Ovo me podsjeti na danas objavljeni telefonski razgovor dva akademika
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
- Wilshere10
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Ovo me podsjeti na danas objavljeni telefonski razgovor dva akademika
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
Odlična reklama za turizam.Proljetna deratizacija u Kantonu Sarajevo je više nego upitna. Po zakonu trebala je biti urađena do kraja juna, a s obzirom na to da je juni pri kraju, a da još nema odgovora iz Ureda za žalbe, malo je vjerovatno da će je i biti.
Građani već duže vrijeme prijavljuju pacove u haustorima, podrumima, oko kontejnera, pa čak i u blizini stambenih objekata i dječijih igrališta. Za njima nimalo ne zaostaju ni zmije, koje se svako malo pojavljuju u gradskim zonama.
Svemu tome doprinosi i zapušten grad, gomile smeća, pretrpani kontejneri i nepokošene javne površine, o čemu građani svakodnevno pišu i apeluju na društvenim mrežama.
A smooth sea never made a skilled sailor.
- muhamedhulk
- Kontakt:
ja ne znam sto ljudi ne svedu komunalije na razinu opcina i zavrse pricu oko toga?
jel to toliko tesko ili ?
haj sto ne mogu stici sve odraditi na nivou kantona ali mislim i da opcine zakonski ne smiju raditi njihov posao jer nije njihova duznost...ili sam u krivu?
haj sto ne mogu stici sve odraditi na nivou kantona ali mislim i da opcine zakonski ne smiju raditi njihov posao jer nije njihova duznost...ili sam u krivu?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- kraljttbvb
- Kontakt:
Mogu oni njih svesti i na nivo mjesne zajednice i opet ce biti problem. A taj problem su uhljebljenja.muhamedhulk je napisao/la: ↑26 jun 2026, 08:50ja ne znam sto ljudi ne svedu komunalije na razinu opcina i zavrse pricu oko toga?
U našem komunalnom je nekad bilo 10 ljudi u kancelarijama i 40 na ulici. I ovih 10, a i ovih 40 sve stizalo. Sad stranke svoje ljude uhljebili (uglavnom supruge politicara), pa sad imas njih 30 u kancelarijama i samo 20 ljudi na ulici. I tih 20 naravno da ne mogu sve stići.
Ljudi imaju 4-5 pravnika (ko advokatska kancelarija), 4-5 ekonomista, a kamioni za odvoz smeća stoje parkirani jer ih nema ko voziti. Za nas grad trebaju 4 kamiona, a samo dva voze po gradu i odvoze smeće.
Ja očekujem da ovi naši ubrzo bankrotiraju, jer je priliv sredstava puno manji od izdataka za plate...
U skoli tražio da mu posudim olovku. Pa tražio da prepisuje od mene. Sad traži da glasam za njega. Pa dokle vise...
Haos.Prema podacima Federalne Strategije za zaštitu okoliša, više od 1/3 opština iz Federacije BiH, koje učestvuju sa preko 50% ukupnog komunalnog čvrstog otpada, trenutno odlaže otpad na regionalne deponije, a ostale svoj otpad još odlažu na divlja odlagališta ili nesanitarne opštinske deponije.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Podrska za djevojku. 
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Wilshere10
- Kontakt:
Allah je nagradio i pomogao u iskušenju 
Ne znam kome mogu smetati sise i stomak.
Don't hate what you don't understand.
- VensanKasel
- Kontakt:
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
19vendetta87
- Kontakt:
Opsta je neyebica zavladala, pa ljudi kao provokaciju smatraju svaki vidljivi dio kože, osim ruku i potkoljenice.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
ma planski sve ne budite ludi .. kroz koju god ide privatizacija pakraljttbvb je napisao/la: ↑26 jun 2026, 10:13Mogu oni njih svesti i na nivo mjesne zajednice i opet ce biti problem. A taj problem su uhljebljenja.muhamedhulk je napisao/la: ↑26 jun 2026, 08:50ja ne znam sto ljudi ne svedu komunalije na razinu opcina i zavrse pricu oko toga?
U našem komunalnom je nekad bilo 10 ljudi u kancelarijama i 40 na ulici. I ovih 10, a i ovih 40 sve stizalo. Sad stranke svoje ljude uhljebili (uglavnom supruge politicara), pa sad imas njih 30 u kancelarijama i samo 20 ljudi na ulici. I tih 20 naravno da ne mogu sve stići.
Ljudi imaju 4-5 pravnika (ko advokatska kancelarija), 4-5 ekonomista, a kamioni za odvoz smeća stoje parkirani jer ih nema ko voziti. Za nas grad trebaju 4 kamiona, a samo dva voze po gradu i odvoze smeće.
Ja očekujem da ovi naši ubrzo bankrotiraju, jer je priliv sredstava puno manji od izdataka za plate...
ce privatnik uzeti i naplacivati bar u Sa .. prica se vec duze ne bitno ko je na vlasti … umjesto da povecaju cijenu jos prije 10 god a pogotovo sad zadnjih par godina .. troskovi veci od zarade minusi
itd ide privatizacija za marku pa ce bingo i slicni milione okrenuti … ide to a vjerujem i gradski prevoz u Sa ce ici u tom smjeru ko u Tz daj privatniku i to je to …
- Wilshere10
- Kontakt:
- Marsal
- Kontakt:
Nadam se da će i na onom svijetu bit nagrađeni toplim vremenom.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
https://www.klix.ba/auto/zasto-je-nekim ... /260626198
A jes salty autor teksta
Mislim slazem se sa poentom al neko ga je dobro ispizdio. Sta kae, pogotovo ovi sto voze suv
A jes salty autor teksta
Mislim slazem se sa poentom al neko ga je dobro ispizdio. Sta kae, pogotovo ovi sto voze suv
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Realno, pitanje je kakav je koeficijent inteligencije kod tih teladi koji ne znaju za sta se upotrebljavaju zmigavci. Nisu to samo prestrojavanja, nego recimo i skretanja, gdje dovode i sebe i druge u opasnost.
I tu recimo ne krivim instruktore i autoskole, jer nije do njih, nego do ovih koji jednostavno nemaju dovoljno inteligencije za saobracaj.
I tu recimo ne krivim instruktore i autoskole, jer nije do njih, nego do ovih koji jednostavno nemaju dovoljno inteligencije za saobracaj.
Šta će tek biti sa BiH, ako kada uđe u EU.Hrvatska danas proizvodi tek oko 63 posto mesa koje troši. Od ulaska u Europsku uniju samodostatnost u proizvodnji govedine pala je s 90 na 58 posto, kod svinjskog mesa sa 67 na 50 posto, a kod peradi s 81 na 73 posto.
Razlozi su višestruki – smanjenje domaće proizvodnje, pad broja stoke, rast potražnje te promjena prehrambenih navika građana.
- VensanKasel
- Kontakt:
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Svi se navukli na Ozempic, stvarno ovisnost teška
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- VensanKasel
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.