Ja samo čekam da Amerikanci završe svoju utakmicu pa da krenu njihove emisije o nama. Koliko je tu neznanja i fudbalske površnosti, to će biti šou. Mislim da će Kanađani biti smiješni u odnosu na Amerikance.
24.06.2026: Bosna i Hercegovina - Katar
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: 24.06.2026: Bosna i Hercegovina - Katar
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Jeste Katar prvak Azije ali u finalu protiv Jordana dosuđena su im tri penala koje je realizovao Afif, zato govore da su ih sudije gurale do prvaka Azije.
Znam brate, mnogi pričaju o Italiji kako su nas potcijenili i bla bla bla, ali oni su mala maca za ono što Ameri već pišu o nama. Čovjek bi rekao idemo na prime Brazil sa Ronaldom, Rivaldom i Ronaldinjom, al dobro imaju ljudi Pulišića tu je to negdje s ovim trojcem spomenutim muhaha.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Vidim neki nasi oteli srpsku zastavu jednom navijacu. Covjek vjerovatno dosao da pokaze da je i Srbija uz nas. Sad je taj video obisao drustvene mreze i odma cemo imati manju podrsku. Steta da se tako bez veze prave medjunacionalni problemi.
Zasto im nisu smetali hrvatski dres i zastava?
Bit će gusto
69925 je bilo na semaforu, moja pesimistična procjena je 40/45k nasih, a ostalo vise neutralaca nego navijača Katara.
Ovi navijači Katara su svakako bili plaćenici od drzave, bilo ih dosta u mom hotelu, davali im rekvizite da mašu
Ono što mi je bilo lijepo za vidjeti je da su neutralni Ameri dolazili da gledaju mec familijarno i za nas navijali, porodica s djecom bila pored mene i navijali za nas. A i Meksikanci nas na ulicama bodrili kao i na stadionu, a i na moje iznenađenje azijati.
Pred mec izadjem ranije kad u hotelu preko puta repka bila, nisam ni znao, pa sam ih ispratio na izlasku iz hotela i pravac na stadion.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- jasonstatham
- Kontakt:
66925.Pogba je napisao/la: ↑26 jun 2026, 03:1069925 je bilo na semaforu, moja pesimistična procjena je 40/45k nasih, a ostalo vise neutralaca nego navijača Katara.
Ovi navijači Katara su svakako bili plaćenici od drzave, bilo ih dosta u mom hotelu, davali im rekvizite da mašu
Ono što mi je bilo lijepo za vidjeti je da su neutralni Ameri dolazili da gledaju mec familijarno i za nas navijali, porodica s djecom bila pored mene i navijali za nas. A i Meksikanci nas na ulicama bodrili kao i na stadionu, a i na moje iznenađenje azijati.
Pred mec izadjem ranije kad u hotelu preko puta repka bila, nisam ni znao, pa sam ih ispratio na izlasku iz hotela i pravac na stadion.
Po mojoj procjeni bilo je 5k Katara, 10k znatiželjnih Amera. Ostatak, 50k, nas. To se dalo lako primijetiti po gradu dan prije tekme, rijeke ljudi u našim obilježjima. Što je i rezultiralo nevjerovatnim korteom.
Pored mene sjede debeli Amer, grli me i ljubi kako su padali golovi. Kaže bio sam par mjeseci u Bosni poslom, nema boljih ljudi od vas.
Pogba, u kojem si hotelu bio, mislim, gdje su oni to odsjeli?
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Ja sam bio u Hyatt Regency, a oni Hyatt at Olive 8.jasonstatham je napisao/la: ↑26 jun 2026, 04:41
Pogba, u kojem si hotelu bio, mislim, gdje su oni to odsjeli?
Barbarez poslije tekme govori o 30k, da li onako pausalno ili ne - ne znam, ali bilo je blize ovom sto mi pišemo.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Jesmo li skupili dovoljno bodova da se pomaknemo u stariju jakosnu skupinu za ep kvalifikacije?
I meni je čudno da se sad s Hrvatima ližemo a sa Srbima bodemo. Čista diskriminacija. A i jedni i drugi bi nas rado šik kako jučer. Oni tu ne diskriminiraju. Zato remove ih sve s naše tribine ili nikoga. Ovako je bezze.DanijelTZ je napisao/la: ↑26 jun 2026, 02:39Vidim neki nasi oteli srpsku zastavu jednom navijacu. Covjek vjerovatno dosao da pokaze da je i Srbija uz nas. Sad je taj video obisao drustvene mreze i odma cemo imati manju podrsku. Steta da se tako bez veze prave medjunacionalni problemi.
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ja očekujem nešto ovako, računajući da će Dedić biti spreman. Iako su Bašić i Bajraktarević odigrali dobro protiv Katara, mislim da će Barba ipak malo defanzivnije krenuti, nešto slično kao protiv Kanade.
Opet bi imali fine opcije sa klupe u Tabakoviću, Mahmiću, Lukiću + krilo koje ne počne.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
Prije bih se kladio da će izac sa Memicem lijevo a Bajraktarevic desno. Esmir je vrlo dobro defanzivno igrao protiv Kanade, a za Memica znamo da je pouzdan. U svakom slucaju ocekujem da ce se povlacit i pravit petoricu u odbrani, u zavisnosti od toga s koje strane će Ameri napadat.Patrice_Evra_3 je napisao/la: ↑26 jun 2026, 11:58
Ja očekujem nešto ovako, računajući da će Dedić biti spreman. Iako su Bašić i Bajraktarević odigrali dobro protiv Katara, mislim da će Barba ipak malo defanzivnije krenuti, nešto slično kao protiv Kanade.
Opet bi imali fine opcije sa klupe u Tabakoviću, Mahmiću, Lukiću + krilo koje ne počne.
Kriva tema btw.
- dubioza144
- Kontakt:
Jedina maNa svega ovog sto nisam mjesec dana sluso komentare Velida Spahe i Kristica pa cak i onaj sto je prenosio protiv Velsa, steta fali ono Raduuuj se Bosnoo i Hercegovinooo 
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Evo da I ja napisem koju.
Svaka cast nasim navijacima I ljudima Koji su organizovali okupljanje kod space needle dan prije tekme. Na Dan tekme nevjerovatna strast, emocije, nervoza bilo je svega a zega ubija u mozak. Ja Sam mislio da je dijaspora u SA mrtva po pitanju bosne I bilo kakve veze sa bosnom ali sam bio prijatno iznenadzen koliko je mladzarija privrzena bosni. Pricam o djecurliji od 12-20 godina Koji su rodjeni u americi I kanadi dobrih 10 ili 15 godina nakon sto su im se roditelji imigrirali I integrisali u SA drustvo. Bilo nas je oko 50 000 na stadionu. Meni je bilo simpaticno koliko su redari na stadionu radovali pogotovo nakon gola mahmica.
MI nismo ni svjesni koliko je ovaj plasman na svjetsko uvezao nase ljude sirom svijeta.Ljiljani svuda a to me posebno raduje. Emotivno je bilo sve, mozda malo I previse.
O igri cu poslije ali nije bilo dobro nikako.
Svaka cast nasim navijacima I ljudima Koji su organizovali okupljanje kod space needle dan prije tekme. Na Dan tekme nevjerovatna strast, emocije, nervoza bilo je svega a zega ubija u mozak. Ja Sam mislio da je dijaspora u SA mrtva po pitanju bosne I bilo kakve veze sa bosnom ali sam bio prijatno iznenadzen koliko je mladzarija privrzena bosni. Pricam o djecurliji od 12-20 godina Koji su rodjeni u americi I kanadi dobrih 10 ili 15 godina nakon sto su im se roditelji imigrirali I integrisali u SA drustvo. Bilo nas je oko 50 000 na stadionu. Meni je bilo simpaticno koliko su redari na stadionu radovali pogotovo nakon gola mahmica.
MI nismo ni svjesni koliko je ovaj plasman na svjetsko uvezao nase ljude sirom svijeta.Ljiljani svuda a to me posebno raduje. Emotivno je bilo sve, mozda malo I previse.
O igri cu poslije ali nije bilo dobro nikako.
Može li se gdje naći snimak BiH - Katar (osim FTV i arena)
- Juventinisimo
- Kontakt:
Bilo nas je more....pune ulice i amera, snimaju korteo...cude se ljudi..Pogba je napisao/la: ↑26 jun 2026, 03:1069925 je bilo na semaforu, moja pesimistična procjena je 40/45k nasih, a ostalo vise neutralaca nego navijača Katara.
Ja sad u kucu usao...emocije do vrha...neponovljivo...pobjeda, prolaz...treci gol zamalo da umrem...
Bilo nas je sigurno 50k, gdje god pogledas nase zastave..
PS. pa sto nisi rekao da ces biti, da se nadjemo negdje u gradu...ja sam bio skroz dole sekcija 107, F , sesti red od terena...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Poljem se siri miris LJILJANA!!!
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Poljem se siri miris LJILJANA!!!
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Kapa dole legendo, pamtit ćeš to cijeli život. Ni nama u BiH nije bilo lošeJuventinisimo je napisao/la: ↑27 jun 2026, 00:21Bilo nas je more....pune ulice i amera, snimaju korteo...cude se ljudi..![]()
Ja sad u kucu usao...emocije do vrha...neponovljivo...pobjeda, prolaz...treci gol zamalo da umrem...![]()
Bilo nas je sigurno 50k, gdje god pogledas nase zastave..
PS. pa sto nisi rekao da ces biti, da se nadjemo negdje u gradu...ja sam bio skroz dole sekcija 107, F , sesti red od terena...
Potovi u kvalifikacijama za EURO ce se odrediti na osnovi plasmana u Ligi nacija. Mi cemo biti drugi ili treci pot.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: B1988K, Brix, DnevnaDozaPklata, FerdinandF, General505, Godfather, HariTz, harko35, hurem, LeCoq, Lekqqq1921, MiranGlasnic, napapijri1987, samoposmatram, Shevko, tuzlanskinacin, visarionovich i 103 gosta.