Eto Toure pogodi za vodstvo iako je mogao i Dzeku traziti, ali svejedeno je sad.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Dzeko ceka loptu i ceka, ali niko ne da.
Eto Toure pogodi za vodstvo iako je mogao i Dzeku traziti, ali svejedeno je sad.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Nema samopouzdanja sekunde.
Ovaj sut je uputio eto samo onako. Trzni se malo Dzeko, hajde kreni kako znas.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
Pasodzigera
- Kontakt:
Pa ja bas mislim da ga je Toure i trazio,vise je licilo na pas,nego na sut na gol.Omerbavarac je napisao/la:Dzeko ceka loptu i ceka, ali niko ne da.![]()
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Sto mec odmice Dzeko sve bolji i sve vise lopti dobija.. Fantasticna asistencija pred kraj prvog ... !!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Nema mu druge,nego loptu uzeti od Harta, predriblati svih jedanaest igraca Evertona a bogami i svojih pola od toga,i zabiti gol.Eto samopouzdanja.Adinjo je napisao/la:Nema samopouzdanja sekunde.
P.S Milner,Silva,Toure u spicu a Dzeko iza njih
Mancini je zik,zik.
Ako Balo ne udje,ima da ih pikadom gadja.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Dobro prodade ovo biciklo

Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Edi najbolji mec do sada ... a ova im se odbrana izgubila kao da su pioniri ..
Viera katastrofa ... unistio im je odbranu , kosta ce ih lige sampiona
Viera katastrofa ... unistio im je odbranu , kosta ce ih lige sampiona
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Nadam se da smo gledajuci Edina shvatili zasto nema igraca iz Bundeslige u Premer ligi... 
Rijetkost mislim da jedino Robert Hut igra nesto a da je iz Bundeske presao
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Moj post sa Cityeve teme
Pogledajte kad je napadac dao gol za City osim onog Dzekinog
Dok igraju Kolarov,Milner,Silva(on zna al kao de nece da nabaci) pa i Johnson koji vazda nesto petlja s loptom City treba igrati bez napadaca jer taj napadac ko god da je nece dobit lopte.City nema niti jednog igraca koji zna uputiti centarsut niti proigrati napadaca na 20ak metara....dzaba im u napadu da imaju 2 Ibrahimovica,3Rooneya,2 Drobe kad su bocni igraci ko invalidi.
Pogledajte kad je napadac dao gol za City osim onog Dzekinog
RIP SALE VILENJAK
On nema ni k od kondicije koju je imao kod Magatha. To se vidjelo na njegovom sutu, koji je vise izgledao ko dodavanje, a dok je igrao kod Magatha zakucavao je suteve izvan 16m.Za_raju je napisao/la:Nadam se da smo gledajuci Edina shvatili zasto nema igraca iz Bundeslige u Premer ligi...
-
Pasodzigera
- Kontakt:
Balack,Hitzlperger,Berbatov,Dzeko ,o cemu ti zemo?Za_raju je napisao/la:Nadam se da smo gledajuci Edina shvatili zasto nema igraca iz Bundeslige u Premer ligi...
Nije problem igraca,u ovom slucaju kod Dzeke je problem igraca sa kojim igra,sve sami destruktivci,nigdje dobrog kreativca. Zasto Dzeko,Balotelli,pa i Tevez u ovoj godini slabo pogadjaju,upravo je ovo razlog.
Zadnja izmjena: Pasodzigera, dana/u 07 maj 2011, 18:07, ukupno mijenjano 1 put.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
Ovako, Edin se prelose krece za napadaca,,odigrao je dobru partiju,dosta tacnih pasova,ali kad city krene u napad skoro ga nikad nema,pa vise se nadje yaya toure u napadu nego dzeko,viera se nadje u sansi, gdje je dzeko???? Znaci ima katastrofalno kretanje za napadaca,da je vezni igrac bila bi super partija od njega ali nazalost je napdac i mjeri se golovima,a u napadu ga najmanje ima. Steta sto nije psotigao pogodak kada je biciklom prosao i malo lopta pored gola prosla,velika steta,ali ponavljam za napadaca njegovog kalibra,premalo sansi. Imam osjecaj kao da jednostavno se ne trudi dovoljna za tim golom,kako Baloteli grize trce u napad da postigne gol,, ovo nimalo ne ide ka dobru za dzeku,,100% nece ni igrati finale fa kupa.
Kako da ne, Berbatov trenutno prvi na listi strelaca,Lehman godinama u Arsenalu,Balack isto tako u Chelziu,samo ih trojica ili ono bjese cetvorica iz BL u M.C ima.Pa i jedan Demba Ba je nezamjenjiv u W.HZa_raju je napisao/la:Nadam se da smo gledajuci Edina shvatili zasto nema igraca iz Bundeslige u Premer ligi...
Da ne nabrajam jos.Plaho je rijetkost.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 07 maj 2011, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Boateng, Kompany, Hitzlsperger, Berbatov, Ballack, Huth, Patrick Berger, Santa Cruz...Za_raju je napisao/la:Nadam se da smo gledajuci Edina shvatili zasto nema igraca iz Bundeslige u Premer ligi...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Pa vise je bolan HNL i Srpska liga dala igraca u Premier Shipu nego "gigant" Bundesliga jeli to malo cudno?Pasodzigera je napisao/la:Balack,Hitzlperger,Berbatov,Dzeko ,o cemu ti zemo?Za_raju je napisao/la:Nadam se da smo gledajuci Edina shvatili zasto nema igraca iz Bundeslige u Premer ligi...
Nije problem igraca,u ovom slucaju kod Dzeke je problem igraca sa kojim igra,sve sami destruktivci,nigdje dobrog kreativca. Zasto Dzeko,Balotelli,pa i Tevez u ovoj godini slabo pogadjaju,upravo je ovo razlog.
Meni boga mi jest ali gledajuci Edina sve mi manje postaje cudno
Krivo mi je na njeg kao da je obukao kopacke od olova, jedva on ide nije onakav bio u Wolfsburgu ili ga nismo imali sa kim uporediti?
A kad sam vidio ono kad je poveo kontru sam kroz sredinu a igrac Evertona pocinje trcati 10 metara iza njega i stize ga za narednih 10 metra terena zatim mu uzima loptu kao od kakvog kadeta...Poceo me je razocaravti pravo
Zadnja izmjena: Za_raju, dana/u 07 maj 2011, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
neznam al ovaj city nikakvu igru nema, pritisak stvorit neznaju sve se svodi na neka ispucavanja bezveze sve u svemu , Kolarov nezna centrirat da si BOG , Dzeko solidan imao jednu il dvije greske ... Napadac bez lopti ko riba bez vode ....
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Gdje vise,gledajuci ko je dosao direktno iz tih liga.Kad bi sastavio sve lige iz naseg regiona ni petina nije koliko je doslo iz BL.Ti si to nesto kao i obicno pobrkao.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 07 maj 2011, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pitaru moram se sloziti sa tobomSemPer_fi je napisao/la:neznam al ovaj city nikakvu igru nema, pritisak stvorit neznaju sve se svodi na neka ispucavanja bezveze sve u svemu , Kolarov nezna centrirat da si BOG , Dzeko solidan imao jednu il dvije greske ... Napadac bez lopti ko riba bez vode ....
Željezničar za život cijeli !
Nabroj molim te kad sam pobrkao...harishp je napisao/la:Gdje vise,gledajuci ko je dosao direktno iz tih liga.Kad bi sastavio sve lige iz naseg regiona ni petina nije koliko je doslo iz BL.Ti si to nesto kao i obicno pobrkao.
Al u editu da ne spamamo kao obicno
I moja baba je bila nekad treba i pol...
Daj te mi ba nabrojte igrace koji su postali nesto u Bundesligi a sad igraju u Engleskoj i da se zna iole za njih,nemora biti rang Vidica,Modrica, moze i puno nize...
Kakvi crni Lemani i Balaci to je daleka proslost sadasnjost me samo interesuje..
Zadnja izmjena: Za_raju, dana/u 07 maj 2011, 18:30, ukupno mijenjano 4 puta.
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Ne mogu vise da slusam pricu,napadac bez loptih ,nema loptih,,pa sta hocete da mu opet padne lopta ispred nogu na 5 metara pa da postigne gol,nije ovo Bundesliga da daje golove lahkocom, ovdje mora dobro zagriznuti da postigne pogodak a to je nemoguce njegovim trenutnim kretanjem. kako du ma daju loptu kad ga nema u napadu kako??sto se nije nijedom nasao u sansi kao sto je imao viera ili yaya toure ,, evo sto zbog katastrofalnog kretanja na terenu,,slazem se da man city ne zna ubaciti loptu ali brate kad to vec znas cekaj je u 16 tercu a ne izvan njega,i sta ce on po krilima **** je li on igra krilo??? daj ba,,nemoj te se cuditi sto ne daje golove,nece ih jos zadugo davati sve dok se onakvo bude kretao,,na kraju krajeva ko ga je tjerao u man city,mogao je da bira gdje da ide, sad ko kaze ima para,,**** te pare kad ti karijera propada, eto ti sad pare uzivaj,,jos jedan covjek koji proda dusu za pare,,, ne mogu vise da se nerviram zbog Dzeke, stvarno sam pomislio kad je dao gol bit ce bolje sad ce golovi,ali sad tek nazalost vidim da edin samo uz srecu moze dati gol, nema kondicije ni secunde ,los sut katastrofa forma.
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 8 gostiju.