KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Po meni to sto bosna nece igrati bcl je katastrofa epskih razmjera
- akisarajevo92
- Kontakt:
kakav je egomanijak Dubravko bilo bi mi precudno da se samo ovako tiho povuce, morat ce uzeti neki klub u BiH i bar jedne godine zavrsiti ispred Bosne da dokaze neke stvari 
Don't believe the hype.
Onog momenta kad je Dubravko digao sidro, bio sam blago pesimističan.
Kad sam vidio njegovu zamjenu, postao sam sumnjičav.
Nakon press konferencije mi je postalo jasno da se vraćamo na dno...
Duša me boli šta nam rade od kluba koji bi morao biti ponos grada i države...
Kad sam vidio njegovu zamjenu, postao sam sumnjičav.
Nakon press konferencije mi je postalo jasno da se vraćamo na dno...
Duša me boli šta nam rade od kluba koji bi morao biti ponos grada i države...
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐×8
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
L : ⭐𝘅𝟴
K : ⭐𝘅𝟳
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
L : ⭐×7
K : ⭐×8
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
L : ⭐𝘅𝟴
K : ⭐𝘅𝟳
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Znaci Spars forever - preuzimaju KK Bosna
Još samo Gorana da odredi da vodi omladinske selekcije i svojim juniorima podijeli profesionalne ugovore u Bosni i to je to
Marko Trbić 2026. godina...
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- Shategabri
- Kontakt:
Fol se okupili predstavnici KS i grada Sarajeva, ne damo Bosnu nikom
Nema to obraza, sve go papak!
Koševo Zapad
30/05/2026 - Selimović: Da sam imao 10% podrške kao neki danas, Sparsi bi igrali Euroligu.
Šta je bilo? Dobio si veliku podršku, a nećemo igrati ni BCL. Lahko je biti jak na riječima, fuj.
Šta je bilo? Dobio si veliku podršku, a nećemo igrati ni BCL. Lahko je biti jak na riječima, fuj.
Red je da se vec cestita Igokei na osvojenoj tituli
Otkud vam to za trenera
Pa šta vam bi gospodo?
Za sezonu koja je iza nas nisi mogao ovdje pročitati dva normalna posta vezano za Dubravka, svaki je bio maks pljuvanje i tjeranje, sad tog istog Dubravka oplakujete

Za sezonu koja je iza nas nisi mogao ovdje pročitati dva normalna posta vezano za Dubravka, svaki je bio maks pljuvanje i tjeranje, sad tog istog Dubravka oplakujete
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- svrakino1921
- Kontakt:
-
bordobijeli
- Kontakt:
Uvijek ce biti negativni stvari al ako gledas proslu sezonu KK Bosne u procentima 90% je pozitivni stvari bilo a to pokazuju rezultati . Tako da je bas bezveze bilo sta pricati u negativnom kontekstu za proslu sezonu Bosne.DirkNowitzki je napisao/la: ↑25 jun 2026, 13:59Ma necu uopste da odgovaram na nebitne postove. Vrijeme ce pokazati svoje.Ethel je napisao/la: ↑25 jun 2026, 12:15Pa nije čovjek napisao ništa što se ne zna od prvog dana kada je objavljeno ko je na čelu nove uprave. Čovjek je potvrdio ono što se i očekuje, vijest bi bila da se radi ispravno u klubu.
Sad je prekasno svakako, a razmjere štete će se tek da vide na kraju sezone.
Uslovno rečeno nije problem što je došao klimač glavom, taj bio još i najmanje štete napravio, problem je što je došao neko što će pored toga napraviti još veću štetu.
Kakvi Markovići i ostali nama poznati ljudi iz košarke, neće tu doći niko ko iole zna kakvi su Sparsi i saradnja s njima bili, doći će oni koji to ne znaju ili oni koje je agencija "natjerala" da dođu.
Pricao sam mjesecima za Omladinski pogon, za los izbor Joje kao trenera, za nepostojanje kadetske selekcije, za nepostojanje sluha Dubravka za ostale ljude koji su podrzali Bosnu, za gomilanje i pretplacivanje igraca, za uzasan marketing i PR prosle sezone. Za skupe karte na utakmicama (a garantujem da 90% ljudi ovdje nije bilo u Zetri ove sezone i nece biti ni iduce sezone).
O milion stvari koje su mogle bolje, ali nisu. Opet niko ne smije i ne moze Dubravku oduzeti more odlicnih stvari koje je napravio i ja mu na tome kapu skidam.
A sta je sa Pasalicem? On nece dalje bez Dubravka, ili novi UO nece njega?
Jedini ako ce Neno doci na klupu, pa okej. Ostale sve ove balkanske/grcke i slicne prevare nista bolje rjesnje od Muhe nisu
Jedini ako ce Neno doci na klupu, pa okej. Ostale sve ove balkanske/grcke i slicne prevare nista bolje rjesnje od Muhe nisu
ZELJEZNICAR 1921!
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Pisao sam prije, Markovic ostaje u Grckoj i narednu sezonu, iskoristena je opcija +1 godina. Koliko znam do prije par dana jos nije obavljen razgovor s Muhom, vidjet cemo sta ce se desiti u narednom periodu.
Meni nije jasno zasto bi Markovic produzio s Panioniosom, ako su ispali iz lige...DirkNowitzki je napisao/la: ↑27 jun 2026, 16:36Pisao sam prije, Markovic ostaje u Grckoj i narednu sezonu, iskoristena je opcija +1 godina. Koliko znam do prije par dana jos nije obavljen razgovor s Muhom, vidjet cemo sta ce se desiti u narednom periodu.
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Istog sam ti stava i misljenja, ali ljudi koji me nikada nisu slagali su mi to rekli. E sada, ne znam.Ghuraba je napisao/la: ↑27 jun 2026, 16:44Meni nije jasno zasto bi Markovic produzio s Panioniosom, ako su ispali iz lige...DirkNowitzki je napisao/la: ↑27 jun 2026, 16:36Pisao sam prije, Markovic ostaje u Grckoj i narednu sezonu, iskoristena je opcija +1 godina. Koliko znam do prije par dana jos nije obavljen razgovor s Muhom, vidjet cemo sta ce se desiti u narednom periodu.
-
Helemnejse
- Kontakt:
Isti oni sto su ti rekli da ce damir krupalija biti direktor?DirkNowitzki je napisao/la: ↑27 jun 2026, 18:43Istog sam ti stava i misljenja, ali ljudi koji me nikada nisu slagali su mi to rekli. E sada, ne znam.Ghuraba je napisao/la: ↑27 jun 2026, 16:44Meni nije jasno zasto bi Markovic produzio s Panioniosom, ako su ispali iz lige...DirkNowitzki je napisao/la: ↑27 jun 2026, 16:36
Pisao sam prije, Markovic ostaje u Grckoj i narednu sezonu, iskoristena je opcija +1 godina. Koliko znam do prije par dana jos nije obavljen razgovor s Muhom, vidjet cemo sta ce se desiti u narednom periodu.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Rekli su da i Selimovic nije u kombinaciji.
Gjergja novi trener
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.