24.06.2026: Bosna i Hercegovina - Katar
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: 24.06.2026: Bosna i Hercegovina - Katar
Dočekali smo sa nam repka igra nokaut fazu..nek smo prošli ovu smiješnu grupa pa da se lozimo još 7 dana. Lijepe slike iz gradova.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Ništa nam ne treba, mi smo 100% prošli
bolji smo od (nije moguce, da nas prodju):
Grupa D
Grupa G
Grupa I
Grupa J
- feniksptica
- Kontakt:
Ja mislim da bi mi kritikovali i u finale da dodjemo.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Dakle,bez puno palamudjenja jer vrijeme je za slavlje,iz ponora i pepela,iz nicega otici na SP i onda proci dalje…..TrofejiSuTu je napisao/la: ↑24 jun 2026, 06:20Ja prezadovoljan protivnikom,samo da nisu svabe poslije one sedmice mislim da bi vec u svlacionici u glavama igraca fasovali tri komada.
Ide ovo u hendikepu aBd
3:1
Ali,da ima jos punooo posla,ima…
Dzeki ono ne treba ali nikako,pogotovo jer su mu ovo posljednji momenti u drzavnom dresu,a toliko nam je svima dao!
Natamburat ce nas Ameri samo tako,ali nema veze…
„Neki pojedinci imaju dosta upitnika kad ne igraju, a ja imam upitnike kad igraju.“ ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Moram opet reći džaba sve, kakvu je utakmicu Kolašinac odigrao pa BRUTALNOOOOOO čovjek je drugi najstariji na terenu KAPA DOLE LEGENDO I HVALA TI !!!!
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
-
samoposmatram
- Kontakt:
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Ma bukvalno 1 rezultat nam treba.
Nema šanse da ispred nas bude iko iz grupa:
- D (Australija i Paragvaj igraju međusobno, u svakom ishodu smo ispred),
- I (Senegal i Irak po 0 bodova),
- J (Austrija i Alžir igraju međusobno, u svakom ishodu smo ispred),
Znači samo 1 rezultat nam treba (npr Brazil pobijedi Škotsku, Meksiko/J. Korea ne izgube od češke/j. afrike), itd. bilo šta, a sve sasvim normalno za očekivati.
Nema šanse da ispred nas bude iko iz grupa:
- D (Australija i Paragvaj igraju međusobno, u svakom ishodu smo ispred),
- I (Senegal i Irak po 0 bodova),
- J (Austrija i Alžir igraju međusobno, u svakom ishodu smo ispred),
Znači samo 1 rezultat nam treba (npr Brazil pobijedi Škotsku, Meksiko/J. Korea ne izgube od češke/j. afrike), itd. bilo šta, a sve sasvim normalno za očekivati.
Pošteno, pa kako bude.
Muharemovic i Dedic su tako bitni igraci ovoj ekipi da to nije normalno. Drago mi je da smo prosli ali na momente sam se srao u gace. Gol smo primili jer je Malic gledao u nebo u nicijoj zemlji dok njegov igrac sam stoji na 16m na drugoj strani..
Mislim da ima nade za neku igru sa jednim napadacem za buducnost, ali o tom potom... tesko je sad pricat nakon manje od jednog poluvremena protiv jako slabog protivnika.
Idemo na amere, pa sta bude. Ako nas nabuse, necu se ljutit. Vidi se koliko je momcima stalo.
Vezano za Dzeku, vjerujem da je bila reakcija jer smo uzasno djelovali tada, nije mu trebalo da onako reagira, ali na kraju utakmice je opet zagrlio sve igrace.
Mislim da ima nade za neku igru sa jednim napadacem za buducnost, ali o tom potom... tesko je sad pricat nakon manje od jednog poluvremena protiv jako slabog protivnika.
Idemo na amere, pa sta bude. Ako nas nabuse, necu se ljutit. Vidi se koliko je momcima stalo.
Vezano za Dzeku, vjerujem da je bila reakcija jer smo uzasno djelovali tada, nije mu trebalo da onako reagira, ali na kraju utakmice je opet zagrlio sve igrace.
Poludi Cazin i Banja Luko poludi Šeher Sarajevo i gradu Smoga i gradu Soli i majko Hercegovino
Daj nam Amere da ih izbaci Esmir
Mahmić kao pravi Krajišnik

Daj nam Amere da ih izbaci Esmir
Mahmić kao pravi Krajišnik
Mlitavo i sretno smo postali svjetski prvaci, nije to ga igra itd.feniksptica je napisao/la: ↑24 jun 2026, 23:24Ja mislim da bi mi kritikovali i u finale da dodjemo.
Ima Australija Paragvaj grupa otpala, Austrija Alžir otpali. Imaju po 3b i igraju medjusobno, ako bude remi imamo bolju gr od njih.
Znači još jedna treba da otpadne. Vcrs će Brazil ugazit Škote i to je to
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
- prijeratni mangup
- Kontakt:
Kako nama samo mali fali da budemo sretni.
KAO ŠTO JE BOSNA MOJA,NA SVIJETU LJEPŠE NEMA !!!!
KAO ŠTO JE BOSNA MOJA,NA SVIJETU LJEPŠE NEMA !!!!
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Može te G prestići, pobijede i Iran i Belgija minimalnim rezultatima i ispred su.
Pošteno, pa kako bude.
Jedna od najjačih i najdražih navijačkih ikad
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- dubioza144
- Kontakt:
Ocekivo sam da cemo osvojit al nisam ocekivo i da cemo najboljeg strijelca turnira imat bravo Mahmicu
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- VensanKasel
- Kontakt:
Treći će put kad se budeš ženio
Ja vala miran, nema euforije valjda me za baraž ispucalo sve, doduše zayebao sam se i čitao ovdje komentare tokom utakmice, malo je falilo da se ubijem...
E nikad više, lijepo uživati u utakmicama
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Vidovnjakinja" s 24 mil. pratitelja: Svemirski brod će oteti igrače Brazila večeras

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Iran mora pobjeti (sa 1 ili 2 razlike), ako je 3, onda Egipat ne smije dobiti žuti karton u toj utakmici (to je jedini scenario uz pobjedu Belgije)zastitaIdentiteta je napisao/la: ↑24 jun 2026, 23:27Može te G prestići, pobijede i Iran i Belgija minimalnim rezultatima i ispred su.
ali još kad gledaš ostale grupe... kao sto je nakada govorio Đuro "Nema teorije"
Zadnja izmjena: harko35, dana/u 24 jun 2026, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.
- VensanKasel
- Kontakt:
dinoze je napisao/la: ↑24 jun 2026, 23:26Mlitavo i sretno smo postali svjetski prvaci, nije to ga igra itd.feniksptica je napisao/la: ↑24 jun 2026, 23:24Ja mislim da bi mi kritikovali i u finale da dodjemo.
Žalosno, ali trenutno je njemu krivo što smo pobjedili i prolazimo dalje
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ArsBih, Bing [Bot], Daduli, Toxin i 67 gostiju.