24.06.2026: Bosna i Hercegovina - Katar
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- Beduin
- Kontakt:
Re: 24.06.2026: Bosna i Hercegovina - Katar
Odlicno otvorili utakmicu, na vrijeme postigli golove, da je usao onaj Dzekin za 3:0 razbili bismo ih, Ocekivano da se padne u nekom dijelu utakmice, malo nas poremetio njihov gol, ali na kraju pokazali da smo bolji i napokon pobijedili. Historijski uspjeh na koji svi trebamo biti ponosni, uzivati u svakom momentu.
Prvo smo otisli na SP neplanirano, a onda ti se otvori prilika da protiv slabijeg protivnika ides u nokaut fazu, ogroman je to pritisak na neiskusnu ekipu poput nase. Zato je i Sergej pametno u medijima naglasavao da smo autsajderi, da je Katar dobra ekipa, svjesno skidao pritisak sa nasih igraca.
Malo cudne izmjene, prije svega Sunjica koji je bio ponajbolji, a kasnije i Katica. Na kraju je sve odlicno zavrsilo, Hadzija vrhunski odradio svoju rolu i drago mi je zbog njega. Mozda i njega ovo proda u bolji klub i rang takmicenja.
Dzeku je malo ponjelo i neopravdano se onako ponasao, vjv i usljed ogromnak znacaja utakmice, ali mora biti svjestan da on ima 40g i da je morao izaci da se ubrza igra i presing, na kraju smo postigli taj jos jedan gol.
Prvo smo otisli na SP neplanirano, a onda ti se otvori prilika da protiv slabijeg protivnika ides u nokaut fazu, ogroman je to pritisak na neiskusnu ekipu poput nase. Zato je i Sergej pametno u medijima naglasavao da smo autsajderi, da je Katar dobra ekipa, svjesno skidao pritisak sa nasih igraca.
Malo cudne izmjene, prije svega Sunjica koji je bio ponajbolji, a kasnije i Katica. Na kraju je sve odlicno zavrsilo, Hadzija vrhunski odradio svoju rolu i drago mi je zbog njega. Mozda i njega ovo proda u bolji klub i rang takmicenja.
Dzeku je malo ponjelo i neopravdano se onako ponasao, vjv i usljed ogromnak znacaja utakmice, ali mora biti svjestan da on ima 40g i da je morao izaci da se ubrza igra i presing, na kraju smo postigli taj jos jedan gol.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Gdje je onaj nesretnik sto je zalijepio tiket X2 na milju maruna?
Mora da pravi posirana jaja od vlastitih muda
„Neki pojedinci imaju dosta upitnika kad ne igraju, a ja imam upitnike kad igraju.“ ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- dubioza144
- Kontakt:
Al na kraju utakmice kad krenuse ljiljani i prikazuju onog navijaca sto drzi sal i place i pjeva, isto brate isto cim se krene pjevat pjesma suze same idu
ovo mislim da se nikad nije desilo ovakve emocije i osjecaj bas bas poseban period za nas, Brazil nije ni blizu bio ovog. Onda uzmes telefin listas ove snimke ne mozes prestat plakat
A jos je ljepse sto sva djeca imaju nove idole, koliko je ovo sve bila dobra stvar za drzavu da se jos vise vezemo za nju i da budemo jos ponosniji Bosanci i Hercegovci staro mlado zene momci cure svi u dresovima, zastave ljiljani, plavo zuta, nemam rijeci. Hvala vam momci svima za srecu od galaksije vecu 
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Svaka cast momcima, ne bi previse o tekmi. Pokazali su sta znaju ako imaju muda i hoce. Ovo nakon 2:0 se treba dobro analizirati, ne znam kad sam ovakav pad igre vidio u profesionalnom fudbalu iz jedne sekunde u drugu. Haj moze se desiti pad ali ne kompletan raspad protiv ovakvog protivnika. Kao da su prestali igrati ili namjerno htjeli sabotirati.
Sve u svemu mislim da im je pao ogroman kamen sa srca i bice konacno opusteniji pred narednim mecom pa da uzivaju i pokazu svijetu sta mogu.
Sve u svemu mislim da im je pao ogroman kamen sa srca i bice konacno opusteniji pred narednim mecom pa da uzivaju i pokazu svijetu sta mogu.
-
Matterhorn22
- Kontakt:
meni se cini kao da je sunjic ondje kolabirao vec, negdje oko 35e minute
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Cestitke momcima, ovo je izvanredno. Nadam se da cemo pokazati uprkos ogranicenjima kada je u pitanju nas potencijal malo vise hrabrosti u igri prema naprijed i uz neke korekcije da nismo bas toliko losi u igri s loptom koliko se cini.
Kakav god rezultat bude u 1/16, hvala im za radost sto su nam donijeli.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
nema ga, covjek ostao bez gaca, zena ga izbacila.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑25 jun 2026, 08:54Gdje je onaj nesretnik sto je zalijepio tiket X2 na milju maruna?
Ja mislim da nas ne ograničava potencijal, nego da svi vidimo veći potencijal, a ograničava nas da su igrači mladi, treba im koja godina i malo iskustva. Jer je ovo fenomenalna reprezentacija. Isto tako imamo jedne muke u kojima Džeko naš najveći zaslužuje na igra, a mislim da bi ovaj tim bio potpun u 451 formaciji, sa 3 vezna. Ali uglavnom, imat ćemo vremena u budućnosti da se brinemo o tome, a sad idemo uzeti USA, and we like it!RacioEmocionalan je napisao/la: ↑25 jun 2026, 09:39Cestitke momcima, ovo je izvanredno. Nadam se da cemo pokazati uprkos ogranicenjima kada je u pitanju nas potencijal malo vise hrabrosti u igri prema naprijed i uz neke korekcije da nismo bas toliko losi u igri s loptom koliko se cini.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Momcima svaka čast. Kerimu pogotovo,nosio je ekipu.
Cilj ispunjen,nacija obradovana.
Sad sta god bude dalje je bonus. Potuci se i sa amerima pa sta Bog da
Cilj ispunjen,nacija obradovana.
Sad sta god bude dalje je bonus. Potuci se i sa amerima pa sta Bog da
Za sve koji se pitaju sto je Sunjic izasao: Covjek je iz nekog razloga crko vec oko 30te minute, onaj sprint kad se vratio i ispravio svoju gresku mu je bio i kraj. Generalno smo pali zbog umora, vjerovatno zbog vrucine nisu navikli, predaleko su stajali od njihovih igraca sve vrijeme upravo iz tog razloga.
Malo je duža slika pa cu je staviti u spoiler, zanimljiva statistika sa utakmice
- invincible1921
- Kontakt:
Nakon euforije i slavlja, evo i jedna zamjerka. Bez Dedica i Muharemovica ova ekipa je losija 50%...da je samo jedan bio na terenu mi onaj go ne bi primili
Takodjer generalno slaba igra odbrane...prvi detalj go:
- NE MOZE, al NE MOZE ti lopta proc kroz peterac...to je amaterski totalno i od odbrane i golmana...kao da to nije dovoljno bilo nego su jos odigrali i pas iz peterca u peterac....
Drugi detalj, stativa:
DVA igraca katara, DVA ...su izigrala 6 nasih...to je nedopustivo i da je neko puno jaci bio a kamol katar
- NE MOZE, al NE MOZE ti lopta proc kroz peterac...to je amaterski totalno i od odbrane i golmana...kao da to nije dovoljno bilo nego su jos odigrali i pas iz peterca u peterac....
Drugi detalj, stativa:
DVA igraca katara, DVA ...su izigrala 6 nasih...to je nedopustivo i da je neko puno jaci bio a kamol katar
=\_1921_/=
Jarane svih 10 su predaleko od svog protivnika, ogromna rupa izmedju zadnje linije i veznog reda. Raspala se organizacija totalno. Dzeko nesta osta da seta naprijed. Nije ti to do 2 igraca samoinvincible1921 je napisao/la: ↑25 jun 2026, 10:52Nakon euforije i slavlja, evo i jedna zamjerka. Bez Dedica i Muharemovica ova ekipa je losija 50%...da je samo jedan bio na terenu mi onaj go ne bi primili
Drugi detalj, stativa:
Džabe zaprđujete. Katar uzeo bod Švici. Švica dala po guzi i nama i Kanadi, a mi smo Katar načeli i završili bez većih problema.
Grunf je napisao/la: ↑23 jun 2026, 16:45Nama osim pobjede treba i da utakmica izbaci na površinu jednog ili vise igrača koji će extra odigrati, dobiti boost na samopouzdanju i koji će, na krilima tog entuzijazma biti glavne uzdanice i odigrati u transu sljedeću knock out utakmicu. Bilo bi idealno kad bi talenat mahmica i alajbegovica eksplodirao u ključnom momentu.
Ma bio je period do kraja prvog i pocetkom drugog poluvremena kad smo izgledalo pogubljeno.Sreca uspjeli smo opet uspostavit kontrolu poslije izmjena.
https://www.youtube.com/live/0uIjLBUrc- ... Wf0mO2DF7S
Kakav je gosposin Vlado, obavezno pogledati ko ima vremena.
Kakav je gosposin Vlado, obavezno pogledati ko ima vremena.
Nikad vise nasih zastava i dresova nisam vidjeo. Po selima, gradovima, momci, cure, djeca, srednjovjecni. Bas sustina SP. Bravo momcima, bravo za golcinu momcino.dubioza144 je napisao/la: ↑25 jun 2026, 09:11Al na kraju utakmice kad krenuse ljiljani i prikazuju onog navijaca sto drzi sal i place i pjeva, isto brate isto cim se krene pjevat pjesma suze same iduovo mislim da se nikad nije desilo ovakve emocije i osjecaj bas bas poseban period za nas, Brazil nije ni blizu bio ovog. Onda uzmes telefin listas ove snimke ne mozes prestat plakat
A jos je ljepse sto sva djeca imaju nove idole, koliko je ovo sve bila dobra stvar za drzavu da se jos vise vezemo za nju i da budemo jos ponosniji Bosanci i Hercegovci staro mlado zene momci cure svi u dresovima, zastave ljiljani, plavo zuta, nemam rijeci. Hvala vam momci svima za srecu od galaksije vecu
![]()
Uzivat u sledecoj utakmici, nikako se ne prepast. Kad nisu skinuli gace protiv zabara imam optimizam i sad.
Prolazimo
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Sta ono Amar Osim laprda
Ljudi ce sve govorit,samo da budu u spotlightu,he ja
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ANamelessGhoul, Bosnjo22, cutura, FerdinandF, General505, Google Adsense [Bot], HariTz, hurem, LeCoq, Lekqqq1921, MaroonBjelave, random11, samoposmatram, tuzlanskinacin i 131 gost.