RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
hahah jebote celik

Rezultat : 2- 0 . Kladionica : ulaganje * 4.68@ na kladionici,.. Lijepa *tela 
Po tebi kladionice igraju fudbala, a ne klubovi, ako je tako dajte nam tipove, pa da se obogatimo, i da znamo unaprijed šta igrati.....Ljepoje je napisao/la:Rezultat : 2- 0 . Kladionica : ulaganje * 4.68@ na kladionici,.. Lijepa *tela
haha kako se lozite a covjek sanja likce
Pa nije Real Madrid da ga sanja, jadan ne bio. Hajde bola otpepaj.KenoRob je napisao/la:haha kako se lozite a covjek sanja likce
Who dares, wins !
AlemC85 je napisao/la:Po tebi kladionice igraju fudbala, a ne klubovi, ako je tako dajte nam tipove, pa da se obogatimo, i da znamo unaprijed šta igrati.....Ljepoje je napisao/la:Rezultat : 2- 0 . Kladionica : ulaganje * 4.68@ na kladionici,.. Lijepa *tela
Na betrush / sharps je postavljen rezultat, 1dan prije susreta (pretraži preko google-a) ..
Srbima treba lova, vidiš da ih M.Dodik ostavio bez dinara ...
- el-fighter
- Kontakt:
Veoma vazna pobjeda za nas. Istina da je dosla protiv najslabije ekipe u prvenstvu, ali za nas je stigla u veoma vaznom trenutku. Nakon nekoliko vezanih poraza, pobjeda nam puno znaci za podizanje samopouzdanja, a koliko vidim i teoretski smo osigurali opstanak.
Sada je sve na upravi, treba vec poceti sastavljati ekipu za narednu sezonu i poceti razgovarati sa igracima koje Odovic zeli u ekipi i naredne godine.
Sada je sve na upravi, treba vec poceti sastavljati ekipu za narednu sezonu i poceti razgovarati sa igracima koje Odovic zeli u ekipi i naredne godine.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
Svaka cast za izboren opstanak
kao sto kazete vrijeme je da se vec od sutra krene sa sastavljanjem ekipice za narednu sezonu...
Mislim osim igrackog kadra da i KN mora da poradi da se raja vrati na tribinu iza gola.
To mozemo uraditi jedino ako se zajedno sa Upravom kluba sjedne i dogovori da se konacno odrade neke stvari oko prevoza......
jer 50 ljudi iza gola je stvarno za svaku osudu
Mostar u srcu velez do groba
kao sto kazete vrijeme je da se vec od sutra krene sa sastavljanjem ekipice za narednu sezonu...
Mislim osim igrackog kadra da i KN mora da poradi da se raja vrati na tribinu iza gola.
To mozemo uraditi jedino ako se zajedno sa Upravom kluba sjedne i dogovori da se konacno odrade neke stvari oko prevoza......
jer 50 ljudi iza gola je stvarno za svaku osudu
Mostar u srcu velez do groba
I eto još jedna turbulentna sezona, koja se približava svome kraju, uskoro će biti iza nas, dabogda se nikad više ne ponovila, borba za opstanak je svakom dosadila, ali i to je sastavni dio sporta, abd sad uprava nek sistemski planira, a to je plan od 4 ili 5 godina, mic po mic i do stabilnog premijerligaša, a ne kao neki, izađu u evropu i onda sezonu u pl odigraju katastrofalno i jedva se spase ispadanja, to nam ne treba ljudi, samo kontinuitet i to je jedini recept za budućnost i opstanak kao kluba ....
Pa taj Okic je trenirao pred pocetak sezone s Celikom,ali je ugovorom bio vezan s vama,nismo se mogli dogovorit oko obestecenja,a gdje da se dogovorimo,kad Celik nema te pare.Ne znam koliko mu je ostalo ugovora s Velezom,al djeluje da zeli da promjeni sredinu,s ovakvim igrama mogao bi i on makar do Ceske 
Ako želi ići, prvo ima da razgovara sa upravom kluba...chily-rz je napisao/la:Pa taj Okic je trenirao pred pocetak sezone s Celikom,ali je ugovorom bio vezan s vama,nismo se mogli dogovorit oko obestecenja,a gdje da se dogovorimo,kad Celik nema te pare.Ne znam koliko mu je ostalo ugovora s Velezom,al djeluje da zeli da promjeni sredinu,s ovakvim igrama mogao bi i on makar do Ceske
Mislim da je Velez danas zasluzeno pobijedio i ako je prvo poluvrijeme odigrao lose ali se u drugom stvari preokrenule i postignuta su 2 gola.Moglo ih je biti jos ali sam ja kao navijac zadovoljan jer smo i teoretski osigurali opstanak i sad je mislim,vrijeme da uprava i trener sjednu i dogovore se sta zele i koje igrace zele i da uprava pocne da pravi plan i program za naredni period i da se obave razgovori sa igracima koje trener Odovic zeli u ekipi za narednu sezonu.Ali isto tako treba da se KNRA jos vise organizuje,da se raja vrati na tribinu jer nema pola Veleza bez RA
Uprava ispunila ocekivanja ..
Kao da gledam eto opet onog pjane Colica na ljeto nazad

Kao da gledam eto opet onog pjane Colica na ljeto nazad
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Čestitam vam na tituli i nemojte reci dogodine kad mi uzmemo titulu da vam nitko iz Širokog nije čestitao!!!

Haj' prepravi taj potpis da ne bi išli u neke dublje stvari u vezi tvog kluba, tvoga grada i njegovog stanovništva.
Hajde.
Hajde.
Who dares, wins !
Ne moramo ici dublje, to se vidi sa povrsineNeToBoLa je napisao/la:Haj' prepravi taj potpis da ne bi išli u neke dublje stvari u vezi tvog kluba, tvoga grada i njegovog stanovništva.
Hajde.
ma nema sta brate, sve se zna sta je bilo, svak to znaNeToBoLa je napisao/la:Haj' prepravi taj potpis da ne bi išli u neke dublje stvari u vezi tvog kluba, tvoga grada i njegovog stanovništva.
Hajde.
- Titova-Juga
- Kontakt:
ŠB.TRN je napisao/la:Čestitam vam na tituli i nemojte reci dogodine kad mi uzmemo titulu da vam nitko iz Širokog nije čestitao!!!![]()
![]()
Aj bola **** sa provokacijama seljak
Vise mrzis Velez vec sto svoj klub volis. Jeb ENO JE TO !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
evo kako gledam ovu tabelu Pl-e, mislim da ce u srijedu opet biti necasnih radnja od strane Velezove uprave i da bi opet mogli dogovoriti rezultat!! Veležu bodovi ne trebaju, dok se Sloboda nada četvrtom mjestu!
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.