Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

JuveSissoko
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la JuveSissoko » 06 maj 2011, 11:08

"cujem" uveliko se pregovara na relacijama Raiola-Nedved-Mancini, teme su Melo i Silva, eto Marotta hoce Silvu kao krilo, a Silva nema ni k od krila, Silva mi je isti Diego, ma veoma pametno,prodajte Diega da bi doveli igraca istog tipa, jbe lud zbunjenog, al dugo je ljeto ,svasta ce da se desava
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 06 maj 2011, 11:25

Tuttosport piše kako je Arsenal spreman platiti za Felipe Mela između 15 i 18 miliona tj cijenu koju je odredio sam Juventus. Ja da sam na Marottinom mjesu dao bih Mela za Nasrija :D Ali opet nekako bi mi žao bilo da ode Felipe Melo, zavolio sam ga ove dvije godine :D

Isto taku pišu da je Juve u dvojbi između dovođenja Higuaina ili Benzema, jer obojica vrlo lahko mogu otići iz Reala i Juve je spreman za razgovore.

Gazzetta navodi kako će se Marotta tokom dana sastati sa agentima Kun Aguera, i razgovarat će o mogućem transferu iz Atletica u koji bi bio uključen i Mommo Sissoko.

Pojavio se i problem oko Bastosa, Juve ima dogovor i sa igračem i sa klubom, ali zbog toga što Bastos nema EU pasoš i broji se kao stranac, nisu sigurni da li "mjesto" strancu da ustupe igraču koji igra po strani ili nekom napadaču.

Moj jutarnji izvještaj :D

@Sarajlija, vidimo se sutra 8-) :D :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 06 maj 2011, 13:22

La Stampa objavila da se Marotta sastao sa agentom Aguera, ove novine su dosta pouzdanije od Tuttosporta i roze toalet papira
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 06 maj 2011, 13:33

slika

izgleda da ce najgotivniji dio stadiona biti ovaj "prsten" okolo, ovdje se samo dio vidi,nije jos ni zapocet kako treba, al slika je vec mocna

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 06 maj 2011, 13:38

JuveSissoko je napisao/la:slika

izgleda da ce najgotivniji dio stadiona biti ovaj "prsten" okolo, ovdje se samo dio vidi,nije jos ni zapocet kako treba, al slika je vec mocna

Mocan je stadion. Extra investicija.

Bice dobar Kun, ako dodje u Italiju. Njegov tast/punac vas je odbio pre 27 godina, ali to u ovoj prilici ne mora nista da znaci. 40mE+Tiago je dobra cena za nekoga ko treba da bude franchise player, kako kazu Ameri. Bolje 1 top igrac, nego 10 mediokritata. Da vidimo, da li to ume Marotta da izvede ili je samo zalutao u Juventus. 8-)

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 06 maj 2011, 14:49

Nisam bas pratio Aguera ali nekako od svih nabrojanih kvalitetnih napadaca mozda je najrealnija opcija jer se nekako spustila prasina oko njega. S druge strane ja volim da u napadu bude barem jedan teskas, a Qvaljarela ni Kun nisu bas teskasi. Benzema bi se nakako po mojem misljenju bolje uklopio, cak mislim da bi i kostao manje od 40 :)

-HAR3-
Kontakt:

Post Postao/la -HAR3- » 06 maj 2011, 15:31

Ja bih Benzemu ili Aguera.
FORZA JUVE !!!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 06 maj 2011, 15:56

Dobili smo neku djecu 9:0 :lol: :lol: :lol:

Matri zabio 3 komada i Brazzo 2 :D
Ž '21!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 06 maj 2011, 17:58

slika
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 06 maj 2011, 18:29

Ma od svih ovih napadača ja bih najprije Neymara. Taj momak će za par godina biti NUMERO UNO 8-)
Ali želje su jedno, a mougćnosti drugo :roll:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 06 maj 2011, 18:48

Prvo grabezljivci u koje vise ne spada Juventus moraju razgrabiti sto se razgrabiti da,Utd, Chelsea, Inter, RM, Barcelona, Arsenal, City ce se potuci za Neymara, Benzemu, Pastorea, Hulka, Pata eventualno, Dzeku, Cavania i kad se pokupuju svi onda ce Juveu ostat Kun :D

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 06 maj 2011, 19:16

Ma kakav Neymar, ne treba nam jos jedan Brazilac koji misli da je najbolji na svijetu. Nama trebaju igraci koji razumiju sta je grinta i stile Juve. ;)
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 07 maj 2011, 11:54

"Radimo na planu koji je superambiciozan, prezentiran ce biti krajem Juna"- John Elkan, znaci taj plan je Pazienza???? :lol: hajd ti njemu vjeruj :mrgreen:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 maj 2011, 12:33

Del Piero: Moj brat je najbolji agent na svijetu

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /3209.html
Nakon što je produljio ugovor s Juventusom za još jednu sezonu, kapetan ''stare dame'' Alessandro Del Piero odlučio se napisati otvoreno pismo u kojem je imao potrebu za brojne zahvale…

''Trebalo mi je nekoliko sati kako bi sabrao svoje misli prije nego ih izrazim. Nije to lako, jer imam toliko puno emocija i osjećaja zbog produljenja ugovora. Sada, kao i prije 18 godina. Osjećam nevjerojatnu strast, koja je gura prema nastavku karijere i prema još ambicioznijim ciljevima'', napisao je, između ostalog, Del Piero, Juventusov član još od 1993. godine, koji je sakupio 674 službena nastupa i zabio rekordna 283 gola.

Posebno se zahvalio navijačima, doktoru i – bratu Stefanu…

''On je za mene najbolji agent na svijetu. No, to još uvijek nije ono što radi najbolje. Još je bolji kao brat!''.

Poentirao je na kraju zahvalom navijačima…

''Svih ovih 18 godina živjeli smo u svim bojama. Ali, uvijek u crno-bijeloj tehnici. Ta priča još nije gotova.''
slika

Sastanak Agnellia i Elkanna

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /3208.html

Montolivo sve bliži Juventusu

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /3205.html

slika

slika

slika

Daj ba kakva su ovo pojacanja...ako ce nam ovo bit bekovi, onda bolje grossa i grygeru ostavit..isti q :roll:

slika

Isto vrijedi...bolje onda ostavit Del Nerija, nego Mazzaria dovodit :roll:

Boze dragi :|
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 07 maj 2011, 20:33

izgleda da smo kupili Leonarda Damiaa (22) Porto Alegre, posudicemo ga Atalanti, da bi ostavili otvoreno non Eu mjesto, momak ima dobar skor golovi/utakmice, mozda bude kakve nafake od njeg

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 07 maj 2011, 21:32

"Juve's €100m transfer strategy"

Eeeee, ovo je vec nesto, normala ako sta bude od ovoga.

Rijesili Agnelli i Ellkan da vrate klub tamo gdje mu je i mjesto :D
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 07 maj 2011, 23:14

Cilj prvi ispunjen :D Roma nije dobila Milana.

Cilj drugi: Potreban nam je isti ishod sutrašnjeg meča Udinesse - Lazio tj remi.

Cilj treći: Pobijediti Chievo i ako ništa plasirati se u EL.

Od ova dva cilja, ovaj treći mi je najteže ostvarljiv :D
Ž '21!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 08 maj 2011, 12:45

Ukoliko je istina, u sljedećih 7 dana, za Juventus bi trebao potpisati Andres Beck.
Ž '21!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 08 maj 2011, 13:09

Mazzarri imao sastanak s Juventusom?

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /3213.html

Del Neri ostani !!! :roll:

[youtube][/youtube]

Na danasnji dan...

Juventus je osiguarao 28. scudetto, pobjedom u Milanu...

FORZA GRANDE JUVE....

ajmo danas x u Udinama ili pobjeda domacina...

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 08 maj 2011, 14:49

eto , nepotvrdjena vijest, Beck je nas za 7 miliona, nasli smo se na pola puta :mrgreen: momak i ne vrijedi vise, solidan bek, dobro je pa Marotta i njeg ne pretplati, iako je pokazao da ga znaju puknut po usima :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: UmjetnikZijad i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []