Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jesmo propali samo kupimo otpad od Mostaraca, iz predgradja uzeli Milaka sad cemo Savica...
- Combattente87
- Kontakt:
Tebi je sevap i seku dovesti u BLThreeplanetrees je napisao/la: ↑27 jun 2026, 16:34Doveli slobodnog Milaka sada mogu dovesti slobodnog Savića i kaže ukrali igrača. Tele se ponaša bahatije od pitara koji su nam iskeširali pola miliona za Mihaela Minarića. Ovaj im je najgluplji![]()
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
- Threeplanetrees
Neka miran budi smrdo mali ovdje su se sažaljevali na tebe kada si pisao o bolesnom članu porodice. Nemoj me tjerati da budem smeće kao ti. Nauči se kulturi kada se bar ne znas braniti na normalan načinCombattente87 je napisao/la: ↑27 jun 2026, 16:42Tebi je sevap i seku dovesti u BLThreeplanetrees je napisao/la: ↑27 jun 2026, 16:34Doveli slobodnog Milaka sada mogu dovesti slobodnog Savića i kaže ukrali igrača. Tele se ponaša bahatije od pitara koji su nam iskeširali pola miliona za Mihaela Minarića. Ovaj im je najgluplji![]()
![]()
- Combattente87
- Kontakt:
Od tebe da se branim!? Notornog lažova ?Threeplanetrees je napisao/la: ↑27 jun 2026, 16:49Neka miran budi smrdo mali ovdje su se sažaljevali na tebe kada si pisao o bolesnom članu porodice. Nemoj me tjerati da budem smeće kao ti. Nauči se kulturi kada se bar ne znas braniti na normalan načinCombattente87 je napisao/la: ↑27 jun 2026, 16:42Tebi je sevap i seku dovesti u BLThreeplanetrees je napisao/la: ↑27 jun 2026, 16:34
Doveli slobodnog Milaka sada mogu dovesti slobodnog Savića i kaže ukrali igrača. Tele se ponaša bahatije od pitara koji su nam iskeširali pola miliona za Mihaela Minarića. Ovaj im je najgluplji![]()
![]()
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Nema ni danas prozivke, izgleda... 
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Jok brate, nego onaj retard iz Zavidovića u Americi, niko drugi ne zna objaviti.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Mozda nemaju sifru?
Imaju al ih yebe 2 step verificationErosViverosViv je napisao/la: ↑27 jun 2026, 17:40Mozda nemaju sifru?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- BiHSportman
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH
na ovu se iskreno nasmija
-
Marokanci58
- Kontakt:
ErosViverosViv je napisao/la: ↑27 jun 2026, 17:40Mozda nemaju sifru?

DOBRODOŠAO TEBRA
HAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHA
Ono sto se najavljivalo prosle godine desit ce se ove.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Mostarska, perodeformero i 19 gostiju.