FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Usli smo u neku spiralu iz koje nema izlaza, niti je Mirvic rjesenje sa trenutnim statutom kluba niti su neki drugi koji bi da ga mjenjaju rjesenje.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- dubioza144
- Kontakt:
Gdje je onaj sto se smije i govori cekaj petak, jel smijesno sad ?

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- dubioza144
- Kontakt:
Neko ga dobro fila pogresnim informacijama, sta god je lik reko il se nije desilo il je kontra bilo, lose je to kolega 
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Kako Faktor saznaje, fudbaleri su dobili informaciju da će prozivka ipak biti pomjerena za ponedjeljak.
Zvanične informacije o terminu prozivke nema niko u klubu, što dovoljno govori o neozbiljnosti onih koji su odlučili uzeti klub u svoje ruke. Plavi su veoma teškoj situaciji, javna je tajna su da su dugovanja prema fudbalerima sve veća, ali i prema trenerima u Omladinskoj školi.
Plan je bio da se dio dugovanja isplata do prozivke, ali to se nije desilo. U SAD-u se nalazi prvi čovjek kluba Sanin Mirvić.
Kada je dobio povjerenje delegata Skupštine, Mirvić je najavio velike stvari, ali za sada je sve itekako skromno. Nije tajna da je od pojedinih delegata u međuvremenu i izgubio povjerenje, pa neće biti iznenađenje ukoliko u narednom periodu na Grbavici uslijede nove promjene.
Zvanične informacije o terminu prozivke nema niko u klubu, što dovoljno govori o neozbiljnosti onih koji su odlučili uzeti klub u svoje ruke. Plavi su veoma teškoj situaciji, javna je tajna su da su dugovanja prema fudbalerima sve veća, ali i prema trenerima u Omladinskoj školi.
Plan je bio da se dio dugovanja isplata do prozivke, ali to se nije desilo. U SAD-u se nalazi prvi čovjek kluba Sanin Mirvić.
Kada je dobio povjerenje delegata Skupštine, Mirvić je najavio velike stvari, ali za sada je sve itekako skromno. Nije tajna da je od pojedinih delegata u međuvremenu i izgubio povjerenje, pa neće biti iznenađenje ukoliko u narednom periodu na Grbavici uslijede nove promjene.
Uvijek uz tebe i ti to dobro znaš!
-
12tiigrac21
- Kontakt:
Polako paliti alarme, a vi kako hoćete.
Nadam se da je u ponedjeljak prozivka ako je ne bude ni tada onda stvarno nešto nije uredu
- dubioza144
- Kontakt:
Koliko toliko smo se na vrijeme rijesili ublehe Cerica ovaj haman nista bolji nije nece na dobro
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Polahko, sve je to dobro.
Kad si trazio informacije u privatnim dobar sam ti bio.dubioza144 je napisao/la: ↑25 jun 2026, 11:55Neko ga dobro fila pogresnim informacijama, sta god je lik reko il se nije desilo il je kontra bilo, lose je to kolega![]()
Jos niste skontali.U ponediljak sastanak skupstine bio dje bi pojedini da smjenjuju i vracaju stare.Sutra izadje clanak imenovan trener pripreme zakazane,spominju Marica i Despotovica,danas se sve raspada,nista nije uplaceno,samo filuju,filuju.Zar vam ovo botovanje za velikog vodju nista negovori?Niko nezna razlog sto je odgodjeno al znate srat.
Ja tvrdim da je sve dobro,pojacanja dogovorena,pripreme zavrsene dugovanja ce bit sanirana,ako sam ja najveci problem ove teme i foruma,ja cuse sam povuc.Uzivaj te u botovanjima.Poz.
Brko iz druge galaksije!
-
12tiigrac21
- Kontakt:
Daj Bože da bude tako kao što ti pišeš.
Vjerujem da je to tako, ali mislim da su ipak krivi i iz kluba što prolaze ovi spinovi i botovanja. Mogli su barem nešto objaviti da navijači koji nemaju insajderske vide da se nešto radi, ovako kada pogledaš zvaničnu nema objave od 15. juna da smo potpisali ugovor s Magodom. Od tada Slato navodno otišao nema objave, Vini otišao nema objave. Nekako izgleda neozbiljno, ali ja i dalje dajem punu podršku Saninu jer vjerujem da je pošten i da je pravi izbor pa eto vidjećemo u ponedjeljak1921boy je napisao/la: ↑25 jun 2026, 12:32Kad si trazio informacije u privatnim dobar sam ti bio.dubioza144 je napisao/la: ↑25 jun 2026, 11:55Neko ga dobro fila pogresnim informacijama, sta god je lik reko il se nije desilo il je kontra bilo, lose je to kolega![]()
![]()
Jos niste skontali.U ponediljak sastanak skupstine bio dje bi pojedini da smjenjuju i vracaju stare.Sutra izadje clanak imenovan trener pripreme zakazane,spominju Marica i Despotovica,danas se sve raspada,nista nije uplaceno,samo filuju,filuju.Zar vam ovo botovanje za velikog vodju nista negovori?Niko nezna razlog sto je odgodjeno al znate srat.
Ja tvrdim da je sve dobro,pojacanja dogovorena,pripreme zavrsene dugovanja ce bit sanirana,ako sam ja najveci problem ove teme i foruma,ja cuse sam povuc.Uzivaj te u botovanjima.Poz.
- dubioza144
- Kontakt:
Ja ovdje nikad nisam u privatnim trazio informacije od nekog, kad sam tjero ovdje Corica sam si se javljo i piso informacije od kojih si mozda 1 2 ubo jer smo tad haman bilo obojica na strani da se Coric smijeni, odgovaro sam ti bas kao i ovaj sad sto je odgovorio bit ce dobro ako je tako. Cak sam i povjerovo u par tih stvari jer si me filovo s njima bas onako kako tebe neko filuje i ti vjerujes u to. A sve se desi kontra il se i ne desi. Cak si ti i dobar momak al ako vidis da te neko konstantno puni informacijama koje nisu tacne na kraju il prestani mu vjerovat il ako vec povjerujes prestani ih pisat ovdje, jer niko ne vjeruje u pola tih stvari vise.1921boy je napisao/la: ↑25 jun 2026, 12:32Kad si trazio informacije u privatnim dobar sam ti bio.dubioza144 je napisao/la: ↑25 jun 2026, 11:55Neko ga dobro fila pogresnim informacijama, sta god je lik reko il se nije desilo il je kontra bilo, lose je to kolega![]()
![]()
- dubioza144
- Kontakt:
Uz to najavljujes bombasticno nesto sto se na kraju ne desi i onda stvaras ovdje nekima dobar temelj da se sprdaju i sa klubom i sa svime u klubu, mada sad sve ovo sto gledamo oko kluba je dovoljno za sprdnju jer smo najneorganizivaniji i najsmjesniji klub trenutno u premijer ligi.
- MisterBlue
- Kontakt:
Umjesto da se krene na lijepi petak mi krenemo na još ljepši ponedjeljak haha hajde amin inšallah da krenu dovodit te superstarove pa da nam začepe usta. Počinjem gubiti strpljenje i povjerenje. Nadam se da će me razuvjeriti, jer sramota je da nema nikakve objave na stranici Kluba pa makar 7 dana prije početka priprema. Pa neće valjda dan ranije objaviti… jako je neozbiljno, koliko god da se radi u tajnosti, ne možemo mi navijači čekati šta će faktor objaviti pa da saznamo šta se radi u Klubu iako su sve to polovične informacije …
Istog sam mišljenja, stvarno nema smisla da nema nikakve objave 10 dana, ako trener nije došao još u Sarajevo šta je problem staviti njegovu sliku na stranici i napisati Prelec novi šef stručnog štaba i reći da će biti zvanično predstavljen pred početak priprema da ljudi znaju, isto tako i za igrače. Evo čelik doveo već 4 igrača, široki počinje pripreme a kod nas se ništa zvanično ne znaMisterBlue je napisao/la: ↑25 jun 2026, 12:56Umjesto da se krene na lijepi petak mi krenemo na još ljepši ponedjeljak haha hajde amin inšallah da krenu dovodit te superstarove pa da nam začepe usta. Počinjem gubiti strpljenje i povjerenje. Nadam se da će me razuvjeriti, jer sramota je da nema nikakve objave na stranici Kluba pa makar 7 dana prije početka priprema. Pa neće valjda dan ranije objaviti… jako je neozbiljno, koliko god da se radi u tajnosti, ne možemo mi navijači čekati šta će faktor objaviti pa da saznamo šta se radi u Klubu iako su sve to polovične informacije …
Ma taj lik je bolestan. Fura se da je insajder a je li ikad ista rekao kako treba. Gori ste vi sto ocekujete nesto od njega.dubioza144 je napisao/la: ↑25 jun 2026, 11:55Neko ga dobro fila pogresnim informacijama, sta god je lik reko il se nije desilo il je kontra bilo, lose je to kolega![]()
Kao ne treba se klub za sve oglasavat. Druze u gofnima smo desetljece i po, pratimo klub kao da je sve bajno i ne mogu nam napisat kakvo je stanje u klubu, da se pohvale necim doduse ako se ima sta hvalit.
Pitanje je realno da li vise uopste i postojimo.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Sablon je jasan od zimus. Kasni se sa svim stvarima a profesionalci smo u kasnjenju a dolaskom trenera. Moze se reci da nam je to postao neki fetis jer su ti treneri toliko zaludjeni nasim klubom i poslom da ce radije koristiti odmor i hedonizam nego doci ovdje i raditi.
Meni vise nista ne ukazuje da smo mi na pravom putu a bio sam za ulazak Sanina. Ja ne znam da li je taj covjek uopste u klubu jos uvijek il je tu ostao da mozemo prevariti nekog poluigraca da nam dodje jer ce pomisliti da imamo nekih para.
Sve u svemu, mi kao da cekamo murinja i andy baru a ne marica i preleca. Njihove karijere mi ne ulijevaju nikakvo povjerenje a da dodamo na to ovo silno cekanje da se gospoda pojavi, ne ide nikako sa zdravim razumom.
Dabogda ja sve u krivu bio za godinu dana ako budemo stali na noge.
Meni vise nista ne ukazuje da smo mi na pravom putu a bio sam za ulazak Sanina. Ja ne znam da li je taj covjek uopste u klubu jos uvijek il je tu ostao da mozemo prevariti nekog poluigraca da nam dodje jer ce pomisliti da imamo nekih para.
Sve u svemu, mi kao da cekamo murinja i andy baru a ne marica i preleca. Njihove karijere mi ne ulijevaju nikakvo povjerenje a da dodamo na to ovo silno cekanje da se gospoda pojavi, ne ide nikako sa zdravim razumom.
Dabogda ja sve u krivu bio za godinu dana ako budemo stali na noge.
Odgođeno pucanje čireva. Šalu na stranu, vrijeme je da se kauboju mesaru pokažu vrata za izlaz. Ovo je vrhunac neozbiljnosti pa šta god ko mislio.
26.12.2025. Najtragičniji datum u poslijeratnoj historiji Željezničara.
-
12tiigrac21
- Kontakt:
Ma Faktor objavi što ovdje pročita i kao sastavi neki članak.MisterBlue je napisao/la: ↑25 jun 2026, 12:56Umjesto da se krene na lijepi petak mi krenemo na još ljepši ponedjeljak haha hajde amin inšallah da krenu dovodit te superstarove pa da nam začepe usta. Počinjem gubiti strpljenje i povjerenje. Nadam se da će me razuvjeriti, jer sramota je da nema nikakve objave na stranici Kluba pa makar 7 dana prije početka priprema. Pa neće valjda dan ranije objaviti… jako je neozbiljno, koliko god da se radi u tajnosti, ne možemo mi navijači čekati šta će faktor objaviti pa da saznamo šta se radi u Klubu iako su sve to polovične informacije …
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Sve ce to bit dobro inshaAllah.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.