02.07.2026. R32: USA - BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: 02.07.2026. R32: USA - BiH
Nadam se da ce svi zajedno gledati utakmicu USA protiv Turske.
Jenkiji igraju jako agresivno i fizički moćno, Pulišić i ostali sjajno napadaju dubinu... moramo stajati u niskom i gustom bloku i probati nešto uraditi kroz tranziciju...
- invincible1921
- Kontakt:
Napisah vec na temi za katar...ako cemo igrat tranziciju onda tahirovic i dva spica nemaju sta radit na terenu.
=\_1921_/=
Dva špica protiv njih su samoubistvo...invincible1921 je napisao/la: ↑25 jun 2026, 14:30Napisah vec na temi za katar...ako cemo igrat tranziciju onda tahirovic i dva spica nemaju sta radit na terenu.
Slike KlintonaBeli98 je napisao/la: ↑25 jun 2026, 13:33dedo26 je napisao/la: ↑25 jun 2026, 13:31Igramo protiv prijatelja nase drzave, ljudi kojih da nema ovdje bi bio jednako genocid, oni su cuvari dejtona, i srbi ne smiju prstom maknut bez njih. Mi trebamo drzat slike Klintona na zidovima, kao na Kosovu, a ne prozivat amere.
Amerika je svjetska sila, najbolji u svemu, najnaprednija drzava, najotvorenija, u biti sve ono sto ostale drzave teze da budu.
![]()
![]()
-
Direktorcic
- Kontakt:
za ovu utakmicu i analize i prognoze ne smijemo zaboraviti da se vraca muharemovic koji je stub odbrane,ne radi se samo o odbrani,one njegove duge lopte i povuci je preko poöovine protivnika su bitne. Dedic na svom nivou nm je bitan.detalji koji direktno mogu donijeti golove
Koliko li smo dobili onda ulaznica, vidim vec agencije vode na tekmu.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Za ove što tvrde da ne trebamo i ne smijemo igrati 442 samo jedno pitanje.
Dakle Rumunija,Austrija,Wels,Italija,Kanada,Švicarska,Katar. Sve smo igrali neku varijaciju 442.
Pet utakmica pozitivan rezultat, Austrija i Švicarska smo imali dobar rezultat do neke 70e minute.
Epilog je prvo plasman na SP,a zatim i u nokaut fazu.
E sad, zanima me, da li se nekad zapitate da vam nešto promiče, imate neku logiku koja vam govori da 442 ne funkcioniše i da moramo igrati nekako drugačije,ali da li ste npr sigurni da bi mi ovih 7 utakmica bolje odradili da smo igrali 451 ili nešto slično? Da li bi ostvarili ove rezultate?
Dakle Rumunija,Austrija,Wels,Italija,Kanada,Švicarska,Katar. Sve smo igrali neku varijaciju 442.
Pet utakmica pozitivan rezultat, Austrija i Švicarska smo imali dobar rezultat do neke 70e minute.
E sad, zanima me, da li se nekad zapitate da vam nešto promiče, imate neku logiku koja vam govori da 442 ne funkcioniše i da moramo igrati nekako drugačije,ali da li ste npr sigurni da bi mi ovih 7 utakmica bolje odradili da smo igrali 451 ili nešto slično? Da li bi ostvarili ove rezultate?
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Amerika je organizovana repka, sa odlicnim trenerom i dobrim sistemom, sigurno i u dobrom raspolozenju nakon ovih dobrih partija. Naravno i domacini su i na njihovoj strani je sudjenje, narucito kad gledamo kako to fifa ofirno radi. Ali sta nas to briga, idemo igrati. Igrati borbeno takticki i na prolaz sto da ne pred nama su padale i jace repke. I ne smijemo ih pretcjeniti i dati previse respekta, kao i do sada odmjereno i sa jasnim cikjem prolaska dalje. Ovo je vec sada iznad svih ocekivanja i ogroman uspjeh ali to nas ne treba zasititi vec dati motiv da nastavimo dalje. Nema nepobjedivih i sve je do nas, nasa sudbina je u nasim rukama u tih 90 i sve je moguce. Imamo i mi dovoljno kvaliteta da se nosimo sa Amerikom, a nisu oni ni fudbalska drzava a kamoli neka vele sila. Ocekujem dobru i takticki jaku i tvrdu utakmicu, i naravno nas prolaz. Esmir ce se ovdje pokazati i odvesti nas dalje sad oce li to biti 1-0 za nad ili 1-1 pa na penale znam da ce Esmir biti nas junak i to zapamtite, idemo dalje. Vjerujem u cetvrtfinale. Ono zlo protiv Svucarske je izgleda bilo za dva dobra a mozda i vise njih.
#CarsijaOdjebi
Slaviti sirom zemlje trece mjesto u grupi od 4 ekipe nakon utakmice sa alpskim siptarima je pomalo suludo al eto 
Ko god voli fudbal i Reprezentaciju ne moze biti zadovoljan nakon ove 3 utakmice.
Ko god voli fudbal i Reprezentaciju ne moze biti zadovoljan nakon ove 3 utakmice.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Ma nas narod lupa i vodi se nekom zeljom nasi bi i tiki taku i jogu bonito ali da ne primimo go i pobjedimo sa 3 razlike svaku i pri tom nas vide ono u finalu minimalno sve ispod je po njima razocarenje, a tek 3 utakmice repke pogledali.imekorisnicko je napisao/la: ↑25 jun 2026, 14:57Za ove što tvrde da ne trebamo i ne smijemo igrati 442 samo jedno pitanje.
#CarsijaOdjebi
Sve te utakmice osim sinoćnje koje su nabrojao nismo pobijedili nego smo prolaze ostvarili jurišom sa dodatnim napadačima.imekorisnicko je napisao/la: ↑25 jun 2026, 14:57Za ove što tvrde da ne trebamo i ne smijemo igrati 442 samo jedno pitanje.
Posebno se sinoć vidjelo da nam i Qatar drži loptu i igra kratke pasove. Proigrali smo na terenu tek sa ozlaskom jednog napadača. Dok su na terenu dvojica, dupliraju se i kad izgube skok ostanu iza lopte i praktično ne služe.
Sa dva napadača ne igra nikoy od Brazila do Farskih ostrva. To je prevaziđeno. Dva krila. Jedan napadač. Tri vezna.
Sistem koji nam daje kontrolu i bolju defanzivu.
4-IN-A-ROW
Ne slaviti sirom zemlje prolaz u grupi od 4 solidne ekipe nakon utakmice sa Svicarskom je pomalo suludo al eto 😆
Ko god voli fudbal i Reprezentaciju trebao bi biti ponosan nakon ove 3 utakmice.
**** te brt onaj tko te napravio i te takve kao sto si ti.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
-
1993Sajo1993
- Kontakt:
kakva objava .... jarane obrisi ovo majke ti ne brukaj se
Bosna i Hercegovina prosla grupnu fazu nismo mi krivi sto je FIFA promijenila pravilnik i sada sa 3.pozicijom mozes dalje
btw. ne slavi se samo sirom zemlje nego i sire care
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne kacite se na trolla, valjda znate s kim imate posla, sa svojim 100tim accountom. Ne obazirite se na trollove, kao ni na kamenjare, djikane i ostalu sortu kojima je tesko palo ovo sinoc, na aparatima su svi neprijatelji ove zemlje.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Lik napravio novi profil da vas trolla, ne znam što se primate. Ignore.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Nastavimo: Ako ne možemo x pobijedit, i ne zaslužujemo plasman u y.
Walk on
- Shategabri
- Kontakt:
-
1993Sajo1993
- Kontakt:
jedan je Alija Braco Hadziosmanovic ....
moramo pucat po golu i namirisat se
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.