FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Iducih 10dana ludnica 
- MisterBlue
- Kontakt:

Ako lažem ja ne lažu vas vaše oči. U odnosu na prije 2 sedmice kad sam zadnji put bio apsolutno se ništa nije uradilo što je vidljivo okom. Samo su zašalovali ovo do istoka od tada i ništa više upoređujući tu sliku i ovu sad ja ne vidim. Prije svega sram i stid nek je ove ublehaške firme a zatim i ovih političara jer tribina neće biti gotova ni do decembra.
Gradnja najavljena prije godinu ipo.
Majku im bezobrazno
Da je Mirza iz zavidovica s Pekicem radio od pocetka najave vise bi uradio. Jedino što bi im teško bilo vodu naći al ima jutjuber dron uspio bi.
Taman je mogao napraviti vlogic danas tražimo vodu ispod tribine.
Taman je mogao napraviti vlogic danas tražimo vodu ispod tribine.
Zadnja izmjena: MukiBek, dana/u 27 jun 2026, 18:29, ukupno mijenjano 1 put.
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Ja sam SDA bot bio za onog trojanskog konja ovdje na forumu kad sam rekao da nemaju za kifle i da je vlada KS duzna na sve strane. Tribina je u tome svemu ubjedljivo NAJMANJI prioritet, nazalost za nas kao Zeljovce, a i kao gradjane. Da ne pricamo kako nas ta ista politika koja nam "gradi" tribinu, karindza preko saveza i direktno otima evropu sudjenjem da bi karinaski niksicev velez igrao.
Valjda smo do sad naucili da nas rijeci ne smiju zavarati nego djela. Super sto ima moderno gledanje ali mu CV ne govori da ga zna implemenrirati, ovdje kod nas ce svakako dobiti priliku kao sto su i mnogi pa cemo vidjeti sta zna. Ako ce imati jacu ekipu, normalno je da ce raja imati i veca ocekicanja preko noci i da ce nas to ubiti. Ako bude imao losiju ekipu, raja je svakako vec nervozna tako da mu opet nece biti lako. Ovo je profesionalni fudbal i nas klub je u takcoj situaciji u kakvoj jeste godinama i ko god dodje morat ce se znati nositi sa tim da bi prezivio do oblacenja jakne na klupi.Lokomotifa je napisao/la: ↑27 jun 2026, 15:39Pregledao sam tri podcasta na kojima je Prelec bio gost. Momak ima sasvim moderna razmišljanja o fudbalu, vrlo elokventan i dobar dečko. Eh sad druga stvar kako će se snaći u Željezničaru, ali prije nego bilo šta napišemo o momku red je da ga poslušamo i da vidimo kako razmišlja. Moj prvi dojam je vrlo pozitivan. Nije Mario Stanić od juče![]()
A ovi sto pisu za Koldzu kad sam napisao da se pokaze Magodi da napravi press, Koldzo i slicni su bili najvece ublehe za te fantomske tribine. Sto se tice politike ne zanima me niko jer mi oni hljeb na stol ne stavljaju kao odredjeni budzetlijama pa tako mogu objektivno gledati svaku situaciju i vlast. Cinjenica je da se desava farsa sa gradnjom tribine i to sto nas pokusavaju smiriti sa glupim pressovima gdje se nista ne kaze mi samo daje doznanja da misle da smo ovce. A to vecina i jeste.
Al hebo ti nas kad ljudi prate strastveno politiku u politickoj godini pored kluba i fudbala. Meni je da prostis politika na zadnjem mjestu a klub na prvom u ovoj situaciji.
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Ovi sto se vrte oko kluba najmanje je tu ljubavi ,najvise politike i licnih interesa. Valjda smo to naucili godinama iza nas.
-
Rahatlokum
- Kontakt:
Jel ima neka utakmica na Grbavici ili? Reflektori rade
Edit: nekakav tamnoputi skaut me pitao za ulaz, valjda dosli po Sabu
Edit: nekakav tamnoputi skaut me pitao za ulaz, valjda dosli po Sabu
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
BiH - Njemacka U19 zene danasRahatlokum je napisao/la: ↑27 jun 2026, 20:56Jel ima neka utakmica na Grbavici ili? Reflektori rade
Edit: nekakav tamnoputi skaut me pitao za ulaz, valjda dosli po Sabu![]()
Pa ima haman to neko prvenstvo za žene, U21 U19 U17 nešto od tog ne znam ni ja tačno.Rahatlokum je napisao/la: ↑27 jun 2026, 20:56Jel ima neka utakmica na Grbavici ili? Reflektori rade
-
Rahatlokum
- Kontakt:
Pff ja optimisticna budala ponada se nesto spesl.. hvala svakako za odgSamLake je napisao/la: ↑27 jun 2026, 21:07Pa ima haman to neko prvenstvo za žene, U21 U19 U17 nešto od tog ne znam ni ja tačno.Rahatlokum je napisao/la: ↑27 jun 2026, 20:56Jel ima neka utakmica na Grbavici ili? Reflektori rade
- akisarajevo92
- Kontakt:
to je bilo u Zenici, na Grbavici su Svedska - PoljskaELDIABLO20 je napisao/la: ↑27 jun 2026, 21:06BiH - Njemacka U19 zene danasRahatlokum je napisao/la: ↑27 jun 2026, 20:56Jel ima neka utakmica na Grbavici ili? Reflektori rade
Don't believe the hype.
-
Rahatlokum
- Kontakt:
Aha, hvala, hajd svakako je prozivka u ponedjeljak glupo je bilo sta specijalno prije toga ocekivati, al opet covjek se na prvu ponada hahaELDIABLO20 je napisao/la: ↑27 jun 2026, 21:06BiH - Njemacka U19 zene danasRahatlokum je napisao/la: ↑27 jun 2026, 20:56Jel ima neka utakmica na Grbavici ili? Reflektori rade
-
perodeformero
- Kontakt:
Pa naravno, kako se kaže pametnom je i išaret dovoljan. Nije dobro, sranje je, da nije i da je dobro znalo bi se za to, svi bi poletjeli da objaveTMmanija2012 je napisao/la: ↑27 jun 2026, 19:59Ovi sto se vrte oko kluba najmanje je tu ljubavi ,najvise politike i licnih interesa. Valjda smo to naucili godinama iza nas.
- MisterBlue
- Kontakt:
Ostaje li velež bez sudijske pomoći? Kaplan dobio nogu od “visokog predstavnika za suđenje” ?!
Komitet više nije potreban:
U tom Komitetu bili su Robert Zrilić, Semir Kaplan i Darko Obradović. I taj posao obavljali su do sinoć, kada je IO donio odluku da Komitet više nije potreban. To znači da njih trojica više nisu Čeferinovi saradnici, a svoj angažman u FSBiH nastavljaju u svojstvu posmatrača suđenja.
To znači da će brigu o sudijama i suđenu preuzeti Čeferina, koji je krajem prošle godine imenovan za voditelja projekta "Reforma i unapređenje profesionalnih standarda i sudijskog sistema u takmičenjima FSBiH".
U tom Komitetu bili su Robert Zrilić, Semir Kaplan i Darko Obradović. I taj posao obavljali su do sinoć, kada je IO donio odluku da Komitet više nije potreban. To znači da njih trojica više nisu Čeferinovi saradnici, a svoj angažman u FSBiH nastavljaju u svojstvu posmatrača suđenja.
To znači da će brigu o sudijama i suđenu preuzeti Čeferina, koji je krajem prošle godine imenovan za voditelja projekta "Reforma i unapređenje profesionalnih standarda i sudijskog sistema u takmičenjima FSBiH".
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Mogli su vala i sutra predstaviti trenera pa onda u ponedjeljak prozivka.
Mislim da će ga i predstaviti sutra, sumnjam da će ga baš na dan prozivke predstavitiELDIABLO20 je napisao/la: ↑27 jun 2026, 21:57Mogli su vala i sutra predstaviti trenera pa onda u ponedjeljak prozivka.
Uvijek uz tebe i ti to dobro znaš!
Jedino što je žalosnije od organizacije kluba je teren koji je prošle sezone bio najlošiji u ligi, a sad će biti ubjedljivo najveća oranica
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Ode Nekina stolačka lola.MisterBlue je napisao/la: ↑27 jun 2026, 21:44Ostaje li velež bez sudijske pomoći? Kaplan dobio nogu od “visokog predstavnika za suđenje” ?!
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Trenutno korisnika/ca: 1921zeljeznicar1921, GBBP87, Iceplayer, relativizam i 76 gostiju.