KK Bosna

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

AdinSally
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la AdinSally » 24 jun 2026, 22:25

obrisano brze nego sto je objavljeno...btw upravo citam da mu je zapravo raskinut ugovor u braunschweigu ili gdje vec...

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 25 jun 2026, 01:37

AdinSally je napisao/la:
24 jun 2026, 22:25
obrisano brze nego sto je objavljeno...btw upravo citam da mu je zapravo raskinut ugovor u braunschweigu ili gdje vec...
Ko je bio objavio?

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 25 jun 2026, 02:07

AdinSally je napisao/la:
Odavno on nije više u Braunschweigu :thumbup: btw, gazda ekipe je Denis Schröder.

DirkNowitzki
Kontakt:

Post Postao/la DirkNowitzki » 25 jun 2026, 08:35

Sve vise informacija dobijem da se dogovaraju razni talovi oko Bosne.

Postali su neoprezno, poceli su to pricati na raznim stranama.
Sudeci po pocetku, ceka nas teska sezona.

Helemnejse
Kontakt:

Post Postao/la Helemnejse » 25 jun 2026, 09:10

DirkNowitzki je napisao/la:
25 jun 2026, 08:35

Haj ne kenjaj vise sa negativom

Strosmajer
Kontakt:

Post Postao/la Strosmajer » 25 jun 2026, 09:21

Sasvim je jasno da si neko iz kosarske, ko je veoma blizak ljudima koji su oko bosne, da vecinu ljudi o kojim pises i licno poznajes i sigurno si vrlo upucen u sve sto se desava u klubu.

Iako je nama koji to gledamo korisno i zabavno citati tvoje insajderske informacije, nije li malo degutantno to sto radis?

Za covjeka koji je toliko upucen u desavanja u klubu i zna kako ko u bh kosarci dise, reklo bi se da si u zadnjih 20 godina bar u jednom trenutku bio dio bosne, jel kao neki trener, uposlenik ili kao neka uprava, a ako nisi onda si bio u konkurentnskom klubu. Nema sanse da samo sjedis na tribini i znas sve ovo sto pises.

Po tome bi se reklo da si imao sansu da pokazes ti kako treba da se radi, pa si bio dio onih tuznih godina. Ili nisi imao sansu kakvu smatras da zasluzujes, pa te ubi jed i praznis se trujuci po forumu.

U svakom slucaju, zabavno je citati, dobije covjek informacije koje nije znao i neku sliku odnosa u i oko kluba, ali je onako prilicno ljigavo. Znaju li ljudi s kojim sjediš i pricaš da ti to sve na kraju napišeš na forumu?

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 25 jun 2026, 09:26

Ne moraju žuriti sa trenerom i igračima, haj Boga ti..
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 25 jun 2026, 09:41

Ghuraba je napisao/la:
25 jun 2026, 01:37
AdinSally je napisao/la:
Ko je bio objavio?
Bosnian basketball league objavio bas ova stranica koju vodi nas formuas adin sally.E sto je objavio nek on objasni :mrgreen:

Helemnejse
Kontakt:

Post Postao/la Helemnejse » 25 jun 2026, 11:46

Strosmajer je napisao/la:
25 jun 2026, 09:21

Sasvim je jasno da si neko iz kosarske, ko je veoma blizak ljudima koji su oko bosne, da vecinu ljudi o kojim pises i licno poznajes i sigurno si vrlo upucen u sve sto se desava u klubu.

Iako je nama koji to gledamo korisno i zabavno citati tvoje insajderske informacije, nije li malo degutantno to sto radis?

Za covjeka koji je toliko upucen u desavanja u klubu i zna kako ko u bh kosarci dise, reklo bi se da si u zadnjih 20 godina bar u jednom trenutku bio dio bosne, jel kao neki trener, uposlenik ili kao neka uprava, a ako nisi onda si bio u konkurentnskom klubu. Nema sanse da samo sjedis na tribini i znas sve ovo sto pises.

Po tome bi se reklo da si imao sansu da pokazes ti kako treba da se radi, pa si bio dio onih tuznih godina. Ili nisi imao sansu kakvu smatras da zasluzujes, pa te ubi jed i praznis se trujuci po forumu.

U svakom slucaju, zabavno je citati, dobije covjek informacije koje nije znao i neku sliku odnosa u i oko kluba, ali je onako prilicno ljigavo. Znaju li ljudi s kojim sjediš i pricaš da ti to sve na kraju napišeš na forumu?
Prvo sam mislio da je bradic, ali taj lik nije ovoliko negativan.

Liku je sve negativno, baci ovdje pricu atic ovo, muha ono.

Nista konkretno.

Neki dan pise preuzet ce damir krupalija ili nenad Marković.

Sad zna da se rastaljuje.

Karinas malinas

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 25 jun 2026, 12:15

Pa nije čovjek napisao ništa što se ne zna od prvog dana kada je objavljeno ko je na čelu nove uprave. Čovjek je potvrdio ono što se i očekuje, vijest bi bila da se radi ispravno u klubu.

Sad je prekasno svakako, a razmjere štete će se tek da vide na kraju sezone.
Uslovno rečeno nije problem što je došao klimač glavom, taj bio još i najmanje štete napravio, problem je što je došao neko što će pored toga napraviti još veću štetu.

Kakvi Markovići i ostali nama poznati ljudi iz košarke, neće tu doći niko ko iole zna kakvi su Sparsi i saradnja s njima bili, doći će oni koji to ne znaju ili oni koje je agencija "natjerala" da dođu.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.

DirkNowitzki
Kontakt:

Post Postao/la DirkNowitzki » 25 jun 2026, 13:59

Ethel je napisao/la:
25 jun 2026, 12:15
Pa nije čovjek napisao ništa što se ne zna od prvog dana kada je objavljeno ko je na čelu nove uprave. Čovjek je potvrdio ono što se i očekuje, vijest bi bila da se radi ispravno u klubu.

Uslovno rečeno nije problem što je došao klimač glavom, taj bio još i najmanje štete napravio, problem je što je došao neko što će pored toga napraviti još veću štetu.

Kakvi Markovići i ostali nama poznati ljudi iz košarke, neće tu doći niko ko iole zna kakvi su Sparsi i saradnja s njima bili, doći će oni koji to ne znaju ili oni koje je agencija "natjerala" da dođu.
Ma necu uopste da odgovaram na nebitne postove. Vrijeme ce pokazati svoje.

Pricao sam mjesecima za Omladinski pogon, za los izbor Joje kao trenera, za nepostojanje kadetske selekcije, za nepostojanje sluha Dubravka za ostale ljude koji su podrzali Bosnu, za gomilanje i pretplacivanje igraca, za uzasan marketing i PR prosle sezone. Za skupe karte na utakmicama (a garantujem da 90% ljudi ovdje nije bilo u Zetri ove sezone i nece biti ni iduce sezone).

O milion stvari koje su mogle bolje, ali nisu. Opet niko ne smije i ne moze Dubravku oduzeti more odlicnih stvari koje je napravio i ja mu na tome kapu skidam.

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 25 jun 2026, 14:26

25 jun 2026, 13:59
Ethel je napisao/la:
25 jun 2026, 12:15

Ma necu uopste da odgovaram na nebitne postove. Vrijeme ce pokazati svoje.

Pricao sam mjesecima za Omladinski pogon, za los izbor Joje kao trenera, za nepostojanje kadetske selekcije, za nepostojanje sluha Dubravka za ostale ljude koji su podrzali Bosnu, za gomilanje i pretplacivanje igraca, za uzasan marketing i PR prosle sezone. Za skupe karte na utakmicama (a garantujem da 90% ljudi ovdje nije bilo u Zetri ove sezone i nece biti ni iduce sezone).

O milion stvari koje su mogle bolje, ali nisu. Opet niko ne smije i ne moze Dubravku oduzeti more odlicnih stvari koje je napravio i ja mu na tome kapu skidam.
Tako je.
Nemaš se šta kome pravdati, ni otkud ti informacije ni bilo šta drugo.
Mnogi ovdje navrate na temu samo da popljuju i idu dalje.

Strosmajer
Kontakt:

Post Postao/la Strosmajer » 25 jun 2026, 14:37

Koliko je ko placen u klubu zna se zahvaljujuci ovakvim “dobronamjernim” insajderima. Nama koji samo gledamo utakmice i citamo forum ostaje da im vjerujemo. Za mene je gore ako su informacije tacne, a i vjerujem da jesu, nego da ih neko izmislja.

Potpuno nebitno sto ce se pokazati da si u pravu, naravno da jesi ako svaki dan sjedis s ljudima iz kluba pa onda nama pises sta ti ko kaže. Logicno da ces tako imati 100 pita bolje i tacnije informacije od nas ostalih.

Moje pitanje je koliko je to moralno i koji je tvoj interes u svemu tome?

Nekako mi se ne cini da to radis za dobrobit kluba, jer nikad ni za jedan klub nije dobro da se po forumima iznose interne stvari, a i bilo je 20 godina prostora da pomogne svako ko je želio, pa eto osim Dubravka, nije se pojavio takav.

Pa eto, da nam taj dio pojasnis, prije nego sto pocnes o informacijama o talovima koje dolaze do tebe. Da znamo ko nam te informacije plasira i zasto.

Helemnejse
Kontakt:

Post Postao/la Helemnejse » 25 jun 2026, 15:58

Bolje da nismo ni karutersa ostavili, los igrac.

Bitno da smo se riješili komunističkog hamelja i pocetnika sa sokoca

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 25 jun 2026, 20:32

Ništa od Evrope, očigledno.

Postoji i dalje šansa za igranje FIBA Europe kupa, ali mislim da je to zaista nepotrebno. Razočaravajuća odluka.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 25 jun 2026, 20:45

Ma razjebali su klub magoda i co, to je jasno kao dan, nema para ove godine idu izbori ova trenutna vlast pada. Bh telecom ocigledno marke dan nece uzimajuci u obzir da moraju 50 miliona grupaciji uplatiti, ostali su ljudi nebitni skroz, ocito da nema podrske vlasti u ks i opstinama, kljuc u bravu i fajront
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 25 jun 2026, 21:15

I dalje me nekako kopka ona objava za Papazogloua, jer ne shvatam zašto bi neko onako objavio tu objavu, pogotovo sa tako specifičnim trenerom. Siguran da se tu nešto kuha.

Ovaj tip zapravo izgleda jako dobro, možda čak i previše dobro za nas u ovom trenutku. Interesantno je da je čovjek najmlađi asistent u historiji grčke lige, gdje je počeo raditi sa dvadeset dvije godine. Voli mlade igrače i razvoj istih. Braunschweig je na kraju dana i takav klub. Pročitao sam da voli košarku sa mnogo trčanja, presinga, igru u tranziciji. To mi zvuči primamljivo, jer bi potencijalno mogli igrati atraktivnu košarku.

Ozbiljan CV, čovjek je radio u ozbiljnim ligama, ove skauting pozicije isto mogu mnogo značiti. Nije se eto najbolje pokazao na poziciji glavnog trenera, ali zaista djeluje kao osoba koju bi stavio na čelo nekog projekta. Moguće eto da je neka čudna troll objava, jer zaista mi ne djeluje da u ovoj nesnađenosti oni uspiju dogovoriti ozbiljnog trenera.

Dok na kraju bude stari znalac iz Sparsa trener.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 25 jun 2026, 21:29

Papazoglou je inače u agenciji Diamond Sports.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 25 jun 2026, 22:42

Surreal je napisao/la:
25 jun 2026, 21:29
Papazoglou je inače u agenciji Diamond Sports.
izgleda da je i Bryan Bailey, ili je nekad bio, imaju ga u onoj What people say sekciji, nek njega vrate nije da je pomocni trener u NBA al sta znas mozda se zazelio cevapa :mrgreen:

Helemnejse
Kontakt:

Post Postao/la Helemnejse » 26 jun 2026, 00:43

Trener marko trbic pomocnik mirza trnka

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []