Ma nemam pojma vise, Japan gazi sve, Korea dobra isto, kako je Katar bio prvak? Palestina ih dobila, Zimbabwe ih dobio, Svicarska i Kanada su ih rasuli ali Svicarska glumila vele silu pa na kraju primili ga ali inace cjela tekma ubili ih ljudi. Kanada shvatila ih ozbiljno i satrali Katar.Biscione je napisao/la: ↑23 jun 2026, 19:45Zar nije Katar prvak Azije? I to odbranili titulu. Azija u kojoj se nalazi Japan koji rastura sve Evropske ekipe na koje naleti. A BiH koja je prije 2 godine gubila od Luxemburga i završila iza njih u kvalifikacijama je kao ogromni favorit i sve ispod 3-0 je kao sramota? I ako me pobijedimo pljuvat ćemo igrače, Barbu ponovo uvati kockarom i prozivati Baždarevića da se vrati jel? Mi navijači smo fakat za izučavanje.Edincapitano je napisao/la: ↑23 jun 2026, 18:24Mozes misliti da igras za prolaz na SPu protiv mrtvog Katara i kao zeznuta su oni repka, ljudi izgubili od Kanade 6-0, dva crvena, rasula se repka i mi se kao prepali.
Sve ispod 3-0 sutra je katastrofa, yebote Katar.
Nego, jel Tabak počeo trenirati s grupom, hoće li moći barem uć s klupe u 2. pol?
Katar vrednost ekipe je oko 15 miljona eura, nasa je vredna oko 150 miljona eura. To govori dosta, covjece 10 puta vise..
Mislim da je veliki neuspijeh ako ne mozes dobiti Katara.