FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ima li gdje da se može pogledati citava utakmica ili makar highlights? Neki link il nesto?
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ko te nije volio nije ni obolio...
- DoktorXabaras
- Kontakt:
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Dosadan siSeipronto je napisao/la: ↑27 jun 2026, 21:05Mislim da ćemo kroz sezonu isprofilisati neke mlade igrače. Nekim momcima treba dati još koji dan, a ja nemam baš puno vremena. Moja želja je, razgovarao sam sa sportskim direktorom i vlasnikom, da ipak probamo dovesti igrače koji od početka rade razliku. Mislim da to Sarajevu apsolutno treba. Svi klubovi u regiji pokušavaju raditi na taj način, poručio je trener Sarajeva
Eto eksperti, i Zeka hoće još kvalitetnih pojačanja a vi ovdje trubite kako smo kompletni i popunjeni na svim pozicijama, presmiješni ste...
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
I ti paglu ko noga pa šta ćemo sad...GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑27 jun 2026, 21:29Dosadan siSeipronto je napisao/la: ↑27 jun 2026, 21:05Mislim da ćemo kroz sezonu isprofilisati neke mlade igrače. Nekim momcima treba dati još koji dan, a ja nemam baš puno vremena. Moja želja je, razgovarao sam sa sportskim direktorom i vlasnikom, da ipak probamo dovesti igrače koji od početka rade razliku. Mislim da to Sarajevu apsolutno treba. Svi klubovi u regiji pokušavaju raditi na taj način, poručio je trener Sarajeva
Eto eksperti, i Zeka hoće još kvalitetnih pojačanja a vi ovdje trubite kako smo kompletni i popunjeni na svim pozicijama, presmiješni ste...
Je li ovo naša idiotska verzija Nodija?
-
johntravolta123
- Kontakt:
Sad sam sreo ovog Kolumbijca
Po konstituciji ala nas Varesanovic =djecacic
Po konstituciji ala nas Varesanovic =djecacic
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Zekić malo serenducka, ćuj trebaju mu igraći pa pomalo majstore tek poćele pripreme jeb.iga nisu odma svi nakon par treninga krampe. Pokušaj izvući max iz onog što imaš dugo je prvenstvo pogotovo na početku sigurno nećeš igrati sa Zrinjskim i Borcem oni će sve to odgađati ako sa trenutim kadrom nisi u stanju rutinirati ovaj ostatak lige ona ga je.bi. Vidjet će se do zime gdje i šta škripi pa ako je neka pozicija deficitarna lako će se naći i platiti.
Niko ne oćekuje duplu krunu ali bar za kup da se spremi.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mislim da ovo radi kako bi izvršio pritisak na Mamića i sve uključene u prelazni rok. Znaš da je i prošle 2 sezone to isto radio, uvijek se kasni i uvijek neki vid pesimizmaDoktorXabaras je napisao/la: ↑27 jun 2026, 22:07Zekić malo serenducka, ćuj trebaju mu igraći pa pomalo majstore tek poćele pripreme jeb.iga nisu odma svi nakon par treninga krampe. Pokušaj izvući max iz onog što imaš dugo je prvenstvo pogotovo na početku sigurno nećeš igrati sa Zrinjskim i Borcem oni će sve to odgađati ako sa trenutim kadrom nisi u stanju rutinirati ovaj ostatak lige ona ga je.bi. Vidjet će se do zime gdje i šta škripi pa ako je neka pozicija deficitarna lako će se naći i platiti.
Ma da u ovom trenutku ne znam ni šta nam treba? Klasni stoper definitivno, ne znam šta bih rekao za ostatak ekipe..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 jun 2026, 22:10Mislim da ovo radi kako bi izvršio pritisak na Mamića i sve uključene u prelazni rok. Znaš da je i prošle 2 sezone to isto radio, uvijek se kasni i uvijek neki vid pesimizmaDoktorXabaras je napisao/la: ↑27 jun 2026, 22:07Zekić malo serenducka, ćuj trebaju mu igraći pa pomalo majstore tek poćele pripreme jeb.iga nisu odma svi nakon par treninga krampe. Pokušaj izvući max iz onog što imaš dugo je prvenstvo pogotovo na početku sigurno nećeš igrati sa Zrinjskim i Borcem oni će sve to odgađati ako sa trenutim kadrom nisi u stanju rutinirati ovaj ostatak lige ona ga je.bi. Vidjet će se do zime gdje i šta škripi pa ako je neka pozicija deficitarna lako će se naći i platiti.
Niko ne oćekuje duplu krunu ali bar za kup da se spremi.![]()
Ma da u ovom trenutku ne znam ni šta nam treba? Klasni stoper definitivno, ne znam šta bih rekao za ostatak ekipe..
Bek ti treba umjesto begana tanak je do bola i treba ti centralni vezni.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
misstianopenaldo
- Kontakt:
Nisam mogao gledat drugo poluvrijeme. Ako bi neko mogao napisati ko i kako je igrao ko od ovih novih u drugom dijelu, a takodje i ovi nasi juniori. Unaprijed hvala.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sve je to na dugom štapu, nema smisla gomilati na beku, kad već imaš Hujbera i Beganovića, jedino ako imaju ideju kako se jednog od dvojice riješiti.Rule_hz je napisao/la: ↑27 jun 2026, 22:15GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 jun 2026, 22:10Mislim da ovo radi kako bi izvršio pritisak na Mamića i sve uključene u prelazni rok. Znaš da je i prošle 2 sezone to isto radio, uvijek se kasni i uvijek neki vid pesimizmaDoktorXabaras je napisao/la: ↑27 jun 2026, 22:07Zekić malo serenducka, ćuj trebaju mu igraći pa pomalo majstore tek poćele pripreme jeb.iga nisu odma svi nakon par treninga krampe. Pokušaj izvući max iz onog što imaš dugo je prvenstvo pogotovo na početku sigurno nećeš igrati sa Zrinjskim i Borcem oni će sve to odgađati ako sa trenutim kadrom nisi u stanju rutinirati ovaj ostatak lige ona ga je.bi. Vidjet će se do zime gdje i šta škripi pa ako je neka pozicija deficitarna lako će se naći i platiti.
Bek ti treba umjesto begana tanak je do bola i treba ti centralni vezni.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Snimak tekme 
https://webtvstream.bhtelecom.ba/rec/my ... 061800.mp4
https://webtvstream.bhtelecom.ba/rec/my ... 062006.mp4
https://webtvstream.bhtelecom.ba/rec/my ... 061800.mp4
https://webtvstream.bhtelecom.ba/rec/my ... 062006.mp4
R.I.P. Edin Avdić (1979. - ∞)
Nista ja ovom Zekicu ne vjerujem...
Cim ti trener nije musliman, nemas sta ni ocekivati...
Cim ti trener nije musliman, nemas sta ni ocekivati...
Mali Vedad Leto (2010.) je najkompletniji talenat koje FKS ima !
Osvojio je 6 od 7 zemljanih duela, oduzeo 3 čiste lopte i otvorio 3 naša kontranapada, od kojih je jedan bio stopostotna prilika za Kyeremeha. Izuzetna kontrola lopte i fizička moć za momka od 16 godina.
Dreca je korektan, ima izražen zadnji pas, međutim izgleda jako kruto i neatletski za momka od 16 godina. Problem mu definitvno predstavljaju maksimalna brzina i visokointenzivna trčanja koja su 95% genetski urođena i mislim nažalost da će mu to predstavljati limit.
Osvojio je 6 od 7 zemljanih duela, oduzeo 3 čiste lopte i otvorio 3 naša kontranapada, od kojih je jedan bio stopostotna prilika za Kyeremeha. Izuzetna kontrola lopte i fizička moć za momka od 16 godina.
Dreca je korektan, ima izražen zadnji pas, međutim izgleda jako kruto i neatletski za momka od 16 godina. Problem mu definitvno predstavljaju maksimalna brzina i visokointenzivna trčanja koja su 95% genetski urođena i mislim nažalost da će mu to predstavljati limit.
De ti nama stručnjak reci ko nam jos dolazi (čitaj ne dolazi)?Seipronto je napisao/la: ↑27 jun 2026, 21:05Mislim da ćemo kroz sezonu isprofilisati neke mlade igrače. Nekim momcima treba dati još koji dan, a ja nemam baš puno vremena. Moja želja je, razgovarao sam sa sportskim direktorom i vlasnikom, da ipak probamo dovesti igrače koji od početka rade razliku. Mislim da to Sarajevu apsolutno treba. Svi klubovi u regiji pokušavaju raditi na taj način, poručio je trener Sarajeva
Razumijem da ti je krivo što si se obrukao ali liječi svoje frustracije negdje drugo, dokazao si kao onaj maloumnik Galileo da nemaš pojma o nogometu..nokee je napisao/la: ↑27 jun 2026, 22:35De ti nama stručnjak reci ko nam jos dolazi (čitaj ne dolazi)?Seipronto je napisao/la: ↑27 jun 2026, 21:05Mislim da ćemo kroz sezonu isprofilisati neke mlade igrače. Nekim momcima treba dati još koji dan, a ja nemam baš puno vremena. Moja želja je, razgovarao sam sa sportskim direktorom i vlasnikom, da ipak probamo dovesti igrače koji od početka rade razliku. Mislim da to Sarajevu apsolutno treba. Svi klubovi u regiji pokušavaju raditi na taj način, poručio je trener Sarajeva
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Deset puta sam napiso " u klubu mora biti neko iznad trenera" mora se prestati sa tom praksom da se treneru ispunjavaju želje bez da se odigraju službene utakmice. Zašto si trener? pokušaj izvući max iz onog što imaš nema potrebe da se odma u startu kuka. Evo Zrinjski, znaš koliko pitaju Rožmana u vezi igraća, isto koliko i nas ovde.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 jun 2026, 22:10Mislim da ovo radi kako bi izvršio pritisak na Mamića i sve uključene u prelazni rok. Znaš da je i prošle 2 sezone to isto radio, uvijek se kasni i uvijek neki vid pesimizmaDoktorXabaras je napisao/la: ↑27 jun 2026, 22:07Zekić malo serenducka, ćuj trebaju mu igraći pa pomalo majstore tek poćele pripreme jeb.iga nisu odma svi nakon par treninga krampe. Pokušaj izvući max iz onog što imaš dugo je prvenstvo pogotovo na početku sigurno nećeš igrati sa Zrinjskim i Borcem oni će sve to odgađati ako sa trenutim kadrom nisi u stanju rutinirati ovaj ostatak lige ona ga je.bi. Vidjet će se do zime gdje i šta škripi pa ako je neka pozicija deficitarna lako će se naći i platiti.
Šta u praksi znaći to "da će igrć praviti razliku" koja je to pozicija jel opet trebaju Telelovć, Ignjatkov, Mehmedović, Dizdarević presjediti na klupi i srozavati njihov potencijal. treba i klub od nećeg živjeti.
Majstore, niko od tebe ne očekuje grupne faze niti duple krune, imaš podršku pokušaj napraviti da ličimo na nešto, lako je nadogradit ondje gdje bude falilo, polako ne znamo ni kakavo će biti suđenje i šta nas sve očekuje u ligi. Evo klub polako počinje ponovo da lići na sebe nemoj sad ti nekom kuknjavom ponovo neki pritisak da stvaraš i da se u nekog upire prstom. Svi smo zajedno. guramo pa dokle dođemo.
Doktor za retardaciju.
Leto puni 16 tek za 3 mjesecamire971 je napisao/la: ↑27 jun 2026, 22:27Mali Vedad Leto (2010.) je najkompletniji talenat koje FKS ima !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
SamoTi4000
- Kontakt:
mire971 je napisao/la: ↑27 jun 2026, 22:27Mali Vedad Leto (2010.) je najkompletniji talenat koje FKS ima !
Pa ne igra bočnog pa da mu je to neki aman hendikep,a svakako ne pravimo igrače za Reala.
Sasvim korektan kapacitet za naše domete.
.png)