Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kone, trebali ba neki igrac, nije problem, treba li trener, evo i to cemo rijesiti, saljemo vam odmah Mesnjaka, treba li trening kamp za pripreme, ma moze...
Ali ima jedan uslov...
Da vi na forumu podrzite @1921boy, neka nastavi pisati, posto je ponudio ostavku, ne daj Boze...
Ali ima jedan uslov...
Da vi na forumu podrzite @1921boy, neka nastavi pisati, posto je ponudio ostavku, ne daj Boze...
Lože vas ba, zašto bi se odricao svog keša.Convicts1988 je napisao/la: ↑25 jun 2026, 18:06
Igrači se odricu vlastito zradjenog novca samo da bi zaigrali na Bilinom Polju![]()
Od bukvalno kluba pred gašenjem prije 6 godina do ovoga danas![]()
Al eto, sretno da opstanete.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
al fakat teska loziona, danas kad su fudbaleri zasticeni kao da su neka zadnja vrsta ma planeti i dobiju pare i papite u roku od dva sata ovi prosipaju suplju da se neko odrekao 20 milja.Lik je napisao/la: ↑25 jun 2026, 19:56Lože vas ba, zašto bi se odricao svog keša.Convicts1988 je napisao/la: ↑25 jun 2026, 18:06
Igrači se odricu vlastito zradjenog novca samo da bi zaigrali na Bilinom Polju![]()
Od bukvalno kluba pred gašenjem prije 6 godina do ovoga danas![]()
Al eto, sretno da opstanete.
Sad se sjetih. U Krupi su proslo ljeto izgradjeni neki reflektori. Nisam siguran da zadovoljavaju igranje nocnih utakmica u PL (podsjecaju na one sa pomocnih terena), ali sigurno mogu posluziti kad se udje u sumrak.Zigazaga je napisao/la: ↑24 jun 2026, 12:25Ako BSK udje u PL,igrače domaće utakmice na stadionu u Krupoj na Vrbasu.
Zanima me jedno. Koji od infrastrukturnih uslova ispunjava taj stadion ? Nema reflektora ,sumnjam da stadion ima 3 000 sjedećih mjesta,a da ne spominjem teren sa vještačkom travom koji je pakao za igrače.

Telalović se odrekao svega “svetog” u cernobilu da potpiše za FKS.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Zanimljivo izlaganje, mi plaćamo porez i ta lova treba da bude uložena nešto od čega imaju korist svi poreski obveznici a ne u neki privatni objekat.denimen99 je napisao/la: ↑24 jun 2026, 09:41Ne znam zašto ljudi misle da je prihod od poreza, "naša lova"*? Nakon ovih 30ak godina postojanja države, možeš li mi molim te navesti jedan primjer gdje je "naša lova" se investirala u nešto što nama treba?
To je tvoja lova samo ako ne platiš porez.
Dize se prasina ⚫️🔴
A ruski orkestar u BL ?
Sve i jedan iz cernobila. Mali se spasio na vrijeme.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- Combattente87
- Kontakt:
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Mozda bi vise volio osmanski u BL.Combattente87 je napisao/la: ↑25 jun 2026, 21:42DA ! i ?
MNON
Vorovus je napisao/la: ↑25 jun 2026, 21:14Sad se sjetih. U Krupi su proslo ljeto izgradjeni neki reflektori. Nisam siguran da zadovoljavaju igranje nocnih utakmica u PL (podsjecaju na one sa pomocnih terena), ali sigurno mogu posluziti kad se udje u sumrak.Zigazaga je napisao/la: ↑24 jun 2026, 12:25Ako BSK udje u PL,igrače domaće utakmice na stadionu u Krupoj na Vrbasu.
Zanima me jedno. Koji od infrastrukturnih uslova ispunjava taj stadion ? Nema reflektora ,sumnjam da stadion ima 3 000 sjedećih mjesta,a da ne spominjem teren sa vještačkom travom koji je pakao za igrače.
![]()
Ako ništa,mogu poslužiti za turnira u malom fudbalu.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ako bi se igrala liga u 2027 godini na ovom stadionu to bi bilo poniženje za svakog navijača i igrača.Zigazaga je napisao/la: ↑25 jun 2026, 23:03Vorovus je napisao/la: ↑25 jun 2026, 21:14Sad se sjetih. U Krupi su proslo ljeto izgradjeni neki reflektori. Nisam siguran da zadovoljavaju igranje nocnih utakmica u PL (podsjecaju na one sa pomocnih terena), ali sigurno mogu posluziti kad se udje u sumrak.Zigazaga je napisao/la: ↑24 jun 2026, 12:25Ako BSK udje u PL,igrače domaće utakmice na stadionu u Krupoj na Vrbasu.
![]()
Ako ništa,mogu poslužiti za turnira u malom fudbalu.
Doktor za retardaciju.
-
Helemnejse
- Kontakt:
Mogu li ordasi dovesti kog Bošnjaka muslimana u ekipu?
Trebaju biti cvarci a ne pitari
Trebaju biti cvarci a ne pitari
- Combattente87
- Kontakt:
Do podne kličete barjaktaru sa polumjesecom, a od podne se ogrćete ljiljanima...Dva simbola koja su stajala jedan uz drugi samo kada se ukrste na bojnom polju..Naravno vama sve to pod kapu staje
Izlazis iz okvira teme PL BiH, a supalj si ko cetnici u svakom ratu.Combattente87 je napisao/la: ↑26 jun 2026, 07:09Do podne kličete barjaktaru sa polumjesecom, a od podne se ogrćete ljiljanima...Dva simbola koja su stajala jedan uz drugi samo kada se ukrste na bojnom polju..Naravno vama sve to pod kapu staje![]()
MNON
- Combattente87
- Kontakt:
Očekivan odgovor jednog KenanaNoke995 je napisao/la: ↑26 jun 2026, 07:17Izlazis iz okvira teme PL BiH, a supalj si ko cetnici u svakom ratu.Combattente87 je napisao/la: ↑26 jun 2026, 07:09Do podne kličete barjaktaru sa polumjesecom, a od podne se ogrćete ljiljanima...Dva simbola koja su stajala jedan uz drugi samo kada se ukrste na bojnom polju..Naravno vama sve to pod kapu staje![]()
Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk, Vanja8 i 12 gostiju.

.png)