Kerim Alajbegović
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Kerim Alajbegović
Ima li neki video od malog Emrea?
Zanimljivo, koliko godina mu ima taj mladji brat? mozda debituje na EURO 2028.
Nema sanse mali ima 13 godina, nema njega za 5 godina
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Emre ima 13 godina ali igra sa dvije godine starijim tj. U15, mada to se sve može promjeniti... aBd da se razvije kako treba pa što da ne, za WC 2030 imati će 17 godina...
https://www.bayer04.de/en-us/team/u15s/u15
Ima i Tarik Mujic (16) koji ove godine prelazi u U17 Bayern, pozicija DM/MC... Valjda i on uspije isplivati u ovom periodu...
https://www.bayer04.de/en-us/team/u15s/u15
Ima i Tarik Mujic (16) koji ove godine prelazi u U17 Bayern, pozicija DM/MC... Valjda i on uspije isplivati u ovom periodu...
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 27 jun 2026, 17:10, ukupno mijenjano 2 puta.
Pa i Kerim je debitovao sa 17. Samo da ne bude povreda, odmah sa 16 ga pozvati.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- ArtVandelay
- Kontakt:
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro, ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro, ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Izgleda Ibrahimovic bas puko na dragulja,neka je hvala Allahu
Šta će u raspalom Milanu nije valjda lud da tamo ode ako misli na karijeru ili generalno Italiju.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Covjek gleda opcije gdje bi igrao redovno. Sta ce u najjacim ekipama Engleske kad bi klupu grijao? A znamo da ga Leverkusen nece prodati nikome u Njemackoj.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Marokanci58
- Kontakt:
Joj Kerima baksuza od toliko cura u Americi on bas guzio Dalilu Dragojević. Boli te qrac metni ga i Amerika sine
BRATSTVO GRAČANiCA
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Sa Redcafea je ovo, najvećeg foruma navijača Man Uniteda. Pišu i tamo pomalo o Kerimu kao potencijalnom pojačanju, pa se javio i taj neki navijač Leverkusena sa ovim info.BiHSportman je napisao/la: ↑27 jun 2026, 14:50Gdje si našao ovo?Patrice_Evra_3 je napisao/la: ↑26 jun 2026, 19:05Komentar jednog navijača Leverkusena o mogućim razlozima zašto bi ih napustio:
Ovdje tvrdi da mu je brat navodno još veći talenat. Taman da stasa još jedan Alajbeg za sljedeće SP.Apparently, he was disappointed that the club didn't trust him to play for the first team last sesaon and now fears he won't get enough playing time. Maza is comparably talented and a few steps ahead in his development. Which means Alajbegovic competes with Ben Seghir, Tillman, Moreira (all signed for more than €30m in the last two years), Tella, Poku, Terrier and Hofmann for the other two spots in the attack. Personally, I hope we sell Tillman go and convince Alajbegovic to stay. The perfect setup for me would be two playmaker types (Maza, Ben Seghir, Alajbegovic) and one pacey attacker (Moreira, Tella, Poku). That would definitely ensure enough playing time for him.![]()
Regarding his brother: I haven't seen anything of him yet but his reputation preceeds him. There are a bunch of posters on the transfermarkt.de board who are very well informed on German youth football and they've agreed from day 1 that although Kerim is enormously talented, everybody is aware that his younger brother is the even bigger prospect. Plus a bunch of insiders have claimed that Leverkusen will have to play soft in the negotiations because the Alajbegovic family has such a strong bargaining position due to the brother playing for their youth teams as well. Given Kerim's obvious qualities, that makes me very curious.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
Povedi nas magijo.
Ajjj kada bi se probudio i poveo nas do pobjede, ali puno je to ocekivanja za osamnaestogodisnjaka, hvala mu za Qatar!
Navodno Arsenal zainteresovan da ga dovede, obavili pregovore sa Kerimovim predstavnicima
-
Edincapitano
- Kontakt:
Freeman ce biti pojeden za dorucak, insallah. 
Trenutno korisnika/ca: Beduin, edvaE2, General505, Google Adsense [Bot], Principatus, Proximic, Tracy3McGrady i 24 gosta.