NK Zvijezda Gradačac
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Evo ga sad i treći, Tosun dao
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
-
- Kontakt:
i cetvrti...husein veličanstveni je napisao/la:Evo ga sad i treći, Tosun dao
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
- husein veličanstveni
- Kontakt:
5:2 za nas
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Izgleda da su naši igrali fenomenalno, jer nijedna ekipa u banovićima nije postigla 5 golova.
- Crveni Barun
- Kontakt:
svaka čast na pobjedi od 2:5 čini mi se vaša najveća(u gostima) otkad se igra pl
Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
Ja se ne sjećam da je neko u čitavoj ligi dao 5 golova na gostovanju od kad se igrahusein veličanstveni je napisao/la:Izgleda da su naši igrali fenomenalno, jer nijedna ekipa u banovićima nije postigla 5 golova.

Kako god, svaka čast

Čelik Zenica 1945
SLOBODA - ZRINJSKI 0:6....
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Iako me je sramota nakon ovog danas, zelim da vam LJUDSKI, SPORTSKI čestitam na FER I KOREKTNOJ igri, u kojoj ste vi u svakom slučaju bili bolji i definitvno ste zasluzili da pobijedite. Zelim vam sve najbolje u sljedecoj 2011/2012 sezoni.
SPORTSKI POZDRAV OD LJUMANA IZ BANOVIĆA !
SPORTSKI POZDRAV OD LJUMANA IZ BANOVIĆA !

1947!
- neutralan__
- Kontakt:
Komsije cestitke na vise nego zasluzenoj pobjedi.Bolja ekipa u Banovice nije dosla.
Oko 25 Red Dragonsa bilo na utakmici,od toga njih 10 navijalo.Kanije cu i slike postaviti.
Jos jednom cestitke i sve najbolje u nastavku,bas me cudi da se vi ne borite za Evropu.Pozdrav.
Oko 25 Red Dragonsa bilo na utakmici,od toga njih 10 navijalo.Kanije cu i slike postaviti.
Jos jednom cestitke i sve najbolje u nastavku,bas me cudi da se vi ne borite za Evropu.Pozdrav.
Zadnja izmjena: neutralan__, dana/u 07 maj 2011, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
-
- Kontakt:
CUDNA SMO MI EKIPA,DA CUDNIJA NE MOZEMO BITI !
slazem seBosanski zmaj je napisao/la:CUDNA SMO MI EKIPA,DA CUDNIJA NE MOZEMO BITI !
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
- neutralan__
- Kontakt:
Danas je u Banovicima odigrana fantasticna utakmica.Danas u stilu Mesija Ognjen Djelmic je bio nezaustavljiv za odbranu Banovica.Covjek je razarao desnu stranu.Njegov kolega iz Drine Dragan Ristic nista nije losiji bio na drugoj strani.Dva stuba odbrane Moranjkic i Prodanovic su takodje blistali.Srednji red je bio prosjecan ali ipak bolji od sredine Banovica.Tosunovic je i dalje jedna od najslabijih figura Zvijezde, iako je dao dva gola koji su rezultat bili igre cijelog tima.Sa onakvom igrom i korektno sudjenje Borac u narednom kolu mozemo pregazit.
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Ma sve je to dobro. Za razliku od prošle sezone gdje su naši napadači dali jedan ili dva gola, ne sjećam se, u ovoj sezoni ova dvojica su dali ukupno 17 golova (Tosunović 11 i Ristić 6). Mislim da će Jović za sljedeću sezonu uz 3 do 4 kvalitetna pojačanja sastaviti dobru ekipu koja se neće boriti samo za opstanak. Po nekom mom mišljenju potreban je neko ko će dostojno zamijeniti Hamzu i dva kvalitetna bočna igrača, kao i jedan dobar golman.
- neutralan__
- Kontakt:
Jel Ognjen Djelmic igrac sa brojem 7?Ako je taj,stvarno je dobar,kao sto ti kazes nisu ga mogli zaustaviti.zvjezdas je napisao/la:Danas je u Banovicima odigrana fantasticna utakmica.Danas u stilu Mesija Ognjen Djelmic je bio nezaustavljiv za odbranu Banovica.Covjek je razarao desnu stranu.Njegov kolega iz Drine Dragan Ristic nista nije losiji bio na drugoj strani.Dva stuba odbrane Moranjkic i Prodanovic su takodje blistali.Srednji red je bio prosjecan ali ipak bolji od sredine Banovica.Tosunovic je i dalje jedna od najslabijih figura Zvijezde, iako je dao dva gola koji su rezultat bili igre cijelog tima.Sa onakvom igrom i korektno sudjenje Borac u narednom kolu mozemo pregazit.
Ma jucer su vam svi bili na nivou,samo ste se nesto bili opustili na pocetku drugog poluvremena kad smo vas bili stisli pravo,uspjeli smanjiti na 3:2 i onda jos napadali i to sve ode niz vodu nakon 2 greske golmana.
Tosunovic nije odigrao nesto posebno,ali je se borio i sto je najbitnije dao je 2 gola.
- neutralan__
- Kontakt:
Ma ne treba vam dosta promjena u timu,samo probajte kako ostaviti na okupu ovaj igracki kadar,mozda 1 bocni da dodje i golman.Uz posteno sudjenje vjerujem da se mozete prikluciti u borbu za Evropu.I naravno da ostane Dragan Jovic.husein veličanstveni je napisao/la:Ma sve je to dobro. Za razliku od prošle sezone gdje su naši napadači dali jedan ili dva gola, ne sjećam se, u ovoj sezoni ova dvojica su dali ukupno 17 golova (Tosunović 11 i Ristić 6). Mislim da će Jović za sljedeću sezonu uz 3 do 4 kvalitetna pojačanja sastaviti dobru ekipu koja se neće boriti samo za opstanak. Po nekom mom mišljenju potreban je neko ko će dostojno zamijeniti Hamzu i dva kvalitetna bočna igrača, kao i jedan dobar golman.
Nego primijetio sam jucer da Jovic ni jednom nije ustao sa klupe.

TRIBINA NAVIJACA OGLEDALO KLUBA !!!!!!!!!!!!!
IVICE NAPOLJE IZ ZVIJEZDE !!!!!!!!!!
IVICE NAPOLJE IZ ZVIJEZDE !!!!!!!!!!
BLAGO ONOM KLUBU KOJI NEMA ZA SPORTKOG DIREKTORA "IVICU CVITKUSICA"
Trebali bi u subotu doci u sto vecem broju i nedozvoliti da grupica Lesinara nadglasa i stvori se dojam da se igra u B.Luci.Borac je sigurno nasa najbolja ekipa i sa sjajnim pojedincima i odlicnim trenerom zasluzuje da bude prvak.Imaju cvrstu odbranu i sa takvom defanzivnom igrom uz brze kontranapade ce pokusati rijesiti utakmicu.Zvijezda do sada nije imala recepta na domacem terenu za takvu koncepciju igre i zato je gubila bodove.Jovic bi trebao pronaci recept za brzi gol sto bi otvorilo Borac i dalo da rijesimo utakmicu sa vise golova u mrezi Avdukica.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
FAKAT neutralan mora se priznati da je Jović najveći gospodin u Premijer Ligi, uz Amara Osima definitvno. Svaka mu castneutralan__ je napisao/la:Ma ne treba vam dosta promjena u timu,samo probajte kako ostaviti na okupu ovaj igracki kadar,mozda 1 bocni da dodje i golman.Uz posteno sudjenje vjerujem da se mozete prikluciti u borbu za Evropu.I naravno da ostane Dragan Jovic.husein veličanstveni je napisao/la:Ma sve je to dobro. Za razliku od prošle sezone gdje su naši napadači dali jedan ili dva gola, ne sjećam se, u ovoj sezoni ova dvojica su dali ukupno 17 golova (Tosunović 11 i Ristić 6). Mislim da će Jović za sljedeću sezonu uz 3 do 4 kvalitetna pojačanja sastaviti dobru ekipu koja se neće boriti samo za opstanak. Po nekom mom mišljenju potreban je neko ko će dostojno zamijeniti Hamzu i dva kvalitetna bočna igrača, kao i jedan dobar golman.
Nego primijetio sam jucer da Jovic ni jednom nije ustao sa klupe.Mislim da to jos niko nije uspio ove sezone u Banovicima.
1947!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.