FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Ima li kakvih slika sa juga?
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ordagiću ističe ugovor za 3 dana. 
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Ferroviere1987
- Kontakt:
On je zavrsio sa ozbiljnim fudbalom.
Tu bi nam Marokanac mogao pomoći nek ga dogovori. Ako već ganjamo takve profile i Armin Hodžić napadač je slobodan.
-
Helemnejse
- Kontakt:
Nijedna gazela, propalice iz genocidne i srbijeei ustasobalija.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑26 jun 2026, 20:50Camaj, Berisha, Zakaric, Alen Halilovic, Despotovic... titula?
Bolje sabica gledati
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Hahahahahahaha balvane bolesni, napaceniMukiBek je napisao/la: ↑26 jun 2026, 22:07Ti sad kontas da si smijesan sigurno i lud, a ustvari si samo glup. Haj sad napiši hulaglupka to ti je jedino uz ovo sto je kao smijesnozeljodogroba je napisao/la: ↑26 jun 2026, 21:50Bravo, Lagana trancikaperodeformero je napisao/la: ↑26 jun 2026, 20:42Sve trenutno što se događa, bolje reći što se ništa ne događa oko kluba i sva ova mistika upućuju na nešto jako loše i zabrinjavajuće, milion primjera je i svaki put je bilo upravo ovo. Svi mi vidimo da je veća šansa da se saopšti konačno kako je umro drug Tito, nego da dođe Mirvić sa milionima, niko nije glup ko zna sabirati dva i dva![]()
Ne mogu da vjerujem u šta se ovaj forum pretvorio. Od mjesta gdje sam nekad ulazio da pročitam normalne diskusije o klubu, ovo se pretvorilo u mjesto isključivo za vrijeđanje svakoga s kim se ne slažete. Kad god ti neko ne može argumentom pobiti stav, samo ti opsuje nekog člana familije ili napise da si glup. Užas.
Sigurno ti je chatgpt pomogao da ovo napises, čisto sumnjam da si mogao sam. Sad predji na drugi profil i isto piši al opet zamoli chatgpt da ti pomogne da ne budes ofiran.zeljodogroba je napisao/la: ↑27 jun 2026, 09:32Hahahahahahaha balvane bolesni, napaceni
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Hahahahahaha hulaglupka prica o profilima hahahahahahahMukiBek je napisao/la: ↑27 jun 2026, 12:02⁸
Sigurno ti je chatgpt pomogao da ovo napises, čisto sumnjam da si mogao sam. Sad predji na drugi profil i isto piši al opet zamoli chatgpt da ti pomogne da ne budes ofiran.![]()
Dusevni bolesnice, ima mjesta na jagomiru, otidji, trazi pomoc, bice ti lakse
Jug ako bude gotov do ljeta 2027 bice dobro. Jedan je Magoda bolji od Koldze i Mirvada nema sta.
Sjednem nekad da razmislim kakav moras biti mozak da pises o Magodi kao nesto dobro. I onda skontam pa nije ni čudo što nam je država u raspadu, takve budale glasaju za ove uhljupe i lopove. Da si zdravog razuma i pameti da gledas svojom ocima da te lažu i ti dalje da bi obranio njega spominjes neke prethodne. Nevjerovatno. A oni znaju da sljedeće izbore mogu mahati kurcem, pa daj da klepimo pare dok još možemo a kad ce tribina biti gotova njih to ne interesuje.
Sjednem nekad da razmislim kakav moras biti mozak da pises o Magodi kao nesto dobro. I onda skontam pa nije ni čudo što nam je država u raspadu, takve budale glasaju za ove uhljupe i lopove. Da si zdravog razuma i pameti da gledas svojom ocima da te lažu i ti dalje da bi obranio njega spominjes neke prethodne. Nevjerovatno. A oni znaju da sljedeće izbore mogu mahati kurcem, pa daj da klepimo pare dok još možemo a kad ce tribina biti gotova njih to ne interesuje.
-
KrajinaTm87
- Kontakt:
Hvala Bogu i Hamza se oprosti! Sad neka psuje navijacima u Istri
Ubrzati ce kad Koldzo upali bagere.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
- Lokomotifa
- Kontakt:
Pregledao sam tri podcasta na kojima je Prelec bio gost. Momak ima sasvim moderna razmišljanja o fudbalu, vrlo elokventan i dobar dečko. Eh sad druga stvar kako će se snaći u Željezničaru, ali prije nego bilo šta napišemo o momku red je da ga poslušamo i da vidimo kako razmišlja. Moj prvi dojam je vrlo pozitivan. Nije Mario Stanić od juče 
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Imal sta?
U21 reprezentativac BiH Dzanovic (18) potpisao za drugoligasa Austrije Admiru Wacker
Steta Hamzic (19) potpisao za Tirol drugoligasa Austrije, a Mustafic (19) iz Sturma II u Osijek
Da imalo pameti ganjali bi nase u21 reprezentativce, a ne neke strance
Steta Hamzic (19) potpisao za Tirol drugoligasa Austrije, a Mustafic (19) iz Sturma II u Osijek
Da imalo pameti ganjali bi nase u21 reprezentativce, a ne neke strance
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
-
Marokanci58
- Kontakt:
Saznao sam zašto me blokirao Mirvić. Jer sam iznosio neke informacije na forumu. Više neću pisati ništa. Izvinjavam se i njemu i kumu i nekom vašem Mirzi PR koji mi se javio.
Eto zapišite sebi datum idući petak 14:00 i sve će vam biti jasno da sam istinu govorio.
Sretno Željo!
Eto zapišite sebi datum idući petak 14:00 i sve će vam biti jasno da sam istinu govorio.
Sretno Željo!
BRATSTVO GRAČANiCA
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Marokanci58 je napisao/la: ↑27 jun 2026, 17:11Saznao sam zašto me blokirao Mirvić. Jer sam iznosio neke informacije na forumu. Više neću pisati ništa. Izvinjavam se i njemu i kumu i nekom vašem Mirzi PR koji mi se javio.
Sretno Željo!
Jel Mirvic odblokirao ove sto ih je ranije blokirao na viberu
Zadnja izmjena: ELDIABLO20, dana/u 27 jun 2026, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Rade Paprica 9 i 16 gostiju.