NBA 2026-27 Offseason
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Re: NBA 2026-27 Offseason
Utah je playoff ekipa dogodine. Mada Keyonte i Peterson nisu idealan fit...Mozda ce malo biti jedna lopta.
-
Amirutah1988
- Kontakt:
PG-Keyonte
SG-Peterson
PF-JJJ
SF-Lauri
C-Kessler
Mislim da ce Ace Bailey na klupu.
Nadam se da ce Nurkic ostati ,a treca opcija Filipowski za C poziciju.
Collier i Cody Williams trebaju otici,zadrzati Sensabaugha.
Nadam se da nismo pogriješili sa izborom
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Usra Minnesota sefa i stanicu. Rijesise se Randlea i Reida za Balla. Sad ostaju samo na Gobertu kao visokom.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
komičan trejd za Hornetse.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Komicniji mi je za Minnesotu.
Dovode Edwardsu igraca koji stalno trazi loptu u rukama i koji svojim stilom vise pristaje Harlem Globtrottersima nego ekipi koja bi trebala napasti neki rezultat u PO.
Za mene je generalno ovo trejd u kojem obje ekipe gube.
Dovode Edwardsu igraca koji stalno trazi loptu u rukama i koji svojim stilom vise pristaje Harlem Globtrottersima nego ekipi koja bi trebala napasti neki rezultat u PO.
Za mene je generalno ovo trejd u kojem obje ekipe gube.
- TripleThreat
- Kontakt:
Isto je i meni prva pomisao bila. Razmišljam evo već neko vrijeme, i svaki put mi zaključak da bi ovo mogao biti lose-lose trade.
"Your favorite player's favorite player" - MB
covjek draftovan i ostaje na koledzu
Nikad nisu znali, tako su KG dovodili polovnjake, ok LaMelo i Gobert može funkcionisati u RS, ali u PO će ekipe targetovati Lamela teško će to sakriti, ako uopće bude zdrav.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Meni se ne svidja sto je MIN dala Reida (realno nemaju koga drugog, ako cuvaju McDanielsa), al trejd ko trejd nije los, iako se na prvu cini takvim. Zasto to kazem?
Zato sto je njihova ekipa dozivjela vrhunac na nacin na koji je bila konstruisana.Njihov domet je bio WCF i neminovno bi uslijedio pad.Morali su nesto promijeniti, a jedini nacin je bio trejd.Pokusali su sve za Giannisa, nisu uspjeli i okrenuli su se Ballu.
Edwards se mora nekako rasteretiti i kakva god Ball bio budala, odlican je na lopti.Rasteretice ga i skorerski.Postavlja se pitanje odbrane na perimetru sa Dosunmuom i sad Ballom, al Boze moj, treba se krpiti.Shannon je isto tu nakon odlicnog POa.
Neko napisa da su sad ostali samo na Gobertu kao visokom.Beringer je tu i ozbiljan je defanzivni potencijal, a lob prijetnja u napadu.Jako, jako pristojan back up sa upsideom.
Uglavnom, MIN ce imati novi izgled.Cini se da ce to biti ekipa mnogo brzeg tempa sa igrom orjentisanom na perimetru.Susta suprotnost onog sto su bili zadnjih par sezona.
Zato sto je njihova ekipa dozivjela vrhunac na nacin na koji je bila konstruisana.Njihov domet je bio WCF i neminovno bi uslijedio pad.Morali su nesto promijeniti, a jedini nacin je bio trejd.Pokusali su sve za Giannisa, nisu uspjeli i okrenuli su se Ballu.
Edwards se mora nekako rasteretiti i kakva god Ball bio budala, odlican je na lopti.Rasteretice ga i skorerski.Postavlja se pitanje odbrane na perimetru sa Dosunmuom i sad Ballom, al Boze moj, treba se krpiti.Shannon je isto tu nakon odlicnog POa.
Neko napisa da su sad ostali samo na Gobertu kao visokom.Beringer je tu i ozbiljan je defanzivni potencijal, a lob prijetnja u napadu.Jako, jako pristojan back up sa upsideom.
Uglavnom, MIN ce imati novi izgled.Cini se da ce to biti ekipa mnogo brzeg tempa sa igrom orjentisanom na perimetru.Susta suprotnost onog sto su bili zadnjih par sezona.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Novi startni PG CHA.Ozbiljna lova.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
- TripleThreat
- Kontakt:
Dobar trade za Pistonse, realno dobili su ga za bagatelu, a u potrebi su za šuterima. Mislim da nema tima u ligi koji ne bi dao dva drugorundaša za Joe-a. Thunder se lagano lišava novca sa capa pred važne odluke.
"Your favorite player's favorite player" - MB
Meni nije jasno šta su doktori Lakersa vidjeli kod ovoga što drugi ne vide.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.