Arjan Malić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Arjan Malić
Sreca pa mu Kolasinac rece da je sudija sviro faul hti mo je da izgura onog Panamca na tribine
- katalinski
- Kontakt:
Ispade pravi izbor za rezervu, pokriva tu desnu stranu i stopersku poziciju, ai zasluzio je. Onu utakmicu protiv ceske nije kriv, nije mogaovise , barba ne mijenja , a austrijanci nasli slabost.
steta za Celika, brz oporavak .
steta za Celika, brz oporavak .
Ajvatar
Prezasluzeno je tu, bio tu u većini utakmica u kvalifikacijama, progutao ponos i odigrao za U21, otisao kao dzoker u Kanadu i vratilo mu se.
Sretno decko i sve najbolje, primjer kako se vrati kada ispravno i posteno radis.
Sretno decko i sve najbolje, primjer kako se vrati kada ispravno i posteno radis.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Zao mi je Celika, ali je puno potrebnije imati kakvog takvog rezervnog beka u odnosu na stopera koji vrlo vjerovatno ne bi ni zaigrao na SP.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kad Allah nesto odredi, to ce se desiti taman da cijeli dunjaluk bude kontra toga. Momak je prvo bio povrijedjen u klubu i kraj sezone proveo na klupi, pa je zavrsio na rezervnom spisku, pa je prikljucen treninzima umjesto napadaca vise radi reda, pa je uskocio na finalni spisak dan pred zakljucivanja istog zbog povrede Celika, pa se ocekivalo da ce sve vrijeme biti na klupi jer su dva Amara ispred njega, pa je na kraju upao u startnih 11 najbitnije utakmice od osamostaljenja.
Hajde momcino, pokazi se veceras, nemoj nas iznevjeriti!
Hajde momcino, pokazi se veceras, nemoj nas iznevjeriti!
Kod Barbareza svaki put igraci sa rezervnog spiska zavrse u pocetnoj postavi... samo je pokazao da na glavnom spisku nema zamjene za bekove.
Tako je.Ghuraba je napisao/la: ↑24 jun 2026, 20:03Kad Allah nesto odredi, to ce se desiti taman da cijeli dunjaluk bude kontra toga. Momak je prvo bio povrijedjen u klubu i kraj sezone proveo na klupi, pa je zavrsio na rezervnom spisku, pa je prikljucen treninzima umjesto napadaca vise radi reda, pa je uskocio na finalni spisak dan pred zakljucivanja istog zbog povrede Celika, pa se ocekivalo da ce sve vrijeme biti na klupi jer su dva Amara ispred njega, pa je na kraju upao u startnih 11 najbitnije utakmice od osamostaljenja.
Hajde momcino, pokazi se veceras, nemoj nas iznevjeriti!![]()
Prelijepo napisano od prve do posljednje rečenice.
Podrska bratu vodimo 2:1
S Malicem nikad nismo izgubili utakmicu, ima i gorih od njega, ali ne smije im se nista reci.
S Malicem nikad nismo izgubili utakmicu, ima i gorih od njega, ali ne smije im se nista reci.
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 24 jun 2026, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Jedan od gorih igraca koje sam gledao u reprezentaciji. Nista na lopti ne zna, ali je zato spor i neinteligentan.
Realno jedan od glavnih krivaca za gol, njegov igrac na stativi osto sam i poslo pas u sredinu. Osim toga, okay, nista se posebno ni ne ocekuje od njega osim da zakrpi tu poziciju dok se deda ne vrati
naprijed rejal
Momak mi je jako drag kao lik, nije se zalio kad je prebacen u u21 iz seniora, uvijek je dao sve od sebe... ali danas je bio jako, jako slab defanzivno. Ofanzivno je par puta i kao ok izgledao, s tim sto mislim da to vise ima veze s time da igraci koji su ga cuvali su strahovito losi i fizicki inferiorniji, doslovno se gurao kroz njih par puta.
OK, cijela zadnja linija je patila jer Tarik nije bio tu isto, ali kada je Memic usao da igra desnog beka odmah smo sigurnije izgledali pozadi. A Memic nije ni nas najbolji desni bek..
OK, cijela zadnja linija je patila jer Tarik nije bio tu isto, ali kada je Memic usao da igra desnog beka odmah smo sigurnije izgledali pozadi. A Memic nije ni nas najbolji desni bek..
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Ma teško je bilo, na početku je bio ok prema naprijed. Kao sto si i pisao probijao se, nekako kasnije izgubio se…viKK je napisao/la: ↑25 jun 2026, 00:49Momak mi je jako drag kao lik, nije se zalio kad je prebacen u u21 iz seniora, uvijek je dao sve od sebe... ali danas je bio jako, jako slab defanzivno. Ofanzivno je par puta i kao ok izgledao, s tim sto mislim da to vise ima veze s time da igraci koji su ga cuvali su strahovito losi i fizicki inferiorniji, doslovno se gurao kroz njih par puta.
Sukrivac kod gola, jeste njegov igrač Al brt gdje su stoperi, kako lopta onako prolazi kroz peterac i mene iznenadila kad je onako prošla ispred Vasilja.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
To je mjesto za stopere koji su ispali, gledaj igrac s loptom izmedju dva stopera i kako moze biti Malic kriv?
Samo kod nas od beka se ocekuje da igra stopera, da razigrava krilo, da ulazi u sredinu, da centrira, da se brani, a stoperi ispadaju i beskorisni naprijed u vecini slucajeva
Ne kazem sad je on neka igracina, ali puno se pljuje bezveze brate
Ono najvaznije je da nikad nismo izgubili oficijalnu utakmicu sa Malicem u sastavu

Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
19vendetta87
- Kontakt:
A svaku oficijalnu utakmicu smo dobili sa Radeljićem u prvih 11, pa jel to sad znaci da je on nas najbolji stoper?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: 231983, Bing [Bot], Futbol, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Kljukusar, legendarnadruga, majstorS35, Marokanci58, Principatus, prisonbreak, RajvoSa89, Shevko, StevieG8, Zona49 i 89 gostiju.