Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
bosanac723
-
Kontakt:
Postao/la bosanac723 » 15 jun 2009, 23:01
amir je napisao/la:Zeljo do groba@ i za tebe isto vazi kao i za amadeus@, , prestanite se praviti prepametni, a ustvari ste preglupi, boli vas k u r a c sta ko pise, ako vam se nesvidja razgulite
Aferim

When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
-
Bosnier
-
Kontakt:
da mi je znat sta ovaj savez radi , joj iljo sulejmane ceko i ostali sve ih treba pokklat
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
-
Cartman
-
Kontakt:
Evo sta pise na wikipediji: Asmir will miss out on the 2009 Gold Cup for Canada due to the arrival of his first child.
Znam da tu moze pisat ko god hoce, ali mozda je i istina.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
nick
-
Kontakt:
treba ciro da ga zovne sta ce mu igrace zvat suljo iljo...placen je za to
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
miky_hz
-
Kontakt:
I njega haliti eto na spisku je Canade,a nesto se kofrcimo sto gubimo igrace,a kad nam daju mogucnost da ih vratimo nasi ne reaguju od Cire pa do Usranovica,normala

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
Bosnier
-
Kontakt:
ovaj nas savez unistavao i jos unistava , pa covjece gdje je kraj
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
-
Madafaka
-
Kontakt:
Neko od novinara treba odmah nazvati ciru i reci mu ovo da ce biti izgubljen ako ga ne pozove. Mislim da ce Ciro nesto uraditi po tom pitanju, jer ovi iz saveza 100% nece.
-
am333
-
Kontakt:
Možda je glupo pitanje...ali zašto se taj igrač ponaša na taj način. Il' si brate bosanac il kanađanin i sve ok. Te mi više priče kao zvaće me oni drugi...požurite idu na živce.
Odluči se ti majtore šta si i sve ok.
U svim normalnim državama igrači čekaju poziv a ne kao eto ako me vi ne zovnete ja ode igrati za nekog drugog.
Sve je jeasno naš savez veze nema od posla al i ti igrači mi više s takvom pričom idu na nerve
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
-
Cartman
-
Kontakt:
am333 je napisao/la:Možda je glupo pitanje...ali zašto se taj igrač ponaša na taj način. Il' si brate bosanac il kanađanin i sve ok. Te mi više priče kao zvaće me oni drugi...požurite idu na živce.
U svim normalnim državama igrači čekaju poziv a ne kao eto ako me vi ne zovnete ja ode igrati za nekog drugog.
Sve je jeasno naš savez veze nema od posla al i ti igrači mi više s takvom pričom idu na nerve
Tako je brate. Kako je Pjanic fino reko, ili BiH ili nista. Krivi su i savez ili Ciro ali najvise je kriv sam igrac. Yebo ti tog bosanca sto se misli hoce li igrat za nas ili za veliku silu Kanadu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
Bosnier
-
Kontakt:
Pa vidis da ovi iz saveza ignoriraju , nikad ga nisu zvali , dajte nemojte srati molim vas
-
mone
-
Kontakt:
am333 je napisao/la:Možda je glupo pitanje...ali zašto se taj igrač ponaša na taj način. Il' si brate bosanac il kanađanin i sve ok. Te mi više priče kao zvaće me oni drugi...požurite idu na živce.
odlicno receno. istina je da je nas savez nesposoban i nakaradan. Uzimaju nam igrace na sve strane. Medjutim ako istinski volis ovu zemlju odbit ces Kanadu kao sto su ponude drugih zemalja odbili Pjanić ili Barbarez.
-
RiNo
-
Kontakt:
a ko bi mogao odbiti Kanadu?
ljudi su svijetska sila u nogometu...
rame uz rame Brazilu, Spaniji, Engleskoj...

100% sportski i krajnje opušten potpis
-
SALIHOVIC84
-
Kontakt:
Postao/la SALIHOVIC84 » 21 jun 2009, 14:45
Ma samo mi hvalimo Ciru a on neka zijeva u fotelji na moru! Njegov je posao da pozove Begovica a ne Iljin ili Usanovicev! Supic je dobar momak ali nema on tu kvalitetu da Kenana zamjeni na golu nase reprezentacije dok Begovic sigurno ima a i govorio je ranije da ima zelju nastupiti za nas.
-
Tarik14
-
Kontakt:
SALIHOVIC84 je napisao/la:Ma samo mi hvalimo Ciru a on neka zijeva u fotelji na moru! Njegov je posao da pozove Begovica a ne Iljin ili Usanovicev! Supic je dobar momak ali nema on tu kvalitetu da Kenana zamjeni na golu nase reprezentacije dok Begovic sigurno ima a i govorio je ranije da ima zelju nastupiti za nas.
Supic je prosjecni golman ali netreba zaboraviti da u slucaju da izgubimo Begovica mi imamo jos par dobrih golmana na koje mozemo racunati : Jakupovic, Nurkovic, Sehic, Mujkic itd.
-
Edo_Majka
-
Kontakt:
Tarik14 je napisao/la:SALIHOVIC84 je napisao/la:Ma samo mi hvalimo Ciru a on neka zijeva u fotelji na moru! Njegov je posao da pozove Begovica a ne Iljin ili Usanovicev! Supic je dobar momak ali nema on tu kvalitetu da Kenana zamjeni na golu nase reprezentacije dok Begovic sigurno ima a i govorio je ranije da ima zelju nastupiti za nas.
Supic je prosjecni golman ali netreba zaboraviti da u slucaju da izgubimo Begovica mi imamo jos par dobrih golmana na koje mozemo racunati : Jakupovic, Nurkovic, Sehic, Mujkic itd.
Nemozes care racunati ni na Jakupovic a i ove sto si nabrojo su ko dlake

Tracy McGrady!!!
-
Tarik14
-
Kontakt:
Edo_Majka je napisao/la:Tarik14 je napisao/la:SALIHOVIC84 je napisao/la:Ma samo mi hvalimo Ciru a on neka zijeva u fotelji na moru! Njegov je posao da pozove Begovica a ne Iljin ili Usanovicev! Supic je dobar momak ali nema on tu kvalitetu da Kenana zamjeni na golu nase reprezentacije dok Begovic sigurno ima a i govorio je ranije da ima zelju nastupiti za nas.
Nemozes care racunati ni na Jakupovic a i ove sto si nabrojo su ko dlake

Pa dobro, Jakupovic je bio pozvan za reprezentaciju Svicarske i izgleda da je igrao za Svicarsku u prijateljskoj utakmici protiv Kipra prije godinu dana. Jakupovic je izjavio par puta da je njegova odluka da igra za Svicarsku bila njegova najveca greska u zivotu.

-
SALIHOVIC84
-
Kontakt:
Postao/la SALIHOVIC84 » 21 jun 2009, 15:29
Momak je proveo rato u Bosni i Hercegovini pa zar mislite da je njemu lahko odluciti se za Canadu?
Ma naravno da nije...
On ima zelju igrati za nas tu nema niti najmanje sumnje a sada je sve do Cire neka ga pozove i razgovara fino sa momkom i nema problema. A i mi cemo time konacno dobiti pouzdanog golmana!
A sada trebamo krenuti i u borbu za Medunjaninom (Valadollid) momak je super igrac (vidi youtube) i mnogo ce nam pomoci!
-
Tarik14
-
Kontakt:
SALIHOVIC84 je napisao/la:Momak je proveo rato u Bosni i Hercegovini pa zar mislite da je njemu lahko odluciti se za Canadu?
Ma naravno da nije...
On ima zelju igrati za nas tu nema niti najmanje sumnje a sada je sve do Cire neka ga pozove i razgovara fino sa momkom i nema problema. A i mi cemo time konacno dobiti pouzdanog golmana!
A sada trebamo krenuti i u borbu za Medunjaninom (Valadollid) momak je super igrac (vidi youtube) i mnogo ce nam pomoci!
"A i mi cemo time konacno dobiti pouzdanog golmana!"
Sta to treba da znaci? Zar nije Hasagic pouzdani golman? Za mene je on nas najbolji golman u zadnji 10-15 godina.
-
big_amko
-
Kontakt:
Zasto Jakupovic ne moze braniti za nas. Pa,Jones je odigrao tri utakmice za njemacku reprezentaciju i sada ce igrati za amere, ako on moze zasto ne bi mogao Edin?
Sto se tice Begovica Ciro ga je rekao pozvati za utakmicu u augustu.
-
esso
-
Kontakt:
apsolutno se slazem ciro ga je rekao zvati u augustu a on ako hoce da brani za BIH nek odna odbije poziv kanade i saceka do augusta da ga ciro zovne tako ce pokazati da je patriota to je isto uradio pijanic al momak je patriota

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.