02.07.2026. R32: USA - BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: 02.07.2026. R32: USA - BiH
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Amerikanci su neki mix divljačke ekipe koja ludo trči i vole šutati iz raznoraznih uglova, primijetio sam da im je opasan neki tamnoputi igrač sa lijeve strane, taj uspijeva silovito da probija.
Definitivno im je odbrana najslabija tačka.
Definitivno im je odbrana najslabija tačka.
- dariolovrinovic00
- Kontakt:
USA tokom 2025 i 2026 je imala problema s organizacijom odbrane i individualnim greškama. Svi izvještaji koje sam čitao kažu za odbranu da se loše pozicioniraju, lako ispadaju iz igre, imaju problem u distribuciji i gube direktne duele. Turska im je na zadnjoj utakmici upravo kažnjavala sve ove greške. Mogli bi Alajbegović i Bajraktarević napraviti problema 1 na 1, pogotovu ako im bude dan.
Druze to apsolutno nema nikakvu poreznicu. Amerika je satkana od 50 drzava (ne kantona) I mnoge od tih država su i površinom i brojem stanovnika vece od mnogih evropskih država. Sad sto neki Amerikanac u evropi ne zna pokazati gdje je Bosna, Luksemburg ili San Marino ne predstavlja glupost nacije. Sta prosječan Evropljnon zna o Americi, njenim. Saveznim državama, sta prosječni Evropljanin zna o Bosni? Ali sta je cini glupom je to sto se ona hvali neznanjem e to je cini glupom.
Ma Ameri ne znaju ni Njemacku pokazat na karti.Ne treba se tu vrijedjat 
A zašto poredjenje nije na mjestu? Sta su Ujedinjene Američke Države nego veća Evropska Unija. I sta vi znate na karti pokazati osim velikog djela površine i reci e to je Amerika. Sta zna prosječan Evropljanin jos na toj karti pokazati? Sta zna o toj Americi, njenim državama. Nek smo mi pametni, a svi ostali glupi i nek ni znamo na karti pokazati sve. Znaš li ti na karti pokazati gdje je glavi grad AmerikeWashington DC ili prosječni Evropljanin. I ona pretpostavljam zna prstom uprijeti i reci tu je Evropa.
Ma nije to poenta. Nego pljujemo po nekom. A ne pitamo se sta mi znamo na toj karti pokazati. Sta znamo mi u Americi pokazati na karti osim ogromnog prostora za kojeg kažemo eto to je Amerika?
Ovakvi protinici nam najbolje odgovaraju, samo neka nastave da ponizavaju i potcjenjuju vendette mi
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Ne vidim bas da bi trebalo znat i unutrasnje uredjenje Amerike
Poenta je da ona ni ne mora znat gdje je BiH (iako bi mozda trebala,jer je ipak neki novinar),a da je takav komentar dati u javni prostor krajnje tendenciozno.
Alo budemo igrali bunkeraski i pickasto onda ce nas vjerovatno nakantati. Ako budemo igrali pametno i pritiskali njihovu zadnju liniji vjerujem, da cemo im utjerati strah u kosti i pocet ce raditi greske. Jer oni su pod imperativom pobjede. Oni su sami sebi postavili za cilj, da igraju najmanje polufinale. Treba to iskoristiti. Jer nisu oni iskusna repka, historija fudbala im je jedna velika 0.
Amerikanci imate predavanje, samo jos malo i dobro ce te naucit i zapamtit gdje je nasa evropska fudbalska nacija na karti.
Bosna i Hercegovina

Bosna i Hercegovina
Zadnja izmjena: Halix131, dana/u 27 jun 2026, 13:35, ukupno mijenjano 1 put.
E to je pravi glupom. Sto se ponosi neznanjem.darker10 je napisao/la: ↑27 jun 2026, 13:28Ne vidim bas da bi trebalo znat i unutrasnje uredjenje Amerike![]()
Poenta je da ona ni ne mora znat gdje je BiH (iako bi mozda trebala,jer je ipak neki novinar),a da je takav komentar dati u javni prostor krajnje tendenciozno.
Zadnja izmjena: Sport90, dana/u 27 jun 2026, 13:55, ukupno mijenjano 1 put.
Ne treba nam nista vise od izjava Tima i ovih onlyfans novinarki.
Kao sto sam pisao kada se igrao baraz, samo je do nasih momaka.
Kao sto sam pisao kada se igrao baraz, samo je do nasih momaka.
Zadnja izmjena: Drum, dana/u 27 jun 2026, 13:39, ukupno mijenjano 1 put.
ma to je kod njih standard, evo sjecam se bila anketa gdje se nalazi ukrajina, samo 40% ljudi pogodili, brate moj da ti vidis gdje su ti ostali 60% birali na kartu, pa jbt ljudi mislili da je u meksiko.Sport90 je napisao/la: ↑27 jun 2026, 13:35E to je pravi glupom. Sto se ponosi ne znanjem.
Nesto razmisljam o ovoj mogucnosti 5-4-1, nije uopste lose izgledalo kad smo se prebacili protiv Svicaraca i efektivno zatvorili te medjuprostore koje su Svicarci eksploatisali u prvih 20ak minuta, a i Ameri slicno napadaju dubinu a pritom su i znatno intenzivniji od Svicaraca. Cak je i protiv Katara bilo dosta propuha, jednostavno smo ranjivi u 4-4-2 ako ne stojimo svi u niskom bloku, tako da je ovo alternativa da se pokriju te ranjivosti, a imas i Kolasinca na svojoj najboljoj poziciji i 3 stuba nazad iza Sunjica.
Ofaniznvo, Mahmic je naravno vise zelja nego realnost da ga vidimo od pocetka, ali ideja bi bila pomoci i Basicu prilikom gradjenja igre, opcijama koje se uvlace u sredinu sa obe strane (Alajbegovic i Mahmic), uz zelju da bi to doprinijelo uspjesnijem gradjenju igre i pridodavanju nasih bocnih igraca Memica i Dedica prema naprijed.
Realnost je da ipak Dzeko pocinje ali mislim da je ovo najbolje sto trenutno imamo za ponuditi.

Ofaniznvo, Mahmic je naravno vise zelja nego realnost da ga vidimo od pocetka, ali ideja bi bila pomoci i Basicu prilikom gradjenja igre, opcijama koje se uvlace u sredinu sa obe strane (Alajbegovic i Mahmic), uz zelju da bi to doprinijelo uspjesnijem gradjenju igre i pridodavanju nasih bocnih igraca Memica i Dedica prema naprijed.
Realnost je da ipak Dzeko pocinje ali mislim da je ovo najbolje sto trenutno imamo za ponuditi.

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
nego u BiH, hoce li raditi kafici i organizovano gledanje utakmice u 02:00??
To je Balogun, on ima brzinu i eksplozivnost, mora se obratiti pažna na njega, Pulišić zna igrati toplo - hladno, a izlazi iz povrede nadam se da neće biti na nivou. Pepi je isto nezgodan igrač.
- invincible1921
- Kontakt:
Indvidualno jaka ekipa, napadacki orijentisana koja igra kao red bull ekipe...opasni, prodorni, dosta trce ali isto tako organizacija i drfanziva su dosta slabije...i tu je nasa sansa. Takodjer iako imaju jakih indvidualaca nisu to sad mbape olise debmele da ce te rjesavat 1na1 svaki napad....treba izvrsiti pritisak i ne dat im da se rastece
Ganjat kontre....ako i ne udje nista onda samo ke bitno uc u zavrsnicu da smo jos u igri i nasi su
=\_1921_/=
-
AmorVincitOmnia
- Kontakt:
Za razliku od nje, ja nisam imao problema pronaci USA na karti.Goalgetter je napisao/la: ↑27 jun 2026, 11:35Samo nastaviteAmerička novinarka ponizila BiH uoči duela sa SAD-om: "Ne znam je naći ni na karti"![]()

- ErosViverosViv
- Kontakt:
Samo regularno sudjenje i imamo dobru sansu za prolazak.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ArsBih, Daduli i 70 gostiju.