ali nema on tu kvalitetu da Kenana zamjeni na golu nase reprezentacije dok Begovic sigurno ima a i govorio je ranije da ima zelju nastupiti za nas.
Supic je prosjecni golman ali netreba zaboraviti da u slucaju da izgubimo Begovica mi imamo jos par dobrih golmana na koje mozemo racunati : Jakupovic, Nurkovic, Sehic, Mujkic itd.
Nemozes care racunati ni na Jakupovic a i ove sto si nabrojo su ko dlake :D
Tracy McGrady!!!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 21 jun 2009, 15:04

Edo_Majka je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:
Nemozes care racunati ni na Jakupovic a i ove sto si nabrojo su ko dlake :D
Pa dobro, Jakupovic je bio pozvan za reprezentaciju Svicarske i izgleda da je igrao za Svicarsku u prijateljskoj utakmici protiv Kipra prije godinu dana. Jakupovic je izjavio par puta da je njegova odluka da igra za Svicarsku bila njegova najveca greska u zivotu. :|

SALIHOVIC84
Kontakt:

Post Postao/la SALIHOVIC84 » 21 jun 2009, 15:29

Momak je proveo rato u Bosni i Hercegovini pa zar mislite da je njemu lahko odluciti se za Canadu?
Ma naravno da nije...
On ima zelju igrati za nas tu nema niti najmanje sumnje a sada je sve do Cire neka ga pozove i razgovara fino sa momkom i nema problema. A i mi cemo time konacno dobiti pouzdanog golmana!
A sada trebamo krenuti i u borbu za Medunjaninom (Valadollid) momak je super igrac (vidi youtube) i mnogo ce nam pomoci!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 21 jun 2009, 15:33

SALIHOVIC84 je napisao/la:Momak je proveo rato u Bosni i Hercegovini pa zar mislite da je njemu lahko odluciti se za Canadu?
Ma naravno da nije...
On ima zelju igrati za nas tu nema niti najmanje sumnje a sada je sve do Cire neka ga pozove i razgovara fino sa momkom i nema problema. A i mi cemo time konacno dobiti pouzdanog golmana!
A sada trebamo krenuti i u borbu za Medunjaninom (Valadollid) momak je super igrac (vidi youtube) i mnogo ce nam pomoci!

"A i mi cemo time konacno dobiti pouzdanog golmana!"

Sta to treba da znaci? Zar nije Hasagic pouzdani golman? Za mene je on nas najbolji golman u zadnji 10-15 godina.

big_amko
Kontakt:

Post Postao/la big_amko » 21 jun 2009, 15:34

Zasto Jakupovic ne moze braniti za nas. Pa,Jones je odigrao tri utakmice za njemacku reprezentaciju i sada ce igrati za amere, ako on moze zasto ne bi mogao Edin?

Sto se tice Begovica Ciro ga je rekao pozvati za utakmicu u augustu.

esso
Kontakt:

Post Postao/la esso » 21 jun 2009, 15:40

apsolutno se slazem ciro ga je rekao zvati u augustu a on ako hoce da brani za BIH nek odna odbije poziv kanade i saceka do augusta da ga ciro zovne tako ce pokazati da je patriota to je isto uradio pijanic al momak je patriota :D :D

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.