Pala velika četvorka bh. nogometa: Željo, Čelik, Sloboda i Sarajevo. Yebeni ste bili.L' Imperator je napisao/la:Dobra stara vremena :/
a sad se borimo za opstanak
Dokle doguraste sad?
Pala velika četvorka bh. nogometa: Željo, Čelik, Sloboda i Sarajevo. Yebeni ste bili.L' Imperator je napisao/la:Dobra stara vremena :/
a sad se borimo za opstanak
ma danas igramo u Orasju, vrlo vazna utakmica!Nimla_RZ je napisao/la:Pala velika četvorka bh. nogometa: Željo, Čelik, Sloboda i Sarajevo. Yebeni ste bili.![]()
Dokle doguraste sad?
Za opstanak?L' Imperator je napisao/la:ma danas igramo u Orasju, vrlo vazna utakmica!Nimla_RZ je napisao/la:Pala velika četvorka bh. nogometa: Željo, Čelik, Sloboda i Sarajevo. Yebeni ste bili.![]()
Dokle doguraste sad?
Sest kola do kraja, tri kod kuce, tri u gostima.Nece nam biti dovoljne te tri domace pobjede, znaci moramo bar jos tri boda donijeti sa strane da bi ostali u ligieto na sto smo spali, a ovih 10-11 godina kol'ko smo u Prvoj ligi, konstantno smo bili u vrhu, a vidi sad..
nešto tu pišete a pogledajte ovo http://www.bihsoccer.com/forum/viewtopi ... 07#p398407L' Imperator je napisao/la:U Orašje po bod(ove) spasa
Pobjedom protiv Omladinca igrači Rudara povećali su izglede za opstanak u prvoligaškom društvu.Međutim,Pored domaćih pobjeda trebaju im bodovi s gostovanja
Zlatan Gafurović
Glavni konkurenti u borbi za opstanak ne miruju i navodno već imaju osigurane pobjede vani(Omladinac u Hadžićima i Bihaću)!?
"Zeleno-crni" bodove spasa potražit će u Orašju,Visokom ili Goraždu.Protivnici su veoma, svaki na svoj način opasni i teško je očekivati da će Božičićevi izabranici zabilježiti bar jednu gostujuću pobjedu.Međutim, misija nije nemoguća,pogotovo kad se zna da su dosad poraženi, bolje reći pokradeni jedino u Srebreniku.
-Ako budemo imali objektivno suđenje, možemo računati ma bod(ove) spasa.Gledajući s aspekta kvaliteta, najteže će nam biti u Orašju.Međutim,"labudovi" teže nadigravanju, kotiraju kao najkorektniji domaćini i tu vidim našu šansu.Orašje je lani iz Kaknja ispraćeno aplauzom jer nas je zasluženo porazilo i zašto mi ne bi to mogli doživiti u gradu pokraj Save, ističe kapetan Rudara Zlatan Gafurović, koji ove sezone igra u izvanrednoj formi i predstavlja najjaču kariku Božičićevog sastava.
Trener Božičić ne može računati na ozlijeđene Petra Matovića, za kojeg je zbog operacije bruha ova polusezona već završena i nedovoljno oporavljenog štopera Admira Kubata. Što se tiče sastava kojeg će trener Božičić suprostaviti Orašju, izvjesno je da će biti promjena u odnosu na prethodnu utakmicu jer je Amel Hrustanović odradio kaznu jedne utakmice neigranja, a u početnoj postavi trebao bi se naći i Vezista Zdravko Trivković,koji je uoči utakmice sa Omladincem imao zdravstvenih problema.
Utakmica Orašje - Rudar igra se u subotu 7.aprila/travnja sa početkom u 17,00 sati.Glavni sudija je Krešo Tomo iz Livna, pomoćnici Zdenko Raguž iz Čapljine i Stipe Velić iz Livna.Delegat je Mehmed Varupa iz Travnika, a kontrolor suđenja Alija Lizde iz Mostara.
Šta imam vidjet tu? Što neki papci seru?sony_91 je napisao/la:nešto tu pišete a pogledajte ovo http://www.bihsoccer.com/forum/viewtopi ... 07#p398407L' Imperator je napisao/la:U Orašje po bod(ove) spasa
Pobjedom protiv Omladinca igrači Rudara povećali su izglede za opstanak u prvoligaškom društvu.Međutim,Pored domaćih pobjeda trebaju im bodovi s gostovanja
Zlatan Gafurović
Glavni konkurenti u borbi za opstanak ne miruju i navodno već imaju osigurane pobjede vani(Omladinac u Hadžićima i Bihaću)!?
"Zeleno-crni" bodove spasa potražit će u Orašju,Visokom ili Goraždu.Protivnici su veoma, svaki na svoj način opasni i teško je očekivati da će Božičićevi izabranici zabilježiti bar jednu gostujuću pobjedu.Međutim, misija nije nemoguća,pogotovo kad se zna da su dosad poraženi, bolje reći pokradeni jedino u Srebreniku.
-Ako budemo imali objektivno suđenje, možemo računati ma bod(ove) spasa.Gledajući s aspekta kvaliteta, najteže će nam biti u Orašju.Međutim,"labudovi" teže nadigravanju, kotiraju kao najkorektniji domaćini i tu vidim našu šansu.Orašje je lani iz Kaknja ispraćeno aplauzom jer nas je zasluženo porazilo i zašto mi ne bi to mogli doživiti u gradu pokraj Save, ističe kapetan Rudara Zlatan Gafurović, koji ove sezone igra u izvanrednoj formi i predstavlja najjaču kariku Božičićevog sastava.
Trener Božičić ne može računati na ozlijeđene Petra Matovića, za kojeg je zbog operacije bruha ova polusezona već završena i nedovoljno oporavljenog štopera Admira Kubata. Što se tiče sastava kojeg će trener Božičić suprostaviti Orašju, izvjesno je da će biti promjena u odnosu na prethodnu utakmicu jer je Amel Hrustanović odradio kaznu jedne utakmice neigranja, a u početnoj postavi trebao bi se naći i Vezista Zdravko Trivković,koji je uoči utakmice sa Omladincem imao zdravstvenih problema.
Utakmica Orašje - Rudar igra se u subotu 7.aprila/travnja sa početkom u 17,00 sati.Glavni sudija je Krešo Tomo iz Livna, pomoćnici Zdenko Raguž iz Čapljine i Stipe Velić iz Livna.Delegat je Mehmed Varupa iz Travnika, a kontrolor suđenja Alija Lizde iz Mostara.
sony ba, samo opustenosony_91 je napisao/la:nešto tu pišete a pogledajte ovo http://www.bihsoccer.com/forum/viewtopi ... 07#p398407
opušten sam ja drug, ali ovo netreba po tim portalima, pogotovo kad znam da to nije istinitoL' Imperator je napisao/la:sony ba, samo opustenosony_91 je napisao/la:nešto tu pišete a pogledajte ovo http://www.bihsoccer.com/forum/viewtopi ... 07#p398407
L' Imperator je napisao/la: Glavni konkurenti u borbi za opstanak ne miruju i navodno već imaju osigurane pobjede vani(Omladinac u Hadžićima i Bihaću)!?
sony_91 je napisao/la:opušten sam ja drug, ali ovo netreba po tim portalima, pogotovo kad znam da to nije istinitoL' Imperator je napisao/la:sony ba, samo opustenosony_91 je napisao/la:nešto tu pišete a pogledajte ovo http://www.bihsoccer.com/forum/viewtopi ... 07#p398407
L' Imperator je napisao/la: Glavni konkurenti u borbi za opstanak ne miruju i navodno već imaju osigurane pobjede vani(Omladinac u Hadžićima i Bihaću)!?
mora!Bihac-City-Boy je napisao/la:Rudar ce pobijediti Orasje !
Nimla_RZ je napisao/la:Čuj RamboL' Imperator je napisao/la:0:2
Rambo (Muric) oba
i penal promašili ,kolko li ste platili ovu pobjeduL' Imperator je napisao/la:0:3
Zdravko Trivkovic!
nismo mi promasili, Orasje je promasilo penal.., greska..(sigurno slusas Radio FBiH)J.Goerges je napisao/la:i penal promašili ,kolko li ste platili ovu pobjeduL' Imperator je napisao/la:0:3
Zdravko Trivkovic!![]()
Aj iduće dođite u Premier liguL' Imperator je napisao/la:Zavrseno!Osigurali opstanak![]()
Orasje - Rudar 2:3
Sljedece sezone napadamo PL!Bice ona tribina gotova do pocetka nove sezone, tako da necemo imati nikakvih prepreka da NAPOKON udjemo u PLNimla_RZ je napisao/la:Aj iduće dođite u Premier liguL' Imperator je napisao/la:Zavrseno!Osigurali opstanak![]()
Orasje - Rudar 2:3Biće između vas, Čapljine, Jedinstva i Budućnosti to sigurno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.