Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine na SP 2026
Re: Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine na SP 2026
Oni su ostali dužni u grupi
Dedić baraž je odigrao kao da ga stvarno želi Real i bio raspoložen protiv Makedonije ali od dolaska na Svjetsko prvenstvo je neprepoznatljiv. Ne godi mu klima, kako se igra. Ono što je odigrao nije bilo kako se očekivalo i sad je sklonjen zbog povrede o kojoj niko ne zna ništa.
Bajraktarević bori se sa odbranama koje ga sad ozbiljno shvataju i sam sa sobom. Njegov dres nosi najviše navijača i ne nosi se sa pritiskom najbolje. Blijedo prvenstvo.
Demirović svaka utakmica je još jedna u nizu u kojoj se očekuje da on proradi. Ako ne računamo što nikako ne daje golove on je jedan od najboljih igrača BiH na Svjetskom prvenstvu
Tabaković nema ga nigdje. Mahmić ga zamijenio kao plan B a tu je i Lukić. Ako ne uđe nikako ili uđe kad smo se već predali samo da nastupi bila je greška što se povrijeđenog igrača uguralo na Svjetsko prvenstvo.
Dedić baraž je odigrao kao da ga stvarno želi Real i bio raspoložen protiv Makedonije ali od dolaska na Svjetsko prvenstvo je neprepoznatljiv. Ne godi mu klima, kako se igra. Ono što je odigrao nije bilo kako se očekivalo i sad je sklonjen zbog povrede o kojoj niko ne zna ništa.
Bajraktarević bori se sa odbranama koje ga sad ozbiljno shvataju i sam sa sobom. Njegov dres nosi najviše navijača i ne nosi se sa pritiskom najbolje. Blijedo prvenstvo.
Demirović svaka utakmica je još jedna u nizu u kojoj se očekuje da on proradi. Ako ne računamo što nikako ne daje golove on je jedan od najboljih igrača BiH na Svjetskom prvenstvu
Tabaković nema ga nigdje. Mahmić ga zamijenio kao plan B a tu je i Lukić. Ako ne uđe nikako ili uđe kad smo se već predali samo da nastupi bila je greška što se povrijeđenog igrača uguralo na Svjetsko prvenstvo.
Bas je steta sto Tabakovic zauzima mjesto nekome, ipak imas Ronaldinja iz najboljih dana kod kuce i veliki je hendikep sto ga nemamo na prvenstvu. 
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Tabakovic sve da nema ni 1 promil sanse da zaigra,grijeh bi bio ne pozvati ga.
Nadam se da ce biti spreman za finale makar za zadnjih sata
Nadam se da ce biti spreman za finale makar za zadnjih sata
Lukica prebacili na klupu samo zato sto je pravoslavac a bolji je od kloca 20x
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Jebbem ja to tvoj ko.medjed
Ipak nije onako kako si ti mislio da jeste.Daduli je napisao/la: ↑20 jun 2026, 18:18
Ma bolan nije uopšte tačno da nam je najizgledni protivnik SAD. Njemačka je. Idite vidite na stranici FIFA-e pustite AI i debilne portale. Njemačka prvo treba da dobije nekog iz grupe A, ako tu ne bude najboljeg trećeplasiranog, a ja čisto sumnjam da će Južna Afrika mlatnut Južnu Koreju i/ili Češka Meksika , ide se sa grupom B.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
ArmandoMarenzi
- Kontakt:
Tako je svejedno, USA ili Njemačka.
Dvostruki hendikep u najavi.
Evo i mudrog glupanaArmandoMarenzi je napisao/la: ↑27 jun 2026, 01:25Tako je svejedno, USA ili Njemačka.
Sad nesumnjam u prolaz, skim onda igramo nije ni bitno.
Tako je svejedno
Izgleda da nije . Izvinjavam se.Mokes je napisao/la: ↑27 jun 2026, 00:03Ipak nije onako kako si ti mislio da jeste.Daduli je napisao/la: ↑20 jun 2026, 18:18
Ma bolan nije uopšte tačno da nam je najizgledni protivnik SAD. Njemačka je. Idite vidite na stranici FIFA-e pustite AI i debilne portale. Njemačka prvo treba da dobije nekog iz grupe A, ako tu ne bude najboljeg trećeplasiranog, a ja čisto sumnjam da će Južna Afrika mlatnut Južnu Koreju i/ili Češka Meksika , ide se sa grupom B.
Glory Glory Man United
-
Sindikat12
- Kontakt:
Po meni najbolji u grupnoj fazi:
Kolasinac
Muharemovic (steta za crveni)
Pozitivno iznenadjenje:
Basic
Mahmic
Negativno iznenadjenje
Demirovic (ocekivanja su puno veca)
Kolasinac
Muharemovic (steta za crveni)
Pozitivno iznenadjenje:
Basic
Mahmic
Negativno iznenadjenje
Demirovic (ocekivanja su puno veca)
Ne znam kako ce Kanađani veceras zavrsiti, ali izgleda da ovi Afrikanci i nisu toliko loši kako se činilo prvu utakmicu. Nakon 15 minuta stičem utisak da nam je bolje sto smo dobili USA nego ove, jer čini mi se da bismo mi njih žestoko podcijenili a, kako se čini, imaju šta pokazati.
Možda se raspadnu do kraja, ali za sada ne izgledaju kao neki tamo Qatar. Protiv gringosa cemo mi u niski blok kako smo i navikli vec, i lagano tjeraj do penala. Protiv ovih bismo upisali prolaz i prije utakmice a...
Možda se raspadnu do kraja, ali za sada ne izgledaju kao neki tamo Qatar. Protiv gringosa cemo mi u niski blok kako smo i navikli vec, i lagano tjeraj do penala. Protiv ovih bismo upisali prolaz i prije utakmice a...
- invincible1921
- Kontakt:
Nakon grupne faze:
Igraci koji su se istakli ili prebacili ocekivanja:
Kerim
Muharemovic
Basic
Lukic
Seo
Mahmic - Kao najprijatnije iznenadjenje
Igraci koju su podbacili:
Esmir
Demirovic
Najgori nastupi:
Tahirovic - Nula
Malic - Ovo s katarom jedna od gorih indvidualnih partija koje sam odavno vidio
Igraci koji su se istakli ili prebacili ocekivanja:
Kerim
Muharemovic
Basic
Lukic
Seo
Mahmic - Kao najprijatnije iznenadjenje
Igraci koju su podbacili:
Esmir
Demirovic
Najgori nastupi:
Tahirovic - Nula
Malic - Ovo s katarom jedna od gorih indvidualnih partija koje sam odavno vidio
=\_1921_/=
meni je seo najpozitivnije iznenađenje, spojio je par dobrih u nizu, to mu do sada nikad nije uspjelo
demirović nije podbacio, bez lopte je prva klasa. sa loptom nula, samo mu je ne treba dodavati i sve ok
meni je najveće razočarenje esmir, ne samo da mu ništa ne polazi za rukom ne go sve radi pogrešno. ima još par loših ali od njih ne očekuješ previše
demirović nije podbacio, bez lopte je prva klasa. sa loptom nula, samo mu je ne treba dodavati i sve ok
meni je najveće razočarenje esmir, ne samo da mu ništa ne polazi za rukom ne go sve radi pogrešno. ima još par loših ali od njih ne očekuješ previše
- invincible1921
- Kontakt:
Slazem se za Demirovica, ali ipak radi onog zicera cu ga stavit u ovu kategoriju. Esmir je bas ostao duzan, ali onaj prodor protiv katara raduje i daje nadu da se malo trzno,,,,pa nek rijesi Amere, njegov je redjestamaji je napisao/la: ↑29 jun 2026, 09:34meni je seo najpozitivnije iznenađenje, spojio je par dobrih u nizu, to mu do sada nikad nije uspjelo
Ostale nisam navodio jer manje vise to je to sto si i ocekivao od njih
=\_1921_/=
Ako dobijemo USA i Belgiju igraćemo 11. jula polufinale
- bavariapivo
- Kontakt:
- kraljttbvb
- Kontakt:
Rat u Mostaru i ovim dijelovima gdje smo pola-pola
U skoli tražio da mu posudim olovku. Pa tražio da prepisuje od mene. Sad traži da glasam za njega. Pa dokle vise...
Trenutno korisnika/ca: Alucard, Bosnjo22, Brokula, bvsic, CHR, Confiance, CrvenoCrnaArmija, farenhajt, feniksptica, forgempp, Giuseppe1, Godfather, GrbavicaHrammm, invincible1921, Kaunas, KockarVicin007, kouadio, Kylian, Makanaky, Markinhio, napapijri1987, Pensioner26, Sheyi, signalidunapark, THEC, tuzlanskinacin, Wilshere10 i 97 gostiju.