Ako prođete Fince eto i mene u DRUGOM DOMU protiv TurakaDoktorXabaras je napisao/la: ↑24 jun 2026, 19:50Šta da ti kažem, cijeli svijet je u bordo obojen.svrakino1921 je napisao/la: ↑24 jun 2026, 18:56DoktorXabaras je napisao/la: ↑24 jun 2026, 18:44fourteen days...
Da Se Zna Ko Je Broj Jedan U Državi![]()
Doktore - provaljeni ste - sad svi znamo da je to DIJASPORA DAYS
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
bvsic je napisao/la: ↑24 jun 2026, 18:17Vezni red, nemaju 3 citava koljena svi zajednoNoDi80 je napisao/la: ↑24 jun 2026, 17:55Kad Sosic i mali Dzabi pocnu carlame bacati u sredini, bice suza familijosvrakino1921 je napisao/la: ↑24 jun 2026, 15:29
U METROPOLI JE PONOVO
TUŠIRAO SE U TOKU DANA PITKOM VODOM SA VRELA BOSNE
SANINE KRALJU - AKO OVO BUDE
Jos Santosa da vratimo![]()
Saberi godine,
Bico
Kathrin
Seha
Despotovic...
Da gledas Viscu iz Olova jel ?svrakino1921 je napisao/la: ↑24 jun 2026, 19:56Ako prođete Fince eto i mene u DRUGOM DOMU protiv TurakaDoktorXabaras je napisao/la: ↑24 jun 2026, 19:50Šta da ti kažem, cijeli svijet je u bordo obojen.svrakino1921 je napisao/la: ↑24 jun 2026, 18:56
Doktore - provaljeni ste - sad svi znamo da je to DIJASPORA DAYS
![]()
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
2022 - bh dinamo
2024 - real madrid
2026 - odbio nas kospo
2024 - real madrid
2026 - odbio nas kospo
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- svrakino1921
- Kontakt:
Nije brate mojNazorUso je napisao/la: ↑24 jun 2026, 20:40Da gledas Viscu iz Olova jel ?svrakino1921 je napisao/la: ↑24 jun 2026, 19:56Ako prođete Fince eto i mene u DRUGOM DOMU protiv Turaka
Da gledam komshije
Ako misliš da je on Željin igrač,ja mislim da je on igrač Budućnost Banovići
- Threeplanetrees
Hvala mostarcu veležovcu gospodinu Sergeju Barbarezu što je odveo bosanskohercegovački fudbal do najvećeg uspjeha u našoj istoriji. Usput da se najebem majke svakom jazavcu koji je jednog od najvećih patriota ove zemlje nazvao pogrdnim imenom. Stoko mala bosanska smrdljiva iskompleksirana 
Težak dan, a Boga mi i noć za one koji mrze zemlju u kojoj se svako jutro bude. 
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Pa ovim postom jedino si ti pokazao da si iskompleksiran. Tema o Barbarezu preko 20 gdje možeš napisati šta želiš i ti došao ovde da bekom kažeš da je iskompleksiran.Threeplanetrees je napisao/la: ↑25 jun 2026, 00:35Hvala mostarcu veležovcu gospodinu Sergeju Barbarezu što je odveo bosanskohercegovački fudbal do najvećeg uspjeha u našoj istoriji. Usput da se najebem majke svakom jazavcu koji je jednog od najvećih patriota ove zemlje nazvao pogrdnim imenom. Stoko mala bosanska smrdljiva iskompleksirana![]()
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Threeplanetrees = Kataloški primjer polupismenog hercegovačkog debila homoseksualne orijentacije.DoktorXabaras je napisao/la: ↑25 jun 2026, 08:07Pa ovim postom jedino si ti pokazao da si iskompleksiran. Tema o Barbarezu preko 20 gdje možeš napisati šta želiš i ti došao ovde da bekom kažeš da je iskompleksiran.Threeplanetrees je napisao/la: ↑25 jun 2026, 00:35Hvala mostarcu veležovcu gospodinu Sergeju Barbarezu što je odveo bosanskohercegovački fudbal do najvećeg uspjeha u našoj istoriji. Usput da se najebem majke svakom jazavcu koji je jednog od najvećih patriota ove zemlje nazvao pogrdnim imenom. Stoko mala bosanska smrdljiva iskompleksirana![]()
Sad će mu se još javiti ljubavnik Balorda sa svojim "dubokoumnim" pardon "dubokoguznim" opaskama i kreće rock and roll.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Bi li želju odbio?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ne možeš da vjeruješ koliko ljudi mrze sve što nije sarajevsko, usta vas yebem šibicarska. Od vas se ne bi moglo ostati da je nekim slučajem npr. Musemic trener reprezentacije. Kako ste takvi kompleksasi ne ide mi u glavu, a kad se sta spomene za sarajevo to je odmah udar na bošnjake. I onda se čudite što vas niko ne voli. Pogan sibicarskaDoktorXabaras je napisao/la: ↑25 jun 2026, 08:07Pa ovim postom jedino si ti pokazao da si iskompleksiran. Tema o Barbarezu preko 20 gdje možeš napisati šta želiš i ti došao ovde da bekom kažeš da je iskompleksiran.Threeplanetrees je napisao/la: ↑25 jun 2026, 00:35Hvala mostarcu veležovcu gospodinu Sergeju Barbarezu što je odveo bosanskohercegovački fudbal do najvećeg uspjeha u našoj istoriji. Usput da se najebem majke svakom jazavcu koji je jednog od najvećih patriota ove zemlje nazvao pogrdnim imenom. Stoko mala bosanska smrdljiva iskompleksirana![]()
Dize se prasina ⚫️🔴
Zolotić je odbio Zelju i on priča o drugima 
- DoktorXabaras
- Kontakt:
SeyoBoy1921 propo ko žeton 
Doktor za retardaciju.
Bas nista da potrefi, cak je i prozivku promasio...
Najomiljeniji pisac...
Zeljo krenuo izgleda drugim modelom...
Svake godine igraci isli na pripreme i nista, nidje trofeja s glave...
E sad, Uprava digla kredite i ljudi otisli na pripreme u SAD-e, vidjecemo hoce li ovaj novi nacin poluciti dugo ocekivane rezultate...
Svake godine igraci isli na pripreme i nista, nidje trofeja s glave...
E sad, Uprava digla kredite i ljudi otisli na pripreme u SAD-e, vidjecemo hoce li ovaj novi nacin poluciti dugo ocekivane rezultate...
- Combattente87
- Kontakt:
ČairašVorovus je napisao/la: ↑24 jun 2026, 14:38BSK ima sve omladinske selekcije, uvijek je i imao.Combattente87 je napisao/la: ↑24 jun 2026, 14:04Još jedna stvar je jako bitna u ovoj priči a to su omladinske selekcije, koje su obavezne ako se klub takmiči u najvišem rangu...
Bar bi ti kao deklarisani Hisećanin to trebao znati.![]()
Od kad ne igraju na Čairama nemam percepciju kako to sada izgleda, a vidim sada da su tu i juniori i to sredina neka u prvoj ligi RS.
Ajde vidjećemo da li će Vico pogurati klub iz svog naselja
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Nemojte bogati vi iz Zenice pricati ko koga voli a ko koga mrzi. A sta Barbarez te odveo u 16tinufinala to do ove godine nije ni bilo na svjetskom gdje je 48 reprezentacija do ove godine nije to bilo gdje si prosao kao 3 isto sto nisi mogao do ove godine uraditi jer si morao biti top 2 u grupi . Znaci ti si dogurao u play off svjetskog gdje u zadnjih 8 utakmica imas 1 pobjedu . A u svakom slucaju na ovoj temi se ne raspravlja BiH reprezentacija jer nema veze sa BiH sportom jer nam igra samo jedan igrac iz lige a to je Jurkas kao 3 golman . Cinjenica da je 17 igraca rodjeno vani od 26 mogucih .Marsiano je napisao/la: ↑25 jun 2026, 10:23Ne možeš da vjeruješ koliko ljudi mrze sve što nije sarajevsko, usta vas yebem šibicarska. Od vas se ne bi moglo ostati da je nekim slučajem npr. Musemic trener reprezentacije. Kako ste takvi kompleksasi ne ide mi u glavu, a kad se sta spomene za sarajevo to je odmah udar na bošnjake. I onda se čudite što vas niko ne voli. Pogan sibicarskaDoktorXabaras je napisao/la: ↑25 jun 2026, 08:07Pa ovim postom jedino si ti pokazao da si iskompleksiran. Tema o Barbarezu preko 20 gdje možeš napisati šta želiš i ti došao ovde da bekom kažeš da je iskompleksiran.Threeplanetrees je napisao/la: ↑25 jun 2026, 00:35Hvala mostarcu veležovcu gospodinu Sergeju Barbarezu što je odveo bosanskohercegovački fudbal do najvećeg uspjeha u našoj istoriji. Usput da se najebem majke svakom jazavcu koji je jednog od najvećih patriota ove zemlje nazvao pogrdnim imenom. Stoko mala bosanska smrdljiva iskompleksirana![]()
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Sad na nekom portalu čitam pojačanja premijerligaških klubova. Promaklo mi je da je Sami Faraž prešao u Čelik.
Top igrač,po meni bolji i od Ghorzija,samo što je imao puno povreda ove sezone.
Top igrač,po meni bolji i od Ghorzija,samo što je imao puno povreda ove sezone.
Šta je ovo, kakvo je ovo uživo forumsko šlagiranje. Neka pomogne neko ovom nesrećniku.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Joj Amara glupana
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Zigazaga i 21 gost.

.png)