Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Kako su izmasakrirali Irance na ovom SP, na milion načina... volio bih da prođu više nego išta.

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Zao mi sto je ispao Urugvaj. Jednostavno nisam od onih koji se vesele prolasku ovakvih anonimusa poput ovo Cape Verdea, jer znam, da cemo u nokaut fazi protiv koga god igrali gledati jednosmjerni promet.
I kazu to je draž fudbala. Kakva druze draz, da gledas 90min igru macke i misa?
-
19vendetta87
- Kontakt:
Po tvojoj logici onda se nismo ni mi trebali plasirati na SP, jer je Italija daleko kvalitetnija i atraktivnija reprezentacija od nase?Lavcina je napisao/la: ↑27 jun 2026, 13:20Zao mi sto je ispao Urugvaj. Jednostavno nisam od onih koji se vesele prolasku ovakvih anonimusa poput ovo Cape Verdea, jer znam, da cemo u nokaut fazi protiv koga god igrali gledati jednosmjerni promet.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ma nista onda, nek naprave Super World Cup, i igraju te velike i jake ekipe, dosta ih se plasiralo i nek dodaju velike ekipe poput Urugvaja, Italije, Madjarske, jer imaju slavnu historiju.Lavcina je napisao/la: ↑27 jun 2026, 13:20Zao mi sto je ispao Urugvaj. Jednostavno nisam od onih koji se vesele prolasku ovakvih anonimusa poput ovo Cape Verdea, jer znam, da cemo u nokaut fazi protiv koga god igrali gledati jednosmjerni promet.
Urugvaj je zasluzeno ispao, nit se Verde protiv njih branio kao sto hoce da se prikaze, ko nije gledao moze samo to reci.
Na mecevima je bio i Luis Suarez (nasa legenda btw, mislim na Lpool), i nekako mi se vratilo kad je odbranio rukom s crte, pa su prosli u polufinale umjesto Gane, pa eto, po meni ima pravde pa kad god ona stigla, jer je ova ekipa i bolja od tadasnje a iskihase fino.
Osim toga, jedan kolega se bunio sto ne ispadnu u grupnoj fazi, pa eto ispade Urugvaj.
I da izgubite sve, zauvijek: za svoje Zmajeve!!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
- Wilshere10
- Kontakt:
Pa Urugvaj je ispao jer na klupi ima ublehaša. End of story. 
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Golman i Bielsa koštali Urugvaj, jedino objašnjenje
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Umjesto sto se preseravamo oko Urugvaja i Bielse koji su vec ispali, cestitajmo ovoj predivnoj ekipi koja je najljepsa prica Mundijala

Jos ako iznenade Argentinu
Jos ako iznenade Argentinu
Vidi skoti jos imaju sanse, doduse mizerija ali imaju
Drug, mi igramo sa SAD-om
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma trumpovce ko plitak potok
Hajd da bacimo neke rane i hrabre prognoze ovih parova sto znamo:
JAR - Kanada, realno Kanada
Brazil - Japan, prvo iznenađanje Samuraji prolaze
Njemacka- Paragvaj, svabe lagano
Nizozemska - Maroko, prolazi Maroko (ovo vise navijacki)
Slonovaca - Norveska, vikinzi
Francuska - Svedska, laganica za trikolore
Amerika- BiH,
Australija- Egipat, faraoni
Argentina - Cape Verde, srce navijacki za zelene i nastavak bajke, al razum nalaze Argentina.
- legenda reala
- Kontakt:
Brazil mi je odigro dobro protiv Skotske bgmi,ja ih nisam odavno bolje gledoo, Skoti nisu levatilet3 je napisao/la: ↑27 jun 2026, 15:07Hajd da bacimo neke rane i hrabre prognoze ovih parova sto znamo:
Amerika- BiH,![]()
![]()
Argentina - Cape Verde, srce navijacki za zelene i nastavak bajke, al razum nalaze Argentina.
Brazil je odron od 2006 joss,ovo dosad pod Carlom meni fino izgledaa pa vidjecemo
Od Japanaca sam vise ocekivao zasad me nisu ocarali,konto sam da oni mogu biti neka nagazna mina ove godine
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Bit će Japan nezgodan za Japan, baš teška utakmica za prognozu
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
A tek kako će Maroko biti nezgodan za Maroko...RobertHrkac555 je napisao/la: ↑27 jun 2026, 15:39Bit će Japan nezgodan za Japan, baš teška utakmica za prognozu
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ovi skoti isto korov, nikako ih se kurtarisati
Isto sve, samo Nizozemska umjesto Maroka. Ne mogu Maroko ocima od svega onog na AKN.let3 je napisao/la: ↑27 jun 2026, 15:07Ma trumpovce ko plitak potok![]()
Hajd da bacimo neke rane i hrabre prognoze ovih parova sto znamo:
Amerika- BiH,![]()
![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Urugvaj i Arabija su zasluzeno ispali. CPV je bolja ekipa od Arabije, a nisu daleko ni od Urugvaja u ovom trenutku.Lavcina je napisao/la: ↑27 jun 2026, 13:20Zao mi sto je ispao Urugvaj. Jednostavno nisam od onih koji se vesele prolasku ovakvih anonimusa poput ovo Cape Verdea, jer znam, da cemo u nokaut fazi protiv koga god igrali gledati jednosmjerni promet.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Ne znam zasto nas stavljas u isti kos sa ovima? Barem po igracima imamo ih skoro svih 11 iz liga 5 ili iz top 10 liga Evrope.19vendetta87 je napisao/la: ↑27 jun 2026, 13:47Po tvojoj logici onda se nismo ni mi trebali plasirati na SP, jer je Italija daleko kvalitetnija i atraktivnija reprezentacija od nase?Lavcina je napisao/la: ↑27 jun 2026, 13:20Zao mi sto je ispao Urugvaj. Jednostavno nisam od onih koji se vesele prolasku ovakvih anonimusa poput ovo Cape Verdea, jer znam, da cemo u nokaut fazi protiv koga god igrali gledati jednosmjerni promet.
Kao drugo protiv Italije smo itekako igrali fudbal i imali bas dosta prilika. Pa osutali smo protiv njih preko 25 suteva.
A bas bi volio vidjeti takve kao ti, kad budu igrali protiv Argentine i budes gledao jednosmjerni promet. Hoces li moci gledati takvu utakmicu 90min ili ces prije vec zaspati ili biti na telefonu, pricati o raznim temama dok u pozadini ide utakmica radi reda.
Naravno da je Brazil favorit, jos ih sad vodi Anceloti a ne neki brazilski anonimus.legenda reala je napisao/la: ↑27 jun 2026, 15:36Brazil mi je odigro dobro protiv Skotske bgmi,ja ih nisam odavno bolje gledoo, Skoti nisu levatilet3 je napisao/la: ↑27 jun 2026, 15:07Hajd da bacimo neke rane i hrabre prognoze ovih parova sto znamo:
Amerika- BiH,![]()
![]()
Brazil je odron od 2006 joss,ovo dosad pod Carlom meni fino izgledaa pa vidjecemo
Od Japanaca sam vise ocekivao zasad me nisu ocarali,konto sam da oni mogu biti neka nagazna mina ove godine
Ali mora biti nekih iznenađenja, pogotovu u prvim rundama KO faze. Zato tipujem na Japan. Oni mogu biti nagazna mina mnogima.
Jedini razlog što bi bilo bolje da je Urugvaj prošao kao drugi je taj da samo oni mogu ciganski istući Argentince a i bilo bi zanimljivo gledati taj meč
Svakako čestitke za Cape Verde, navija se da Iran prođe. Protiv koga bi igrali ako bi prošli kao treći?
Svakako čestitke za Cape Verde, navija se da Iran prođe. Protiv koga bi igrali ako bi prošli kao treći?
Yeremy Pino lom kljucne kosti, Nico Williams izgleda napuknuce misica.
Ostade Spanija bez dva krila
a nije ni pocela KO faza.
Ostade Spanija bez dva krila
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beli98, bvsic, CHR, Confiance, donCorleone1892, Edincapitano, Elddar, Godfather, Helemnejse, inzomni, Kaunas, KennyKFCLofton, kouadio, Lavcina, Maestro^^, MostarNeretva, NebeskaSila96, Ozymandias, PeppermintSA, rossonero85, soccerfan, totasef1 i 81 gost.