jel te bar udario kako treba ?bavarian_bk je napisao/la:Evo me0 0 odlicna rezultat za nas , u gostima
Igrao 100 minuta (
) na DMF . Igrali od 15 minute sa igracem manje i onda lik oko 60. nadamnom napravi faul i crveni

il' si simulir'o ?
 il' si simulir'o ?  

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
jel te bar udario kako treba ?bavarian_bk je napisao/la:Evo me0 0 odlicna rezultat za nas , u gostima
Igrao 100 minuta (
) na DMF . Igrali od 15 minute sa igracem manje i onda lik oko 60. nadamnom napravi faul i crveni

il' si simulir'o ?
 il' si simulir'o ?  

Ma klepno me lik sa leđa , ja oduzeo loptu na centru i poveo da dodam napadacu koji bi isao 1 na 1 i on sa ledja . Evo koljeno mi nateklojasmin256 je napisao/la:jel te bar udario kako treba ?bavarian_bk je napisao/la:Evo me0 0 odlicna rezultat za nas , u gostima
Igrao 100 minuta (

il' si simulir'o ?

Čestitam na očigledno uspješnom debiju.bavarian_bk je napisao/la:Evo me0 0 odlicna rezultat za nas , u gostima
Igrao 100 minuta (

Ništa dok ne dođe @QUARESMA...DAVID VILLA je napisao/la:ljudi pomagajteeeeeeee...kompjuter mi je pun virusa,nisu pravi virusi nego u nekim igricama...sam mi se instaliro norton security scan,i ja sad stavio da mi skenira,kaze da nisu povjerljive igrice:counter strike,nba(kosarka) i jos nesto bezveze mi izbacio,kaze da imaju indikacije
u igricama

i pise velikim slovima YOUR COMPUTER IS AT RISK!
raja pomozite..a necu da brisem counter strike,ovu kosarku mogu al neznam jel tacno sto mi kaze ovaj norton

jeste igrali kuci il' u gostima ? et' te k'o i besic protiv mexicabavarian_bk je napisao/la:Ma klepno me lik sa leđa , ja oduzeo loptu na centru i poveo da dodam napadacu koji bi isao 1 na 1 i on sa ledja . Evo koljeno mi nateklojasmin256 je napisao/la:jel te bar udario kako treba ?bavarian_bk je napisao/la:Evo me0 0 odlicna rezultat za nas , u gostima
Igrao 100 minuta (

il' si simulir'o ?

debi na zadnjem veznom.
 debi na zadnjem veznom. 
reds je napisao/la:Čestitam na očigledno uspješnom debiju.bavarian_bk je napisao/la:Evo me0 0 odlicna rezultat za nas , u gostima
Igrao 100 minuta (

Ništa dok ne dođe @QUARESMA...DAVID VILLA je napisao/la:ljudi pomagajteeeeeeee...kompjuter mi je pun virusa,nisu pravi virusi nego u nekim igricama...sam mi se instaliro norton security scan,i ja sad stavio da mi skenira,kaze da nisu povjerljive igrice:counter strike,nba(kosarka) i jos nesto bezveze mi izbacio,kaze da imaju indikacije
u igricama

raja pomozite..a necu da brisem counter strike,ovu kosarku mogu al neznam jel tacno sto mi kaze ovaj norton

onda čekam QUARESMU
 onda čekam QUARESMU  

DAVID VILLA je napisao/la:ljudi pomagajteeeeeeee...kompjuter mi je pun virusa,nisu pravi virusi nego u nekim igricama...sam mi se instaliro norton security scan,i ja sad stavio da mi skenira,kaze da nisu povjerljive igrice:counter strike,nba(kosarka) i jos nesto bezveze mi izbacio,kaze da imaju indikacije
u igricama

U mene nije tako zavisi koja je igradon_burza je napisao/la:DAVID VILLA je napisao/la:ljudi pomagajteeeeeeee...kompjuter mi je pun virusa,nisu pravi virusi nego u nekim igricama...sam mi se instaliro norton security scan,i ja sad stavio da mi skenira,kaze da nisu povjerljive igrice:counter strike,nba(kosarka) i jos nesto bezveze mi izbacio,kaze da imaju indikacije
u igricama

nebrini nista svaki crack antivirus prepoznaje ko virus
 Ali za većinu mi ništa ne javlja sjećam se da jedino nisam mogao instalirat NFS Hot Pursuit jer ga je avira prepoznala ko virus
 Ali za većinu mi ništa ne javlja sjećam se da jedino nisam mogao instalirat NFS Hot Pursuit jer ga je avira prepoznala ko virus  

Ma znam kada mi je jaran donio NBA Live 2008 prije već kolko godina s crackom na CD-u nisam mogao odigrati cijelu tekmu,a da mi otvori da igram sezonu nema šanse poslije nađem na netu crack radi odličnodon_burza je napisao/la:ma to je to
velike kompanije kao EA kojapravi nfs saradjuju sa tim firmama za av a sa druge strane ima i do kvaliteta cracka
jbg nekad se to uradi kvalitetno da cak mozes ici i online sa njim a nekad samo onako na brzinu tako da neke igre nemos` ni odigrat do kraja
Meni nikakav dan alergija me ubilaFaraon iz Visokog je napisao/la:heeeeeej ja lijepog dana danas

ok,znaci da nema virusa,mislim da ne moze nista biti?don_burza je napisao/la:DAVID VILLA je napisao/la:ljudi pomagajteeeeeeee...kompjuter mi je pun virusa,nisu pravi virusi nego u nekim igricama...sam mi se instaliro norton security scan,i ja sad stavio da mi skenira,kaze da nisu povjerljive igrice:counter strike,nba(kosarka) i jos nesto bezveze mi izbacio,kaze da imaju indikacije
u igricama

nebrini nista svaki crack antivirus prepoznaje ko virus

reds je napisao/la:Je li neko gledao ovaj dokumentarni film na FTV-u o Ćiru ?
Baš sam uživao...

evo spaha je dobro igr'o.bavarian_bk je napisao/la:Evo me0 0 odlicna rezultat za nas , u gostima
Igrao 100 minuta (

nevjerovatno sta se desava. nikad ne bih pomislio da su to spremni uradit'.Jimmy from the hood je napisao/la:Najnovije vijesti iz Libije!
نور اگر رفت سايه پيدا نيست نقش ديوار و چشم خيره ما نقش سايه دگر نمي دان نور
اگر رفت سايه. ر رفت سايه پيدا نيست نقش ديوار و چشم خيره ما نقش سايه دگر نمي
دان نور اگر رفت سايه پيدا نيست نقش ديوار و چشم خيره ما
Ako čujem još nešto, javi'ću vam.