Cist gol je spasio
Kako ukliza da izbije loptu
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Cist gol je spasio
Dinamo prije 10-12 godina nije imao razinu na kojoj je sada.
Ne bih izdvajao toliko pojedince nego je moj utisak bio da je kompletna ekipa podcijenila šta Katar može napraviti u napadu, sve je to nekako nonštalantno izgledalo, pokrivanje igrača, vraćanje u odbranu, olako smo ih puštali da šetaju po našoj trećini. Pogotovo kad smo postigli prva dva gola.
Prema naprijed odličan, a defanzivno imao propusta.
Ma meni i dalje u glavi onaj pas prema naprijed kad je povukao loptu i doda njihovom igracu pravo u noge. I one se uhvatio za glavu
Treba ga na defanzivnom veznom probati.
Al rizicno par puta je bilo u pola metra pas od noge protivnika tako smo ispusili protiv Italije i Velsa na greske golove..Al ima dugu loptu dobru i uletio je klizeci pred kraj utakmice mislio sam da je polomio seMostarNeretva je napisao/la: ↑26 jun 2026, 00:02Odigrao srcem i svaka mu cast. Jedini koji smije i zna dati okomite lopte po zemlji cak mislim da bi mozda mogso biti u paru sa Tarikom
Evo i za ove sto broje krvna zrnca zena i beba su mu došle da podrže i tu su cjelo prvenstvo. Maloj nema nekoliko mjeseci tek i dosla je podrzati tatuMostarNeretva je napisao/la: ↑26 jun 2026, 01:55Isto tako kod treceg gola zivotom izborio sansu .. ugodno iznenadjenje momcina prava
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], DzaniMehmet, Google Adsense [Bot] i 38 gostiju.