Trenira sa vukovimamajstorS35 je napisao/la: ↑25 jun 2026, 20:23aferim momciluko momak je miran iako voli da rusi ali to mu je u geni samo nemoj ga naljutit momak je legendaMarokanci58 je napisao/la: ↑25 jun 2026, 15:55
Danas tenk odmora u svom prirodnom ambijentu i puni se za Amerikance. Ne voli da mu iko smeta. Momak je tenk.
Sead Kolašinac
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Re: Sead Kolašinac
Najbolji do sad kod nas
Nadam se da ce po okoncanju karijere dobiti ulohu u Savezu da vrbuje igrace porijeklom iz Sandzaka da igraju za Bosnu. Mislim da bi se on draga srca prihvatio te obaveze bez obzira na mozda neke jezicke barijere... Pa neka ga odbiju...ako smiju
(odmah u pozadini treba zavrsavat Hadzimujovica...Spaha i ekipa)
Sinoc je "izgino" za ovaj dres i ja sam mu neizmjerno zahvalan sta god da bude u nastavku...ne postoji nastup kad nije dao sve od sebe...pa makar morao napustit teren
Sinoc je "izgino" za ovaj dres i ja sam mu neizmjerno zahvalan sta god da bude u nastavku...ne postoji nastup kad nije dao sve od sebe...pa makar morao napustit teren
Zadnja izmjena: Velizar, dana/u 25 jun 2026, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.
Haj što on izgine za reprezentaciju ali on se nekoliko puta vraća na teren nakon velikih povreda.
Stvarno cudo.
Neko psihički labilniji ni davno digo ruke od fudbala.
Al ne. Ovaj se bori do zadnjeg.
Izgino je do sad. Svako malo na nekoga galami sto mora on sve da stigne
Nenormalno drag igrac. Suti, radi
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Bio je on u jednom trenutku otpisan od strane navijača ali formu u reprezentaciju je povratio kod Ivayla Peteva.
Vukovi treniraju sa njimMostarNeretva je napisao/la: ↑25 jun 2026, 20:33Trenira sa vukovimamajstorS35 je napisao/la: ↑25 jun 2026, 20:23aferim momciluko momak je miran iako voli da rusi ali to mu je u geni samo nemoj ga naljutit momak je legendaMarokanci58 je napisao/la: ↑25 jun 2026, 15:55
Danas tenk odmora u svom prirodnom ambijentu i puni se za Amerikance. Ne voli da mu iko smeta. Momak je tenk.
- majstorS35
- Kontakt:
aferim momcino to je njegovo najomiljeno jelo sa sudzukom povise vatre u sumi na planini stavi citav ispecen sudzuk u hleb ko sendvic i ovcavine iz sjenice i to sa mlijekom i planinskom vodom ne pije momak pivo i gazirane sokove to steti coveka mlijeko najvise i ubaci zivo jaje u solu ako mu se cefne za ekstra protein ako cijeli sudzuk ovcavine i mlijeko nisu dovoljni momak voli prirodu i miris borova cisti mu pluca momak je legenda
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
- majstorS35
- Kontakt:
momak je milostan i dobre duse ne lovi on svakog medveda sa nekim se igra i hrva da nisi reko o kome mislis nebi znao hvalaHeraklitMracni je napisao/la: ↑25 jun 2026, 22:37Medvjed mu uzeo dorucak , nadam se da je ziv medvjed
Ovo na Sea mislim da ne bude zabune
- invincible1921
- Kontakt:
Da imamo kakog boljeg beka pa da Seu na stopera stavimo ubio bi jos vise
=\_1921_/=
- prisonbreak
- Kontakt:
Najbolji na turniru.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- PasodelMar
- Kontakt:
Kolasinac je prenizak za CB u liniji sa četiri pozadi. Trenutno je Kolasinac bolji bek od Dedica koji se potroši brzo i koji samo posmatra kako igrač ubacuje loptu u 16terac, iznova i iznova. Kolasinac ima tu dozu agresivnosti koja je upravo bekovima potrebna. Za mene je on jedan od naših najboljih igrača. Ovaj čovjek je bastion naše odbrane i ne smije se nikad podcijeniti njegova uloga na terenu. Ovo je rušilac u pravom smislu te riječi. Kamo sreće da imamo jaču sredinu, bilo bi i njemu duplo lakše igrati.invincible1921 je napisao/la: ↑25 jun 2026, 23:06Da imamo kakog boljeg beka pa da Seu na stopera stavimo ubio bi jos vise
- invincible1921
- Kontakt:
Slazem se sve stoji..nego jbg malo ga i povrede i godine izdaju, vidio si protiv velsa kolko zna imat problrma s bezim igracimaPasodelMar je napisao/la: ↑25 jun 2026, 23:16Kolasinac je prenizak za CB u liniji sa četiri pozadi. Trenutno je Kolasinac bolji bek od Dedica koji se potroši brzo i koji samo posmatra kako igrač ubacuje loptu u 16terac, iznova i iznova. Kolasinac ima tu dozu agresivnosti koja je upravo bekovima potrebna. Za mene je on jedan od naših najboljih igrača. Ovaj čovjek je bastion naše odbrane i ne smije se nikad podcijeniti njegova uloga na terenu. Ovo je rušilac u pravom smislu te riječi. Kamo sreće da imamo jaču sredinu, bilo bi i njemu duplo lakše igrati.invincible1921 je napisao/la: ↑25 jun 2026, 23:06Da imamo kakog boljeg beka pa da Seu na stopera stavimo ubio bi jos vise
=\_1921_/=
-
Marokanci58
- Kontakt:
Rušilac će uci tek u svoje najbolje godine i formu, ovo na SP je tek zalet. Dižeinvincible1921 je napisao/la: ↑25 jun 2026, 23:18Slazem se sve stoji..nego jbg malo ga i povrede i godine izdaju, vidio si protiv velsa kolko zna imat problrma s bezim igracimaPasodelMar je napisao/la: ↑25 jun 2026, 23:16Kolasinac je prenizak za CB u liniji sa četiri pozadi. Trenutno je Kolasinac bolji bek od Dedica koji se potroši brzo i koji samo posmatra kako igrač ubacuje loptu u 16terac, iznova i iznova. Kolasinac ima tu dozu agresivnosti koja je upravo bekovima potrebna. Za mene je on jedan od naših najboljih igrača. Ovaj čovjek je bastion naše odbrane i ne smije se nikad podcijeniti njegova uloga na terenu. Ovo je rušilac u pravom smislu te riječi. Kamo sreće da imamo jaču sredinu, bilo bi i njemu duplo lakše igrati.invincible1921 je napisao/la: ↑25 jun 2026, 23:06Da imamo kakog boljeg beka pa da Seu na stopera stavimo ubio bi jos vise
U Atalanti su mu bili zabranili da jede ovčavinu, sudžuku i mlijeko i rušilac je bio pao, sada se vratio svojoj prehrani i momak je opet trafika
Na Sea mislim
BRATSTVO GRAČANiCA
- majstorS35
- Kontakt:
hvala sto si na kraju dao do znanje o kome se radi iako je prvi rijec rusilac intimno povezan sa momkom mislim na sea inace momak ce igrat kao defanzivni vezni igrac na iducem SP vraca se na poziciju dje je poceo kad je nosio broj 35 momak nece imat tu istu brzinu za lijevog beka ali ima volju da rusi kao posljednji igrac ispred svog ucenika muharemovica koji ce zadati nokaut udarac ako iko prodje rusilca ranjen muharemovicu ce biti krivo jer rusilac je njegov najveci heroj odkako je bio malo dijete rusilac je ko vino iako ne voli alkohol iznenadit ce sveMarokanci58 je napisao/la: ↑26 jun 2026, 09:45Rušilac će uci tek u svoje najbolje godine i formu, ovo na SP je tek zalet. Dižeinvincible1921 je napisao/la: ↑25 jun 2026, 23:18Slazem se sve stoji..nego jbg malo ga i povrede i godine izdaju, vidio si protiv velsa kolko zna imat problrma s bezim igracimaPasodelMar je napisao/la: ↑25 jun 2026, 23:16
Kolasinac je prenizak za CB u liniji sa četiri pozadi. Trenutno je Kolasinac bolji bek od Dedica koji se potroši brzo i koji samo posmatra kako igrač ubacuje loptu u 16terac, iznova i iznova. Kolasinac ima tu dozu agresivnosti koja je upravo bekovima potrebna. Za mene je on jedan od naših najboljih igrača. Ovaj čovjek je bastion naše odbrane i ne smije se nikad podcijeniti njegova uloga na terenu. Ovo je rušilac u pravom smislu te riječi. Kamo sreće da imamo jaču sredinu, bilo bi i njemu duplo lakše igrati.sa Bosnom na idućem SP.
U Atalanti su mu bili zabranili da jede ovčavinu, sudžuku i mlijeko i rušilac je bio pao, sada se vratio svojoj prehrani i momak je opet trafika
Na Sea mislim
-
Marokanci58
- Kontakt:

Trump je htio impresionirati Sea sa simbolom Amerike da nas zastraši prije utakmice najvecim orlom u tom kontinentu a nije znao da je Seo kao dijete lovio po Sandzaku bijele supove. Prirodni instinkt je proradio i nažalost po Ameriku tragično je orao završio.
BRATSTVO GRAČANiCA
- majstorS35
- Kontakt:
“ Sead Kolašinac dominira u nekoliko segmenata igre. Iskusni defanzivac upisao je najviše dodavanja u ekipi (138), jedini je asistent među liderima statistike, a ujedno ima i najviše uspješno probijenih linija protivničke odbrane sa 43.”
da se zna
da se zna
Daj ga na zadnjeg veznog
Kako se sjecam nekad je znao to igrat za salke
Kako se sjecam nekad je znao to igrat za salke
naprijed rejal
- majstorS35
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Beduin, Bellucci, crvenidjavol98, Edincapitano, Marsiano, Micron, Normus90, Romagnoli13, Tracy3McGrady, trunks1946 i 71 gost.