Ervin Zukanovic

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Kobayashi
Kontakt:

Re: Ervin Zukanovic

Post Postao/la Kobayashi » 17 jul 2024, 17:44

MoodyHank je napisao/la:
16 jul 2024, 12:32
Objavio kraj karijere. Veliki igrač za nas, šteta što nije otišao u Brazil, to mu je jedina mrlja u reprezentativnoj karijeri.
Mrlja jeste, al je to mrlja Sušića i te ekipe oko njega. Zahebali lika ono bas.
Još nešto. To je jedan od rijetkih igrača kojem repka nije služila ni pomogla da ostvari transfere. Išao je lagano, stepenicu po stepenicu. Došao do Seria A. Igrao za Romu. Sve svojim zaslugama.
Hvala Zuka na svemu i sretno. :bih:

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 17 jul 2024, 18:07

Jedan od najčasnijih koji je nosio državni dres.
Samo teleca glava ga je otjerala u najboljim godinama i uskratila mu Brazil da pozove svog anitalenta od bratica.
Ocekujem da nece ni prici blizu savezu jer savez treba podobne a ne časne reprezentativce.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

flickposting
Kontakt:

Post Postao/la flickposting » 20 avg 2024, 18:19

Započeo avanturu u trenerskim vodama, biće asistent u Čeliku.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 26 jun 2026, 20:51

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 26 jun 2026, 21:13

Kakva jadna priča, na stranu da li je Pape ispravan ili nije. A mogao nam je reći i zašto nije dobio vizu tada, to bi bila zanimljiva informacija.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 jun 2026, 21:24

Jedan od najvećih glupana u istoriji ove reprezentacije.

Imao je problem sa vizom, Sušić rekao da će ga zvati bez obzira da li će moći da putuje ili ne. Glupan odmah osuo paljbu po savezu i stručnom štabu, ljudi rekli - ok, kad si takav onda doviđenja.

Ako se dobro sjećam, baš za sportsport ba je dao taj intervju, glupan, moglo se završiti da ide da je imao samo gram mozga, sve bi mu se izašlo u susret, pa i da preskoči pripreme u Americi.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

DanijelTZ
Kontakt:

Post Postao/la DanijelTZ » 26 jun 2026, 21:25

Koji luzer.

Kaze da je ofsajd protiv Nigerije kao neka "karma" sto on nije pozvan na SP.
Bit će gusto

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 26 jun 2026, 21:25

Kakav levat, nevjerovatno jbt
naprijed rejal

DanijelTZ
Kontakt:

Post Postao/la DanijelTZ » 26 jun 2026, 21:28

:facepalm:

Kod: Označi sve

https://www.facebook.com/reel/1028316946657907
Bit će gusto

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 26 jun 2026, 21:29

Pasa bio si povrijedjen i tek iz povrede hoces na
Mundijal. Barbarez nije zvao Hajradinovica, Barisica i slicne, a zasluzili su vise nego Mahmic , Celik i slicni
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 jun 2026, 21:30

Sveti je napisao/la:
26 jun 2026, 21:25

Znači sjećam se kao da je bilo juče, frajer dao intevju Škoriću ovdje na sportsport.ba, optužio da je savez kriv što nije dobio vizu, a ljudi bili spremni da ga pošalju direktno u Brazil i da prekoči pripreme u Americi.

Kao što rekoh, nikad veći glupan nije bio dio ovog tima.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 26 jun 2026, 21:31

Debil neviđeni, ovu temu treba izbrisati i praviti se da nikad nije postojao

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 26 jun 2026, 21:32

Ma obična ka'rna i klošar. I nije zaslužio da dobije poziv, nek se khurca napuši debil. Mrš!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 26 jun 2026, 21:46

Safet na posljednjoj press konferenciji pred odlazak za USA odgovorio na pitanje, "Ide li Zukanović".
Citiram: " Ako ne može dobiti vizu za Ameriku, čekamo ga u Brazilu".
Ima i na Youtubeu da se pogleda.
Generalno glupljeg sportiste od Zukanovića nisam vidio.

Nego, pošteno bi bilo, da javnosti kaže, zašto jedini nije dobio vizu za USA. USA da obrazloženje, a po tom pitanju su mnogo strogi.
U prevodu, ne smije javnosti da kaže šta je radio.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

ANamelessGhoul
Kontakt:

Post Postao/la ANamelessGhoul » 27 jun 2026, 15:18

A fakat sto nije vizu dobio

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 27 jun 2026, 18:05

Virtu4l je napisao/la:
26 jun 2026, 21:30
Sveti je napisao/la:

Znači sjećam se kao da je bilo juče, frajer dao intevju Škoriću ovdje na sportsport.ba, optužio da je savez kriv što nije dobio vizu, a ljudi bili spremni da ga pošalju direktno u Brazil i da prekoči pripreme u Americi.

Pisao sam vise puta kolko je ova ekipa bolja od te 2014....tek sad vidis kako isplivavaju i price i kakvi su odnosi bili..i kakvi su to ustvari igraci u smislu ega ili svega

Jbt ja nmg vjerovat da medunjanin mrtav hladan rece da je i sad ljut na safeta jer je stavio besica umjesto njega...i to u fazonu kae svakako bi izgubili nek tu tekmu nas ispostuje koji smo igrali u kval :rol:

Evo i zukanovic koji mi je vazda djelovo ko ok lik ispade i on samo sto ne recr drago mi je sto smo ispali...

Da do kraja budem posten izuzev vede, lulica i mozda par njih, svi su ovakvi bili tad..od dzeke, spahica pa nadalje...i onda ocekujs zajednistvo na terenu da ginu :D
=\_1921_/=

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 27 jun 2026, 18:12

Virtu4l je napisao/la:
Sveti je napisao/la:

Druga strana medalje je da pr tim ili posto ga tad nije bilo imao je neko za komunikacije ili sam selektor dodje i kaze mu zvat ce te, ne javljaj se ili se javljaj s tim odgovorima i slicno.

Igraca odmah trebas uzeti u obzir da nije dobar s glavom i ima veliki ego a ne cuditi se sto nesto radi a ti ga pustio.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Diadora
Kontakt:

Post Postao/la Diadora » 27 jun 2026, 19:40

invincible1921 je napisao/la:
27 jun 2026, 18:05
Virtu4l je napisao/la:
Sveti je napisao/la:

Pisao sam vise puta kolko je ova ekipa bolja od te 2014....tek sad vidis kako isplivavaju i price i kakvi su odnosi bili..i kakvi su to ustvari igraci u smislu ega ili svega

Jbt ja nmg vjerovat da medunjanin mrtav hladan rece da je i sad ljut na safeta jer je stavio besica umjesto njega...i to u fazonu kae svakako bi izgubili nek tu tekmu nas ispostuje koji smo igrali u kval :rol:

Evo i zukanovic koji mi je vazda djelovo ko ok lik ispade i on samo sto ne recr drago mi je sto smo ispali...

Da do kraja budem posten izuzev vede, lulica i mozda par njih, svi su ovakvi bili tad..od dzeke, spahica pa nadalje...i onda ocekujs zajednistvo na terenu da ginu :D
Medunjanin je fakat to rekao? Imas li dokaz? Necu nista komentsrisati dok ne vidim dokaz da je to rekao. Tek tada cu napisati spil o ovom igracu koji nicim ama bas nicim nije zasluzio poziv uopste jer je bio ubjedljivo najgori igrac u kvalifikacijama( doduse igrao je zadnjeg veznog koja mu je totalno neprirodna pozicija). Sama cinjenica da je medunjanin igrao dm dovoljno govori o strucnosti safeta susica.

Sto se zukanovica tice, ljudi stavite se u njegovu kozu. Zamisli cijeli zivot radis, treniras u losim uslovima na pasnjacima bh lige doguras do standardnog igraca ozbiljnog kluba u belgiji( gent je tada bio u vrhu), u kvalifikacijama si bitan igrac, u kljucnim utakmicama je bio standardan I odigrao odlicno( na lb protiv grcke npr) i prvenstvo dodje a tamo ide neki anel hadzic, tinky vinky, avdija vrsajevic I slicni.
Ovo sa vizom ko vjeruje taj je debil na kvadrat. Da mu je sead susic bio menadzer budite sigurni da bi mu vizu spremili u rekordnom roku.

Sjecam se tada koliko mi se zgadila ta ciganija oko njega bukvalno mi je ubilo zelju da pratim prvenstvo uopste.
Sva ta negativa I ciganija oko njega je ionako toksicnu atmosferu digla na jedan jos veci nivo.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 27 jun 2026, 19:47

Diadora je napisao/la:
27 jun 2026, 19:40
Virtu4l je napisao/la:

Medunjanin je fakat to rekao? Imas li dokaz? Necu nista komentsrisati dok ne vidim dokaz da je to rekao. Tek tada cu napisati spil o ovom igracu koji nicim ama bas nicim nije zasluzio poziv uopste jer je bio ubjedljivo najgori igrac u kvalifikacijama( doduse igrao je zadnjeg veznog koja mu je totalno neprirodna pozicija). Sama cinjenica da je medunjanin igrao dm dovoljno govori o strucnosti safeta susica.

Sto se zukanovica tice, ljudi stavite se u njegovu kozu. Zamisli cijeli zivot radis, treniras u losim uslovima na pasnjacima bh lige doguras do standardnog igraca ozbiljnog kluba u belgiji( gent je tada bio u vrhu), u kvalifikacijama si bitan igrac, u kljucnim utakmicama je bio standardan I odigrao odlicno( na lb protiv grcke npr) i prvenstvo dodje a tamo ide neki anel hadzic, tinky vinky, avdija vrsajevic I slicni.
Ovo sa vizom ko vjeruje taj je debil na kvadrat. Da mu je sead susic bio menadzer budite sigurni da bi mu vizu spremili u rekordnom roku.

Sjecam se tada koliko mi se zgadila ta ciganija oko njega bukvalno mi je ubilo zelju da pratim prvenstvo uopste.
Sva ta negativa I ciganija oko njega je ionako toksicnu atmosferu digla na jedan jos veci nivo.
Sta ce mu sredit vizu kad mu je odbijena. Dakle nije bez razloga ocito. Sto Dzeki nisu odbili? Eto i sto je neko napisao, Amerikanci daju obrazlozenje za odbijanje, sto onda nije rekao razlog? De ba pusti suplju.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Diadora
Kontakt:

Post Postao/la Diadora » 27 jun 2026, 19:50

DamirT je napisao/la:
27 jun 2026, 19:47
Diadora je napisao/la:
27 jun 2026, 19:40

Sta ce mu sredit vizu kad mu je odbijena. Dakle nije bez razloga ocito. Sto Dzeki nisu odbili? Eto i sto je neko napisao, Amerikanci daju obrazlozenje za odbijanje, sto onda nije rekao razlog? De ba pusti suplju.
Zasto onda nije samo dosao u Brazil? U americi su bili oko 7 dana. Po svom doprinosu u kvalifikacijama to je debelo zasluzio.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Alucard, Diadora, FerdinandF, invincible1921, KockarVicin007, Muumii, Proximic, soccerfan, svrakino1921 i 73 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []