Kerim Alajbegović
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
Direktorcic
- Kontakt:
Re: Kerim Alajbegović
Ko da ti je onaj mali brat igrao protiv svicarske,sta ti se desilo protiv svicaraca ni ti ne znas,ali si majstor
-
rossonero85
- Kontakt:
Zatvorili ga ljudi brate, to se desilo. Zatvorit će ga i USA, zato nam treba Mahmić u sredini da rastereti krila svojim ofanzivnijim pristupom.Direktorcic je napisao/la: ↑25 jun 2026, 00:52Ko da ti je onaj mali brat igrao protiv svicarske,sta ti se desilo protiv svicaraca ni ti ne znas,ali si majstor
Sa Tahiragom dajemo višak igrača protivniku, pa mogu zatvorit naše kako hoće.
Pa veceras je razvaljivao nevezano za veznjaka. I ne mislim na gol, dobro je igrao i pored gola. Ma ne dobro, odlicno.Soli je napisao/la: ↑25 jun 2026, 01:44Zatvorili ga ljudi brate, to se desilo. Zatvorit će ga i USA, zato nam treba Mahmić u sredini da rastereti krila svojim ofanzivnijim pristupom.Direktorcic je napisao/la: ↑25 jun 2026, 00:52Ko da ti je onaj mali brat igrao protiv svicarske,sta ti se desilo protiv svicaraca ni ti ne znas,ali si majstor
Sa Tahiragom dajemo višak igrača protivniku, pa mogu zatvorit naše kako hoće.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Svjetska klasa u najavi aBd.
Mislim da je imao puno više prostora i realno slabijeg protivnika ispred. Protiv Švice i Kanade bi ga zatvorilo 3-4 igrača. Dobar je bio i tu, samo se nije mogao isčupati. Moj lični dojam jbg.
https://sportsport.ba/fudbal/bih-romano ... ppe/524665
kakvi likovi,fan page od 900k pratitelja napisao komentar,oni stavili mbappe licno da je napisao,samo da im je klikova
kakvi likovi,fan page od 900k pratitelja napisao komentar,oni stavili mbappe licno da je napisao,samo da im je klikova
Da necitam forum ova stranica me nebih vidjela. Najgori click-bait na bh net'ukouadio je napisao/la: ↑25 jun 2026, 02:48https://sportsport.ba/fudbal/bih-romano ... ppe/524665
-
rossonero85
- Kontakt:
Zadnja izmjena: rossonero85, dana/u 25 jun 2026, 09:14, ukupno mijenjano 1 put.
Pogubljen je on bio malo dok nije pročepio golom, tada je već zaigrao. Samopouzdanje je čudo ali tako je kad si mlađi igrač.
- signalidunapark
- Kontakt:
https://sportsport.ba/fudbal/giroud-ala ... ale/524669
Eh mali, kad te pohvali ovoliki je.bač moraš bit ponosan na sebe.
Naš dragulj je najmlađi igrač u historiji fudbala, koji je sa 18 godina i 276 dana postigao gol izvan 16 metara na SP. A ovo datira joŝ od 1966. godine. Sa trona je skinuo Mbappea koji je držao taj rekord sa SP-a 2018. u Rusiji.
Čekamo gigante da mu pokucaju na vrata...
Čekamo gigante da mu pokucaju na vrata...
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ma ovaj Oštraković debil teški, ne konta sport uopštekouadio je napisao/la: ↑25 jun 2026, 02:48https://sportsport.ba/fudbal/bih-romano ... ppe/524665
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Ovo je jos vecesignalidunapark je napisao/la: ↑25 jun 2026, 08:19https://sportsport.ba/fudbal/giroud-ala ... ale/524669
Zlatan Ibrahimović govori o majstoriji Kerima Alajbegovića protiv Katara
"Svako priča o golu, ali za mene gol nije najveća stvar. Najveća stvar je hrabrost. Imaš 18 godina, igraš na Svjetskom prvenstvu, pritisak je ogroman, milioni ljudi gledaju, a on igra kao da je stadion njegov. To je rijetkost."
"Mnogi mladi igrači imaju talenat. Talenat je svuda oko nas. Ali talenat bez karaktera i ličnosti ne znači ništa. Kada sam gledao Kerima, nisam vidio mladog igrača koji se nada da će odigrati dobru utakmicu. Vidio sam igrača koji vjeruje da je najbolji igrač na terenu."
"Završnica je bila prelijepa, tehnika savršena, ali ono što me najviše impresioniralo bila je sigurnost prije samog gola. Način na koji je tražio loptu, način na koji je napao trenutak. Veliki igrači ne čekaju prilike. Oni ih sami stvaraju."
"Ljudi će reći da je ovo početak njegove karijere. Možda jeste. Ali ako zadrži ovaj mentalitet, ovaj gol će se pamtiti kao trenutak kada je fudbalski svijet shvatio ko je Kerim Alajbegović. Svjetsko prvenstvo je mjesto gdje se rađaju zvijezde. Danas se jedna nova zvijezda predstavila."
Također Najpopularniji brend sportske odjeće Adidas posvetio je objavu Alajbegoviću uz tekst "Zapamtite njegovo ime".
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Hvala ti, velike riječiGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑25 jun 2026, 00:48"Svi pričaju o golu, ali za mene gol nije najveća stvar. Najveća stvar je hrabrost. Osamnaestogodišnjak na Svjetskom prvenstvu, pod pritiskom, pred milionima gledatelja, igra kao da je vlasnik stadiona. To je rijetkost.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑25 jun 2026, 00:42Pa de nam reci sta je rekaoGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑25 jun 2026, 00:39Dovoljno je bilo cuti Ibrahimovica sta je rekao za ovog momka , nema potrebe dalje ista pricati, jer znamo kako Ibraga bas rijetko nekog hvali![]()
Mnogi mladi igrači imaju talent, on je posvuda, ali talent bez osobnosti ne znači ništa.
Kada sam gledao Kerima nisam vidio mlado igrača koji se nada dobroj utkamici. Vidio sam igrača koji je vjerovao da je najbolji igrač na terenu.
Završetak je bio prekrasan, da. Tehnika je bila savršena, da. Ali, ono što me impresioniralo je samopouzdanje prije gola.
Način na koji je zahtijevao loptu, način na koji je napadao trenutak. Veliki igrači ne čekaju prilike, oni ih stvaraju.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
...jer možda više nikad nećete čuti za njega.DonRamiz je napisao/la: ↑25 jun 2026, 09:16Ovo je jos vecesignalidunapark je napisao/la: ↑25 jun 2026, 08:19https://sportsport.ba/fudbal/giroud-ala ... ale/524669
Eh mali, kad te pohvali ovoliki je.bač moraš bit ponosan na sebe.![]()
"Svako priča o golu, ali za mene gol nije najveća stvar. Najveća stvar je hrabrost. Imaš 18 godina, igraš na Svjetskom prvenstvu, pritisak je ogroman, milioni ljudi gledaju, a on igra kao da je stadion njegov. To je rijetkost."
"Mnogi mladi igrači imaju talenat. Talenat je svuda oko nas. Ali talenat bez karaktera i ličnosti ne znači ništa. Kada sam gledao Kerima, nisam vidio mladog igrača koji se nada da će odigrati dobru utakmicu. Vidio sam igrača koji vjeruje da je najbolji igrač na terenu."
"Završnica je bila prelijepa, tehnika savršena, ali ono što me najviše impresioniralo bila je sigurnost prije samog gola. Način na koji je tražio loptu, način na koji je napao trenutak. Veliki igrači ne čekaju prilike. Oni ih sami stvaraju."
"Ljudi će reći da je ovo početak njegove karijere. Možda jeste. Ali ako zadrži ovaj mentalitet, ovaj gol će se pamtiti kao trenutak kada je fudbalski svijet shvatio ko je Kerim Alajbegović. Svjetsko prvenstvo je mjesto gdje se rađaju zvijezde. Danas se jedna nova zvijezda predstavila."
Također Najpopularniji brend sportske odjeće Adidas posvetio je objavu Alajbegoviću uz tekst "Zapamtite njegovo ime".
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ode Kerim u AnderlechtUnofficialpage je napisao/la: ↑25 jun 2026, 10:17...jer možda više nikad nećete čuti za njega.DonRamiz je napisao/la: ↑25 jun 2026, 09:16Ovo je jos vecesignalidunapark je napisao/la: ↑25 jun 2026, 08:19https://sportsport.ba/fudbal/giroud-ala ... ale/524669
Eh mali, kad te pohvali ovoliki je.bač moraš bit ponosan na sebe.![]()
Također Najpopularniji brend sportske odjeće Adidas posvetio je objavu Alajbegoviću uz tekst "Zapamtite njegovo ime".![]()
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Sinoć je bio na nivou i pokazao svoj puni potencijal.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Steta sto onaj Dzekin sut ode u stativu, jer Kerim bi upisao i prekrasnu asistenciju. Kako je samo iz dubine posla preko linija odbrane, podsjeti me na Misketa i Dzeku od prije 17 godina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.