Dennis Hadžikadunić

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Sveti
Kontakt:

Re: Dennis Hadžikadunić

Post Postao/la Sveti » 26 jun 2026, 09:28

HariTz je napisao/la:
26 jun 2026, 09:28
Sveti je napisao/la:
26 jun 2026, 09:24
Bas mi je zao sto ga je rostov ovako syebo.

Ali tu je i menadzer kriv, gdje ce dozvolit da potpise ugovor na 10 godina, ko da je real madrid upitanju
Na 10 godina? :bow: :bow: :bow:
Pretjero sam, ja mislim da nije 10, vec 8, ali svejedno.
naprijed rejal

FerdinandF
Kontakt:

Post Postao/la FerdinandF » 26 jun 2026, 10:52

Brkica naš. Šuti i radi, kad treba pomogne maksimalno i pošteno. Ljepota nasha.

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 26 jun 2026, 16:41

Odlično je iskoristio svoje minute, gol je bio njegovom zaslugom 💪

Shevko
Kontakt:

Post Postao/la Shevko » 26 jun 2026, 16:54

Žao mi ga, ugovor sa Rostovom ga je ukanalio i nikako da neki dugorocan transfer napravi.

CAZIN
Kontakt:

Post Postao/la CAZIN » 26 jun 2026, 17:02

Na transfermarktu piše da mu ugovor u Rostovu ističe za 4 dana valjda uspije neki angažman da nađe poslije SP. Od onih suze protiv Ukrajine Brkica je postao jedan od miljenika navijača.

kouadio
Kontakt:

Post Postao/la kouadio » 26 jun 2026, 22:11

nevjerovatno koliko ga je zajebo taj ugovor s rostovom,a i menadzer mu je nula bodova,ne znam kako mu ne moze naci neki bolji klub jer momak ocigledno ima kvalitet

DanijelTZ
Kontakt:

Post Postao/la DanijelTZ » 28 jun 2026, 04:43

Ljepotan :bih:

Bit će gusto

EnesSS
Kontakt:

Post Postao/la EnesSS » 28 jun 2026, 04:48

Ima će on ponuda iz Italije i Njemačke, samo dok mu istekne ugovor s Rostovom napokon.

MostarNeretva
Kontakt:

Post Postao/la MostarNeretva » 28 jun 2026, 07:38

Kapetan je napisao/la:
26 jun 2026, 16:41
Odlično je iskoristio svoje minute, gol je bio njegovom zaslugom 💪
Slazem se odlican u odbrani totalno nabrijan usao znaci stav ovdje neces proci :bih:

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 13 jul 2026, 17:46

Isteko mu ugovor konacno s rusima sa 01.07. Zna li se gdje ce? Slobodan je igrac, moze birati sredinu. Navodno HSV i Sassuolo u igri za potpis. Bilo bi dobro da malo ozivi karijeru, jer bio je jako dobar protiv Katara, steta sto nije umjesto Radeljica poceo protiv USA.

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 13 jul 2026, 17:48

hz1987 je napisao/la:
13 jul 2026, 17:46
Isteko mu ugovor konacno s rusima sa 01.07. Zna li se gdje ce? Slobodan je igrac, moze birati sredinu. Navodno HSV i Sassuolo u igri za potpis.
Tako je i Vasilj pa zavrsi u pustinji. Valjda ovaj makar malo vise vrijedi

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 13 jul 2026, 17:57

Brko je Ramos za Katica, Dennis je solidan stoper i sigurno je poslje Tarika nas najbolji stoper ali yebiga, povredio se, Katic odigrao dobre kvalifikacije/baraz i zato je prvi za sad.

Ali u LN ili za EP, treba da se gura Dennis i Tarik, u Becu je bio bas dobar s Tarikom i ako su malo zaspali kad je Austrija zabila 1-1 ali vidi se da imaju potencijal da budu dosta dobar tandem u repki :D

MiranGlasnic
Kontakt:

Post Postao/la MiranGlasnic » 13 jul 2026, 17:59

231983 je napisao/la:
13 jul 2026, 17:48
hz1987 je napisao/la:
13 jul 2026, 17:46
Isteko mu ugovor konacno s rusima sa 01.07. Zna li se gdje ce? Slobodan je igrac, moze birati sredinu. Navodno HSV i Sassuolo u igri za potpis.
Tako je i Vasilj pa zavrsi u pustinji. Valjda ovaj makar malo vise vrijedi
Nikola je otišao za novcem. To nema nikakve veze koliko igrač vrijedi

bh22
Kontakt:

Post Postao/la bh22 » 13 jul 2026, 21:04

Edincapitano je napisao/la:
13 jul 2026, 17:57
Brko je Ramos za Katica, Dennis je solidan stoper i sigurno je poslje Tarika nas najbolji stoper ali yebiga, povredio se, Katic odigrao dobre kvalifikacije/baraz i zato je prvi za sad.

Ali u LN ili za EP, treba da se gura Dennis i Tarik, u Becu je bio bas dobar s Tarikom i ako su malo zaspali kad je Austrija zabila 1-1 ali vidi se da imaju potencijal da budu dosta dobar tandem u repki :D
Slazem se, pogotovo ako pronadze dobar klub gdje se moze uspostaviti nakon sto mu je napokon onaj Ruski ugovor istekao. Mislim ako se rijesi papire oko Zinedin-a, on i Dennis trebali bi biti u konkureciji za taj desni stoper, a za Anel-a izgleda da nece biti nista. Katic je jednostavno pre spor i nezna sloptom ako zelimo da poboljsamo igru i da ne igramo haramball vise. Naravno tu jos dosta treba u veznom redu da bi licilo bolje al poboljsanje desnog stopera treba biti prioritet ako cemo napredovati vec za LN.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 13 jul 2026, 22:02

I njemu je najbolje da ode u Saudijsku Arabiju ako ima ponuda da uzima malo vece pare nego da se koluta po cvajtama. Sumnjam da ce zaigrati u ligama petica ikako. Volio bih da to bude, ali daj Boze.

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 13 jul 2026, 23:10

Kad se sjetim priča pred svjetsko za sve moguće igrace kako će se prodati preko svjetskog. Forumaši žive u bajkama. A evo ni on kao ni Vasilj ne mogu ni kao slobodni igrači naći neki pristojan klub.

Gotivan momak ali nema od njega ništa, nažalost. Ušao je u 29.godinu a niti jedan ozbiljan klub se ne zanima za njega. Polovan igrač kao i mnogi drugi. A bila su ogromna očekivanja od njega. Dolaze neki mlađi momci i mislim da pored Mujakica i on bi trebao polako puštati sidro i prepustiti priliku nekom drugom da se pokaže koliko može.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 13 jul 2026, 23:43

DeeWa je napisao/la:
13 jul 2026, 23:10
Kad se sjetim priča pred svjetsko za sve moguće igrace kako će se prodati preko svjetskog. Forumaši žive u bajkama. A evo ni on kao ni Vasilj ne mogu ni kao slobodni igrači naći neki pristojan klub.

Gotivan momak ali nema od njega ništa, nažalost. Ušao je u 29.godinu a niti jedan ozbiljan klub se ne zanima za njega. Polovan igrač kao i mnogi drugi. A bila su ogromna očekivanja od njega. Dolaze neki mlađi momci i mislim da pored Mujakica i on bi trebao polako puštati sidro i prepustiti priliku nekom drugom da se pokaže koliko može.
Bruda, momci otisli na godisnji, ima jos vremena. Naravno da se nece svak prodati ali vidjeces kad krene, Ode Kerim, ode Tarik, ode Mahmic itd.

Sta znaci ozbiljan klub? Ustvaru, kakve klubove ti smatras ozbiljne? Za jednog momka kao Dennis.

29 godina kao stoper nisu nikakve godine, Dennis ako bude dovoljno dobar znaci moze gurati sigurno jos jedno desetak godina.

Querty
Kontakt:

Post Postao/la Querty » 14 jul 2026, 00:08

DeeWa je napisao/la:

Potrncijalni kupci nisu imali gotovo ništa vidjeti od naših na SP.

Grčevito branjenje, koje je znalo biti i komično, neće privući nikoga.

bh22
Kontakt:

Post Postao/la bh22 » 14 jul 2026, 00:16

13 jul 2026, 23:43
DeeWa je napisao/la:

Bruda, momci otisli na godisnji, ima jos vremena. Naravno da se nece svak prodati ali vidjeces kad krene, Ode Kerim, ode Tarik, ode Mahmic itd.

Sta znaci ozbiljan klub? Ustvaru, kakve klubove ti smatras ozbiljne? Za jednog momka kao Dennis.

29 godina kao stoper nisu nikakve godine, Dennis ako bude dovoljno dobar znaci moze gurati sigurno jos jedno desetak godina.
Pa ljudi kod nas misle da svak ko ne ide igrati za Barcelonu je propaliste. On, bez Zinedin-a, nam je trenutno najbolja opcija na desni stoper. Tacka. Dosta bolji od Katic-a, Celik-a (trenutno), i Mujakic-a. Ovi sto bi njega rijesili sa 28 godina sa repku zaista nemaju pojma od nicemu. Oni su sigurno prvi imali nerealna ocekivanja za nas, a sad su svi propaliste. Pa na stopera iza CM smo trenutno naj tanji, a neki bi sklonili jedan od bolji opcija koji je bio napacen sa Ruskom ugovorom pa morao ganjati klubove a ne suprotno.

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 14 jul 2026, 00:20

13 jul 2026, 23:43

Brate moj, to je opet priča koja se već pričala. Kerim i Tarik se nisu prodali zbog svjetskog. Njih dvojica su se prodali već tokom sezone. Mi da nismo otišli na svjetsko oni bi jednake transfere napravili. Mahmicu svjetsko samo može biti potvrda za klubove koji su se neckali oko njega da prevagne da ipak pokušaju ga dovesti.

A što se tiče imena ozbiljnih klubova...ja ne pričam za nivo Dennisa nego za nivo naše reprezentacije. Dennis će sigurno naći klub za svoj nivo i vrlo moguće da će igrati još 7-8 godina, ali to neće biti nivo kojim se mi u reprezentaciji zadovoljavamo. O tome je riječ. Naši apetiti su mnogo veći. Evropsko prvenstvo, pa onda da tamo budemo i konkurenti i nešto i napravimo.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bosnjo22, Brix, General505, Halix131, HeraklitMracni, jasmin10 i 48 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []