GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

Ted Mosby
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Ted Mosby » 07 maj 2011, 13:12

izvor blizak Vahi je jutros potvrdio da Vaha nije još definitivno prekrižio Dinamo i da će se sve znati tijekom današnjeg dana
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 07 maj 2011, 13:37

Mamic = balvan

'bordo_boy
Kontakt:

Post Postao/la 'bordo_boy » 07 maj 2011, 14:42

ccc., pa ovaj mamić nije normalan. Otjerao je Vahu iz kluba zbog gluposti. :roll:
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život.
Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno.
Ali u jednoj stvari sam uspio.
Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 07 maj 2011, 17:56

ZAŠTO je Vahid Halilhodžić napustio Dinamo i je li ga uistinu Mamić u svlačionici pogodio šakom, još je uvijek obavijeno velom tajne. Kontaktirali smo Halilhodžićevog menadžera Matu Jozipovića koji nam nije puno toga otkrio, tek je najavio presicu za ponedjeljak.

Halilhodžić je za danas najavio pres konferenciju na kojoj će objasniti zašto napušta Maksimir, ali prema Jozipovićevim riječima nije se obratio javnosti jer je njegov menadžer kasno stigao u Zagreb pa je presica prebačena za ponedjeljak.

"Ne bi bilo korektno da ja sad bilo što govorim. U ponedjeljak ćemo održati press konferenciju na kojoj će se sve saznati", rekao je Jozipović.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 07 maj 2011, 19:04

Sanchez_8 je napisao/la:Mamic = balvan
slazem se
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 07 maj 2011, 20:27

samo jedna rijec Fuj, bagra vas vodi ,udara ,psuje balijsku majku, niste nista vise ni za sluzili od FUJ
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

'bordo_boy
Kontakt:

Post Postao/la 'bordo_boy » 07 maj 2011, 21:30

Sad čitam da je Mamić fizički nasrnuo na Vahu... :roll:

Kod: Označi sve

http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/procurila-prica-iz-svlacionice-mamic-vahu-pogodio-sakom/550646.aspx
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život.
Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno.
Ali u jednoj stvari sam uspio.
Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 maj 2011, 21:39

Dabar je napisao/la:
jacky09 je napisao/la:
harishp je napisao/la:Sto nece kad su im u ligi sve garibi :lol:
Gdje bi bili kad bi direktno išli u grupne faze, nešto što drugi nemogu ni sanjati. :lol:
Hahaha izdominirao si ga :lol:
Cuj ovog ,gdje se ti domino kockica nalazis.Hocu reci ,koliko tacno od granice. :mrgreen:
Kad bi ulazili direktno u grupne faze to vise nebi bio sport nego bajka. :lol:
Inace kako su ovi u Gradjanskom ,fini kulturni da je to cudo jedno.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 07 maj 2011, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 07 maj 2011, 21:46

Idiot, cak i ja koji podrzavam Mamica svo ovo vrijeme preko ovoga nemrem samo tako preci. Bas sam razocaran sto je otisao najbolji trener kojeg je Dinamo imao od kad pratim nogomet, koji siguran sam bi odveo Dinamo u LP jer igraci su imali kvalitetu, iskustvo igranja u europi, vrhunskog trenera i cvrstinu kakvu nisu imali nikada.

Jbg, ne znam sto ce sada biti tko ce doc ali tko god dodje nece mu biti lagano, eto sto se mene tice Mamic ima posljednju priliku da udje u LP, a ako ne uspije vrijeme je za novo lice jer ocito mu nije jasno da ne moze mjenajt trenera dok klub satire sve u HNL-u. To sto su rezultati minimalni mozemo prepisat nogometnoj filozofiji Vahe koji ipak voli prije svega sacuvat mrezu.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 08 maj 2011, 00:42

JuveSissoko je napisao/la:samo jedna rijec Fuj, bagra vas vodi ,udara ,psuje balijsku majku, niste nista vise ni za sluzili od FUJ
Nadam se da je boldano lapsus. :D

Nego, ako misliš da mi navijači nismo više ni zaslužili, grdno se varaš. Mi smo upravo zaslužili velike stvari zbog svega što nam se dešava kroz povijest. Najprije smo kroz Jugu imali sjajne igrače, politika i Beograd nisu dali naslovu da ode u ZG - nisam živio u tom vremenu, ali ima dokaza i priča. Onda je došao Tuđman, i unatoč sjajnim rezultatima, LP, obračunavao se s navijačima i zabranio ime. I sad, poslije Tuđmana, imamo ovoga, kojeg nikako ne možemo otjerati. Toliko je protiv njega napisano, toliko smo njegovih ispada vidjeli na TV-u, toliko je puta pozvana Vlada RH i državno odvjetništvo, i ništa se ne radi, opet nismo miljenici politike (daje se klubu ogroman novac od poreza i to, ali se ne zna kamo to odlazi; no to je drugi par čarapa). Koliko sam samo ja poslao mailova raznim državnim organima (i stotine mojih prijatelja i "suboraca" za bolji Dinamo) i opet nismo dobili nikakav odgovor. Ustvari, jesmo, brutalan obračun protiv navijača na derbiju 1.5.2010. i nastavak ignoriranja, čak smo imali paradu političara na proslavi nepostojeće stogodišnjice, i slikanje gradskih glavešina s Mamićem.

Tako da ne možeš reći da nismo zaslužili nešto više. Jesmo, zaslužili smo biti čisti od ovakvih čobana i ovakvog smeća koje nam vodi klub, zaslužili smo imati svoj klub, klub koji igra radi navijača, ne radi osobnih interesa dva neuka Hercegovca. Liga Prvaka i slično su samo usputne nagrade. Prije navedeno je puno veće od LP ili bilo kakvog drugog trofeja. I, mi navijači nismo Mamić, njegovo mišljenje, rasizam, diskriminacija, vrijeđanje, prijetnje, ne odražava naš stav. Količina kojom ga mrzimo to jednostavno stavlja u domene nemogućeg.

A ovo spominjanje balijske majke je žalosno. Samo valja dodati da je taj isti Mamić letao po zagrebačkim džamijama za posljednji Bajram, s Vahom, "ljubio" prijatelje muslimane. I sad vraća na ovakav način. Još je gore što se zna da Vahid posebno pati na majku, da je to rekao na TV-u, i da mu je majka mrtva. Sramota. Usput, neka ga bude sram radi svih drugih legendarnih muslimana u povijesti Dinama - Mustedanagića, Dede Mujčina. I, nek ZM i drugi ZM, zajedno sa mumijom predsjednikom kluba dugo i dugo pate i budu izolirani od normalnog svijeta - tamo negdje u četiri zida, u prostoru kvadrature 10-ak m2.
Zadnja izmjena: badblueboylivno, dana/u 08 maj 2011, 00:43, ukupno mijenjano 1 put.
Hayley <3

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 08 maj 2011, 00:43

Prvi izvori javili su već sinoć, a tijekom dana simultano su se javljali mnogi iz maksimirskih krugova, svi s istom informacijom. Zdravko Mamić u svom black-outu u svlačionici šakom u glavu udario je Vahida Halilhodžića! Razdvojili su ih igrači, koji su u kolektivnom silenziju.

Iako je Mamić mudro tempirao manevar u Vahin prostor, to nije ono što je donijelo njihov rastanak. Kao što je Vaha požurio objasniti francuskim novinarima, Mamić mu je spominjao majku, i to vrlo bolno, na vjerskoj osnovi, makar je s trenerom u vrijeme muslimanskih blagdana teatralno pohodio džamije. Kada se Vaha uskomešao, doletjela mu je šaka. Mamićev način. Gdje potražiti razloge za takav potez?

Iako Vahi nije mogao oprostiti što se nije pojavio na misi za stogodišnjicu kluba, opet mu je Mamić dao šansu. I ispao naivac, što boli. Uz to, Mamića je frustracijom "napucala" i činjenica da nakon dugo vremena u vrijeme prijelaznog roka nema kapitalca za tržište. Vahi zamjera da je ugasio Rukavinu, Sammira...I zato je pri taktičkom jurišu prema svlačionici malo doradio scenarij i udario Halilhodžića koji preko toga nije mogao prijeći. Šteta što nema tko odlučiti da se Mamiću više ne prelazi preko nasilnih ispada i samovolje u "građanskom" klubu.

Borba za 1,3 milijuna eura

Sad Vaha i Mamić moraju dogovoriti uvjete rastanka. Halilhodžić je u Maksmiru bio plaćen suhim zlatom, 900 tisuća eura po sezoni, a ostatak ugovora vrijedi 1,3 milijuna. Nije se zaletio kao Branko Ivanković u prvom mandatu pa sam dao ostavku . Mamićeve riječi "danas se rastajemo" protumačit će kao klupsku odluku o otkazu i prema tome inzistirati da mu se isplati svaki euro do kraja ugovora.

Tko će naslijediti Vahu, drugi je gorući problem Maksimira nakon iščašenosti Zdravka Mamića. Prema informacijama koje se za sada mogu čuti, Kruno Jurčić mogao bi uletiti privremeno, ionako je blizu. A za sljedeću sezonu Mamić razmišlja o Josipu Kužeu kojeg je zvao već nakon Uskrsa. Druga opcija je Branko Ivanković koji je raskinuo ugovor u Kini i mogao bi treći put sjesti na klupu Dinama. Neki spominju i Krunu Jurčića koji je nakon odlaska iz Dinama na oku Mamiću, u filijali Lokomotivi.
HZ87

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 maj 2011, 01:10

Mamic je toliki kreten da ako u dogledno vrijeme ostane glavni covjek Dinama nece uspjeti naci kvalitetnog trenera vec ce morati traziti polovnjake koji ce raditi za sicu i na taj nacin ismijavati najbolji Hrvatski klub.

Njegova djela pokazuju o kakvom se ludjaku radi. Zalosno!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 08 maj 2011, 01:12

Mene samo zanima hoce li Mamic biti kaznjen ako je defacto udario Vahu?! A Vahi nije pretjerano zao sto je morao otici, klepice covjek jos 1.3 miliona ojrica i naci neki normalan,stabilan klub u kojem mu nece neka zadrigla seljacina hebavat majku sto je osvojio titulu. :)

Nije mi zao Dinama, navijaci ne rade nista da promijene situaciju osim bojkota koji , to je vec ocigledno - ne pali!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 08 maj 2011, 01:17

Jedan je igrač, koji je želio biti anoniman, rekao da je Mamić uletio, Vaha mu je rekao da izađe jer on sastavlja ekipu i da je on trener, na što ga je ovaj pljunuo i opsovao balijsku majku. Vaha je krenuo na Izvršnog, ali su ih igrači spriječili. Tada je Mamić otišao, a Vaha je momcima rekao da se smatra trenerom Dinama još 45 minuta. To je jedna od verzija događanja u svlačionici oko 19:00 u petak.

Tanzla, navijači rade, jako i teško rade, u smislu da se pronalaze svi mogući pravni načini da se riješimo Mamića. Pravljenje nereda ili prijetnje smrću Mamiću i slično nisu potrebni i nisu način. Ne znam na što ti točno ciljaš?
Hayley <3

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 08 maj 2011, 01:18

Ja znam i o kom je igraču riječ. Koga zanima nek se javi u inbox, ne bih sada ovdje o imenima
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 08 maj 2011, 08:53

Je da je u pitanju Mamić, ali "bojim" se da je ovo početak njegova kraja u Dinamu. Nakon ovog izgubio je podršku i onih 0,2% ljudi.

Evo čitam da je ponovo upao u svlačionicu poslije treninga koje je vodio pomoćni trener Tot.

Uprave prolaze, igrači odlaze, ostajemo samo Dinamo i mi!
...što je više lome to je volim jače...

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 08 maj 2011, 13:51

badblueboylivno je napisao/la:Jedan je igrač, koji je želio biti anoniman, rekao da je Mamić uletio, Vaha mu je rekao da izađe jer on sastavlja ekipu i da je on trener, na što ga je ovaj pljunuo i opsovao balijsku majku. Vaha je krenuo na Izvršnog, ali su ih igrači spriječili. Tada je Mamić otišao, a Vaha je momcima rekao da se smatra trenerom Dinama još 45 minuta. To je jedna od verzija događanja u svlačionici oko 19:00 u petak.

Tanzla, navijači rade, jako i teško rade, u smislu da se pronalaze svi mogući pravni načini da se riješimo Mamića. Pravljenje nereda ili prijetnje smrću Mamiću i slično nisu potrebni i nisu način. Ne znam na što ti točno ciljaš?
ko je god gledao vahu kao igraca al' i ko ga poznaje kao osobu zna da ovo nebi dobro zavrsilo za mamica da nije bilo igraca da ih rastave u toj "tuci" ;)
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 08 maj 2011, 19:51

...što je više lome to je volim jače...

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 08 maj 2011, 21:56

Bit će tu svega grafiti su ruglo po gradu.
13 trener se mijenja.Mostarski ego Vaha ne da na majku ona mu je svetinja,odnosi su se pokvarili oko liste čišćenja TRANSFERA IGRAČA! zbog Mamićeve agencije!!Mamić psihopat uništava klub svojim ponašanjem!

Bišćan i momci su plakali kažu bilo je svega,ružno.Bojkot igrača je dalje.....
Balkanizam ;) :roll:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 09 maj 2011, 02:55

bambina je napisao/la: 13 trener se mijenja.Mostarski ego Vaha ne da na majku
A sta majke ti Mostarski ego ima veze sa tim sto neko nekom majku psuje i to na nacionalistickoj osnovi ?! :o :roll: :shock:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.