FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
I nek neko napiše da obicno kad su dobri rezultati na pripmnim tekmama los start sezone bude.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Meite nije dobar sa glavom. Tipujem da ide on, uz Sengu, Mujkića, Mušiju. Čak ni Ignatkov ovdje neće imati neku bitnu ulogu.
E jbg Kera
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Trebali su ovdje postići 10 golova. 
Bravo momci
Leto nema jos 16 godina, djeluje da ima fin zadnji pas...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ova ekipa je dobra, sviđa mi se što i dosta širine imamo. Sve novajlije odlične. Idemo dalje, samo ovako nastaviti.
Sad ce onaj nas filozof, sto obnasa ulogu trenera, reci kako nije zadovoljan drugim poluvremenom... 
-
johntravolta123
- Kontakt:
Ja ugasi ranije sta rece ZZ
Po ovom Zekić čeka "kapitalce"
ZZ je rekao da Sarajevu trebaju igraci koji ce odmah praviti vidljivu razliku i da se u tome vec MALO KASNI
Bravo ekipa, nisam ovo očekivao. Samo nemojte se zavaravati da smo nešto jaki, Velež je slab, i nemojte letiti u visine. Korak po korak cilj je dostižan.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Odbrana je tanka
Ako.je sudeci po rijecima ZZ, ovo nije kraj sa dolascima...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Nije ni napad nešto, moglo je bolje
Jedino sredina može proći
Nikad poraz, samo lekcija.
Tata je naredio 7-0 bili je 7-1 tatace da odbije od place.
Imal gdje da se pogleda ZEKICEVA IZJAVA, pogledobi i od j e b e n e kobile raimica izjavu.
Imal gdje da se pogleda ZEKICEVA IZJAVA, pogledobi i od j e b e n e kobile raimica izjavu.
Mislim da ćemo kroz sezonu isprofilisati neke mlade igrače. Nekim momcima treba dati još koji dan, a ja nemam baš puno vremena. Moja želja je, razgovarao sam sa sportskim direktorom i vlasnikom, da ipak probamo dovesti igrače koji od početka rade razliku. Mislim da to Sarajevu apsolutno treba. Svi klubovi u regiji pokušavaju raditi na taj način, poručio je trener Sarajeva
Eto eksperti, i Zeka hoće još kvalitetnih pojačanja a vi ovdje trubite kako smo kompletni i popunjeni na svim pozicijama, presmiješni ste...
Eto eksperti, i Zeka hoće još kvalitetnih pojačanja a vi ovdje trubite kako smo kompletni i popunjeni na svim pozicijama, presmiješni ste...