Moderator/ica: GracanicaAA

Jos kad bi ovaj rezultat znacio povratak u pl,eh gdje bi ti bio kraj...Bihac-City-Boy je napisao/la:NK Slaven - NK Jedinstvo 0:1
stvarno sam iznenadjen ovim rezultatom !
FORZAA JEDINSTVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Slaven ba ispada! znao sam ja da ce Jedinstvo pobjeditiBihac-City-Boy je napisao/la:NK Slaven - NK Jedinstvo 0:1

sine koji si ti pametnjakovic bgm.. samo te pratim s onim tvojim komentarima ..L' Imperator je napisao/la:Slaven ba ispada! znao sam ja da ce Jedinstvo pobjeditiBihac-City-Boy je napisao/la:NK Slaven - NK Jedinstvo 0:1

halo ba, to se ti nasao uvrijedjen?? sta sam lose rekao?? nema potrebe za tim "sine koji si ti pametnjakovic"Bihac-City-Boy je napisao/la:sine koji si ti pametnjakovic bgm.. samo te pratim s onim tvojim komentarima ..L' Imperator je napisao/la:Slaven ba ispada! znao sam ja da ce Jedinstvo pobjeditiBihac-City-Boy je napisao/la:NK Slaven - NK Jedinstvo 0:1
nemoj se praviti previse pametan jer znas neznas ti sve

prati ti svoj klub, sto ces mene pratit' i moje komentare
  prati ti svoj klub, sto ces mene pratit' i moje komentare 
 Ova pobjeda vjerovatno znači i ulazak u PL.
  Ova pobjeda vjerovatno znači i ulazak u PL.HAHAHA! .. UTAKMICA NIJE KUPLJENA !!__Liedson__ je napisao/la:Morate malo poraditi na realizaciji...pa u kupljenoj utakmici ste jedva dali golOva pobjeda vjerovatno znači i ulazak u PL.

A kad bih ti rek'o da treniram u Slavenu,da sam bio na tribinama,da sam gled'o tekmu i da mi je jaran bio u svlačionici i prisustvovao "team-talku" na kojem je rečeno da se gostima mora pustiti utakmica...uz sve to utakmicu su igrali juniori i igrači koji nikako ne dobijaju priliku za igru,tako da tu priču da utakmica nije kupljena možeš okačiti mačku o rep.Bihac-City-Boy je napisao/la:HAHAHA! .. UTAKMICA NIJE KUPLJENA !!__Liedson__ je napisao/la:Morate malo poraditi na realizaciji...pa u kupljenoj utakmici ste jedva dali golOva pobjeda vjerovatno znači i ulazak u PL.
aa Imperatoru stari moj samo ti kazem pametujes previse znas .. de se drzi nekih svojih tema

hmm ja koliko znam niko nije spominjao da ce utakmica kupljena ali me ne bih ni zacudilo.. aa to sad sve vodi ka jednoj stvari a to je da ce Jedinstvo ipak mozda da udje u Premijer Ligu ove sezone....... neznam zasto bih onda kupovali utakmice bezveze ...__Liedson__ je napisao/la:A kad bih ti rek'o da treniram u Slavenu,da sam bio na tribinama,da sam gled'o tekmu i da mi je jaran bio u svlačionici i prisustvovao "team-talku" na kojem je rečeno da se gostima mora pustiti utakmica...uz sve to utakmicu su igrali juniori i igrači koji nikako ne dobijaju priliku za igru,tako da tu priču da utakmica nije kupljena možeš okačiti mačku o rep.Bihac-City-Boy je napisao/la:HAHAHA! .. UTAKMICA NIJE KUPLJENA !!__Liedson__ je napisao/la:Morate malo poraditi na realizaciji...pa u kupljenoj utakmici ste jedva dali golOva pobjeda vjerovatno znači i ulazak u PL.
aa Imperatoru stari moj samo ti kazem pametujes previse znas .. de se drzi nekih svojih tema

Samo prvi.Goalgetter je napisao/la:Jel prvi samo ide u Premier ligu ili i drugi

ti ili si sin predsjednika ili si predsjednik jedinstva kad sve znas?Bihac-City-Boy je napisao/la:HAHAHA! .. UTAKMICA NIJE KUPLJENA !!__Liedson__ je napisao/la:Morate malo poraditi na realizaciji...pa u kupljenoj utakmici ste jedva dali golOva pobjeda vjerovatno znači i ulazak u PL.

((
((Kakva su djeca na ovom forumu to je cudo jedno.Pa Hrvatski klub nikada,znaci nikada nije iz prve lige federacije usao u Premijer ligu.I sad kad konacno,i ako uđe vi odmah govorite ulaze po nacionalnoj osnovi.Pa jedno vas selo ostavilo iz sebe,ispleskajte sami sebe,trutovi!!!Bihac-City-Boy je napisao/la:Kako u našoj divnoj zemlji sve ide po nacionalnoj osnovi, tako je i u nogometu, nažalost ... Ove godine mora ući klub s hrvatsim predznakom, tako da je sve gotovo.. Moraju tri hrvatska kluba biti u Premijer ligi ...((

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.