Sead Kolašinac
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Sead Kolašinac
Kada bi igrali 4231 formaciju i da imamo dva inteligentna veznjaka, možda bi Kolašinac zapravo i odličan bio na toj sunjicevoj poziciji. Mislim da bi mogao nam poslužiti kao birvaktile Rahimic koji je imao jedini zadatak da lomi noge i prekida igru i igrao do 38. Godine u reprezentaciji kad je to bio bauk sa toliko godina uopće igrati fudbal.majstorS35 je napisao/la: ↑26 jun 2026, 21:26tu je poceo
za 4 godina vidim ga u toj poziciji u sledecom SP tacno ispred njega mahmic i mozda onaj mali kerimov brat
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
-
Marokanci58
- Kontakt:
Igrat će on do 45 godine u ligama petice i jos dva SP sa Bosnom
Na Sea mislim
Momak je trafika
Rušilac
Na Sea mislim
Momak je trafika
Rušilac
BRATSTVO GRAČANiCA
Mnogi jos nisu svjesni koliki su teret tahirovic I sunjic zahvaljujuci ovom covjeku koji cisti I pokriva njihove amaterizme. Najbolji defanzivac BIH u historiji.
- Marsal
- Kontakt:
On i Mirsad Hibić. Obojica bili rušioci. Muharemović će ih nadmašit ali dok se to ne desi Seo najveći rušilac.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
U top 5 je legendi fudbalske reprezentacije.
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Po mom mišljenju naš najbolji igrač grupne faze. Potpuno neočekivano izbio je na to mjesto.
-
Marokanci58
- Kontakt:
Istina!
Meni je bilo smijesno vise koliko se nervirao protiv Katara.
Kad god ga kamera prikaze fraer trci i mase rukama I salami na nekoga od nasih
Zivaca ga kosta ovo prvenstvo
Zadnja izmjena: soccerfan, dana/u 28 jun 2026, 17:25, ukupno mijenjano 1 put.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
Edincapitano
- Kontakt:
U pocetku tekme kad smo izgubili loptu protiv Katara pa on spasio onda se derao nesto ”Trcite u picku materinu”
Kazem ti covjek imao 327484 nervnih slomova u 90 minutaEdincapitano je napisao/la: ↑27 jun 2026, 17:51U pocetku tekme kad smo izgubili loptu protiv Katara pa on spasio onda se derao nesto ”Trcite u picku materinu”![]()
Da.
- majstorS35
- Kontakt:
jel moguce da ona glupa latinka za americku televiziju nezna dje je drzava seada sea rusilca kolasinca nije joj dobro momak joj nista nije uradio momak ce u srijedu pokazat svima o kome se radi i ko je i sta je svako ce da vidi kako bijesan bik rusi sve zivo pred sobom i onda posle utakmice kad cuje latinka zemljotres u kaliforniji znat ce ko je u blizini momak je fin i posten i nikog ne dira ako ga ne naljutis napravila je gresku zivota sto ce je kostat debelo momak je legenda mislim na sea
sead seo rusilac kolasinac
da ne bude nesporazum
da ne bude nesporazum
Nas najbolji igrač u prve tri utakmice.
Kapa dole Seo.
Kapa dole Seo.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- PasodelMar
- Kontakt:
Misliš na Sea, dakle postojišmajstorS35 je napisao/la: ↑27 jun 2026, 22:17jel moguce da ona glupa latinka za americku televiziju nezna dje je drzava seada sea rusilca kolasinca nije joj dobro momak joj nista nije uradio momak ce u srijedu pokazat svima o kome se radi i ko je i sta je svako ce da vidi kako bijesan bik rusi sve zivo pred sobom i onda posle utakmice kad cuje latinka zemljotres u kaliforniji znat ce ko je u blizini momak je fin i posten i nikog ne dira ako ga ne naljutis napravila je gresku zivota sto ce je kostat debelo momak je legenda mislim na sea
da ne bude nesporazum
- majstorS35
- Kontakt:
momak je legenda i rusilac za nezaborav momak uvjek nosiPasodelMar je napisao/la: ↑27 jun 2026, 23:29Misliš na Sea, dakle postojišmajstorS35 je napisao/la: ↑27 jun 2026, 22:17jel moguce da ona glupa latinka za americku televiziju nezna dje je drzava seada sea rusilca kolasinca nije joj dobro momak joj nista nije uradio momak ce u srijedu pokazat svima o kome se radi i ko je i sta je svako ce da vidi kako bijesan bik rusi sve zivo pred sobom i onda posle utakmice kad cuje latinka zemljotres u kaliforniji znat ce ko je u blizini momak je fin i posten i nikog ne dira ako ga ne naljutis napravila je gresku zivota sto ce je kostat debelo momak je legenda mislim na sea
da ne bude nesporazum.
sretno momciluko na utakmicu karijere protiv epstajna
Nisam pratio dosta utakmica, ovo u 2, 4h zo nikad, a ove u normalno doba sam manje-više sve.
Je li neko upratio je li se još nekome desilo osim Sei da mu uzme aut zbog 5 sekundi?
Je li neko upratio je li se još nekome desilo osim Sei da mu uzme aut zbog 5 sekundi?
Jos jednom mislim da sam vidio.
I jednom da je dat korner jer je golman dugo cekao da ispuca loptu
-
nebeskasila
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], General505, Google Adsense [Bot], guillermo i 39 gostiju.