FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- belosevic23
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
upravu je seipronto za sve sto kaze, evo Zrinjski je imao Barisica i Jakovljevica standardna dva stopera, a ulijetali su novi momci koji su se privikavali.. kada su izgubili kontinuitet na tim stoperskim pozicijama krenuli su i losiji rezultati. Sada Borac ima jake stopere i to je srz problema koji mi ne zelimo priznati. Sa dobrom i zategnutom odbranom smo napravili onaj niz sa Cvitanovicem od 6-7 utakmica a i sve dosadasnje titule su osvojene kad smo imali zategnutu odbranu. Mi je trenutno nemamo, moze se Gojkovic vrlo lako opet nesto povrijediti i onda nemas nijednog ozbniljnog stopera
Naravno, odbrana je stub ekipe i ono što pravi razliku, eto što kažeš Gojković neka se povrijedi imamo štoperski tandem u rangu Posušja i onda kad krenemo primati amaterske golove i piti Apaurine bit ce kmečanje Zeka odlazibelosevic23 je napisao/la: ↑27 jun 2026, 11:56upravu je seipronto za sve sto kaze, evo Zrinjski je imao Barisica i Jakovljevica standardna dva stopera, a ulijetali su novi momci koji su se privikavali.. kada su izgubili kontinuitet na tim stoperskim pozicijama krenuli su i losiji rezultati. Sada Borac ima jake stopere i to je srz problema koji mi ne zelimo priznati. Sa dobrom i zategnutom odbranom smo napravili onaj niz sa Cvitanovicem od 6-7 utakmica a i sve dosadasnje titule su osvojene kad smo imali zategnutu odbranu. Mi je trenutno nemamo, moze se Gojkovic vrlo lako opet nesto povrijediti i onda nemas nijednog ozbniljnog stopera
Barišić je kikser i možda najslabija karika Zrinskog godinama unazad, prava je misterija kako je taj čovjek još njihov igrač. Svaki navijač Zrinskog će ti potvrditi isto. Možda nisi temeljito pratio, ali nisu ti poređenja i teorije baš na mjestu.belosevic23 je napisao/la: ↑27 jun 2026, 11:56upravu je seipronto za sve sto kaze, evo Zrinjski je imao Barisica i Jakovljevica standardna dva stopera, a ulijetali su novi momci koji su se privikavali.. kada su izgubili kontinuitet na tim stoperskim pozicijama krenuli su i losiji rezultati. Sada Borac ima jake stopere i to je srz problema koji mi ne zelimo priznati. Sa dobrom i zategnutom odbranom smo napravili onaj niz sa Cvitanovicem od 6-7 utakmica a i sve dosadasnje titule su osvojene kad smo imali zategnutu odbranu. Mi je trenutno nemamo, moze se Gojkovic vrlo lako opet nesto povrijediti i onda nemas nijednog ozbniljnog stopera
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Kako kazu, treneru je kofer uvijek spreman. Doduse nas trener ga nije stigao ni raspremit jos
-
rimljanin90
- Kontakt:
Slazem se jedino s tim strahom od gojkoviceve povrede, ali sta znas mozda djuric proigra i postane najbolji stoper.belosevic23 je napisao/la: ↑27 jun 2026, 11:56upravu je seipronto za sve sto kaze, evo Zrinjski je imao Barisica i Jakovljevica standardna dva stopera, a ulijetali su novi momci koji su se privikavali.. kada su izgubili kontinuitet na tim stoperskim pozicijama krenuli su i losiji rezultati. Sada Borac ima jake stopere i to je srz problema koji mi ne zelimo priznati. Sa dobrom i zategnutom odbranom smo napravili onaj niz sa Cvitanovicem od 6-7 utakmica a i sve dosadasnje titule su osvojene kad smo imali zategnutu odbranu. Mi je trenutno nemamo, moze se Gojkovic vrlo lako opet nesto povrijediti i onda nemas nijednog ozbniljnog stopera
Argument : Mozda se Gojkovic povrijedi 
Mozda se povrijede Elezi, Ignatkov, Cimirot, Galesic, Telalovic i Meite, sta mislite da dovedemo jos 4-5 veznih, nek ima...zlu ne trebalo.
Mozda se povrijede Elezi, Ignatkov, Cimirot, Galesic, Telalovic i Meite, sta mislite da dovedemo jos 4-5 veznih, nek ima...zlu ne trebalo.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ako neko ima link za veceras neka posalje pp, hvala unaprijed.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Zamisli povrijede se Agyekum, Caraballo i Mikić, ko će nam ofanzivu igrati ybt?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
AuroraBorealis
- Kontakt:
Dreca puni 16 u augustu
Marodza je potencijal i tek bi sada to trebalo da se pokaže kada mu je haver Renan otišao, tako da sada nema skim lumpovati i rokati koktele. Ako se posveti diaciplini nema tu problema. PozzPitar6785 je napisao/la: ↑27 jun 2026, 03:12Maroodza opste nije toliko los koliko se ovde pljuje momak. Realno gledajuci Maroodza je bolji stoper od bralica. Jedinu gresku koju je napravio iz koje smo primili go jeste ona greska u prijedoru, greska koja nije uzorkovana njegovim ne kvalitetom ili sto ga je protivnicki igrac prisilio na gresku.
Cak smatram kad sw uigra sa Renatom da ce Maroodza bit bolji i od njeg. Mirnocu kod iznosenja lopte i pas iz zadnje linije ima bolji nego gojkovic
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Maroodza je najbolji kao lijevi stoper u 532 formaciji
Maroodza je najbolji kad je na tribinama.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Jeli ovo novi golman stigao na posudbu iz Kopra
Haris Mujanić
Haris Mujanić
Zadnja izmjena: visokohz, dana/u 27 jun 2026, 15:29, ukupno mijenjano 1 put.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Maroodzi prvo treba dati individualni trening u trajanju od mjesec dana, gdje će odbijati loptu od tribinu u Butmiru i pokušavati uštopati loptu. Mjesec dana to, potom od avgusta da krene sa pasovima u raznim udaljenostima, počevši od dva metra pa na dalje.
kazu da Zekic ima sad 1+1 ugovor. prosle sezone poslije kupa je produzio ugovor, a nikad nismo dobili informacije o uvjetima raskida prosle godine. jel moguce da je on vracen jer je imao vazeci ugovor, da mu je receno ili preuzimas ekipu nastavljas raditi ili raskid na tvoji stetu?
imal istine u ovim spekulacijama
Imao je dobru sezonu u Sloveniji. hoće li biti naš broj 1 u U19 ili zamjena za Musiju/Mehića
Po meni zamjena za Musiju. Plus jos moze igrati za juniore.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
- GalileoGalilei
- Kontakt:
GlupostiSHZ82 je napisao/la: ↑27 jun 2026, 15:36kazu da Zekic ima sad 1+1 ugovor. prosle sezone poslije kupa je produzio ugovor, a nikad nismo dobili informacije o uvjetima raskida prosle godine. jel moguce da je on vracen jer je imao vazeci ugovor, da mu je receno ili preuzimas ekipu nastavljas raditi ili raskid na tvoji stetu?
- robertkosar
- Kontakt: