NBA sezona 2010\2011
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: NBA sezona 2010\2011
Nimla_RZ je napisao/la:To svi za Chicago navijate?
ma kakvi, ali vecina ipak da
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Aj onda ću i jaSaltCityAttack je napisao/la:Nimla_RZ je napisao/la:To svi za Chicago navijate?

Čelik Zenica 1945
Prvo moras da prodjes testNimla_RZ je napisao/la:Aj onda ću i jaSaltCityAttack je napisao/la:Nimla_RZ je napisao/la:To svi za Chicago navijate?

Welcome to the club !!!

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- Kobe Bryant
- Kontakt:
[youtube][/youtube] 

Prvo mjesto ubjedljivo najsmjesnije, a i ona prva dva od Konga su strasno komicni.Kobe Bryant je napisao/la:[youtube][/youtube]

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Titova-Juga
- Kontakt:
Lebron James je KING u koracima.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- adriano_leite
- Kontakt:
Lakersi dominiraju, metla ih pomela
.

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Dalas je zasluzio da ide do kraja, prvenstveno zbog igraca, i Kid i Merion i Pedja su zasluzili trofje, Dirka da ne spominjem... inace u ligi simpatisem LAL i Dalas(prvenstveno zbog Dirka i Terija), tako da mi je bilo svejedno ko ce proci dalje, ali je to Dalas puno vise zasluzio, i zbog igraca koji nisu osvojili prsten a zasluzuju ga, kao i zbog one barazne paljbe sinoc hahaha ko sovjeti na Berlin jbt 

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
2010-11 All Defensive First Team:
Dwight Howard
Kevin Garnett
LeBron James
Kobe Bryant
Rajon Rondo
2010-11 All Defensive Second Team:
Joakim Noah
Tyson Chandler
Andre Iguodala
Tony Allen
Chris Paul
Dwight Howard
Kevin Garnett
LeBron James
Kobe Bryant
Rajon Rondo
Joakim Noah
Tyson Chandler
Andre Iguodala
Tony Allen
Chris Paul
Kako je Bryant u prvoj jbtPapilon20 je napisao/la:2010-11 All Defensive First Team:
Dwight Howard
Kevin Garnett
LeBron James
Kobe Bryant
Rajon Rondo
Joakim Noah
Tyson Chandler
Andre Iguodala
Tony Allen
Chris Paul

I za Denga se moglo nać mjesto umjesto Brona

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
tako je LBJ gde kobe u prvoj,havarijaLBJ MVP je napisao/la:Kako je Bryant u prvoj jbtPapilon20 je napisao/la:2010-11 All Defensive First Team:
Dwight Howard
Kevin Garnett
LeBron James
Kobe Bryant
Rajon Rondo
Joakim Noah
Tyson Chandler
Andre Iguodala
Tony Allen
Chris Paul![]()
I za Denga se moglo nać mjesto umjesto BronaA Tony Allen je trenutno najbolji odbrambeni uz Joela Anthonya

Isto tako sramota da nema Ibake u kombinacijama.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ibaka blok masina i Deng koji cijelu sezonu igra i zasluzio je barem ko Noah bit u 2 petorci ali kao i za All star liga ga ne gotivi i gotovo.Ma ti izbori su glupi Phil 1 samo trener godine.BIHfan je napisao/la:Isto tako sramota da nema Ibake u kombinacijama.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Tako je BIh fan...Cudo da nema Ibake,lik je toliko lepio ove sezone,pa i one 9rampi protiv Denvera,zaista steta.... Po meni zasluzio je da se nadje u drugoj petorciBIHfan je napisao/la:Isto tako sramota da nema Ibake u kombinacijama.
Dema potpuno se slazem i da je Deng trebao uci u drugoj petorci, lik je zaista riljao ove godine, ali kao sto kazes kada ga ne gotive ne gotive ga i tackadema je napisao/la:Ibaka blok masina i Deng koji cijelu sezonu igra i zasluzio je barem ko Noah bit u 2 petorci ali kao i za All star liga ga ne gotivi i gotovo.Ma ti izbori su glupi Phil 1 samo trener godine.BIHfan je napisao/la:Isto tako sramota da nema Ibake u kombinacijama.
da, deng je riljao, a igoudala je mahao usima. realno, nema sta.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- alfarouqaminu
- Kontakt:
znam,ali ipak gledaju i skor ekipa,istina da Igoudala igra sjajnu odbranu,ali nisu se nesto proslavili sto se tice odmera,dok bullsi su suvereno vladali....to bi po meni bilo presudnoKK_Bosna je napisao/la:da, deng je riljao, a igoudala je mahao usima. realno, nema sta.

e jbga onda je najbolje da je najbolja petorka, a ujedno i najbolja defanzivna petorka glasila rose-bogans-deng-boozer-noahalfarouqaminu je napisao/la:znam,ali ipak gledaju i skor ekipa,istina da Igoudala igra sjajnu odbranu,ali nisu se nesto proslavili sto se tice odmera,dok bullsi su suvereno vladali....to bi po meni bilo presudnoKK_Bosna je napisao/la:da, deng je riljao, a igoudala je mahao usima. realno, nema sta.

cinjenica je da je igoudala ove sezone igrao iskljucivo odbranu (bio je tek 3 ili 4 napadaka opcija) i to je igrao na vrhunskom nivou... da su ga ostali pratili mnogo bi bolje bili plasirani
deng je najbolji defanzivac bullsa, u to nema nikakve sumnje, ali mi je drago ipak da su prepoznali igoudalin, cak bih rekao i - veliki napredak u odbrani ove sezone
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Shvatite da je ove petorke biralo 30 NBA trenera...ja stvarno ne znam ko je kompetentniji od njih da odluci ovako nesto...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.