Dopinguju ih garant k‘o i NBA steroidašeBosniacum Lilium je napisao/la: ↑27 jun 2026, 23:20Ameri su brzi i igraju. Ako se otvorimo od početka biće ****
02.07.2026. R32: USA - BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- Pensioner26
- Kontakt:
Re: 02.07.2026. R32: USA - BiH
Blago kontroverzno mišljenje: mislim da bi Lukic trebao startovati ovu utakmicu umjesto Dzeke. Brzi, u boljoj fizičkoj spremi, u stanju vršiti presing kad je potrebno i igrat odbranu.
Djeluje da Dedic normalno trenira s momcima. Ne vidjeh Kerima, mozda ce on malo odmoriti, mada nisam pomno pregledao video.
Btw, jest lijepo vidjeti Brku, jedan od najdrazih reprezentativaca definitivno.
Btw, jest lijepo vidjeti Brku, jedan od najdrazih reprezentativaca definitivno.
Biti će svi spremni za Ameriku ako Bog da, Tabaković je željan golova i igre mislim ako ga ubaci zabiti će barem jedan pogodak hehe.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
rossonero85
- Kontakt:
- ArtVandelay
- Kontakt:
Samo 4-2-3-1
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro, ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro, ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
- Principatus
- Kontakt:
Mislim da je jedan aspekt bitan i time redoslijed kako se utakmica moze razviti: Mi uvjek zabijemo najmanje jedan gol u bitnim utakmicama. Nizozemska, Rumunija, Kipar, Wales, Italija, Kanada, Svicarska, Katar. Protiv USA mislim da cemo zabiti minimalno jedan gol, mozda i dva. Pitanje je koliko cemo primiti, za nas bi poslije 120 minuta i nerijeseno bilo super, pa penali. U penalima nas vidim kao favorite.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Jel se zna u kojim dresovima igramo?
Samo se dobro odbraniti prvih 1/4, nakon toga neka mahmic i alakbegovic stisnu muda kao u prosloj i sa dalekometnim sutevima ubaciti jednu sa 20-25m (pokazali smo da znamo).
Plan B ubacivanjima jednu uvaliti, daleko smo visociji.
Bitno je samo sa odbrana ne popusti i da se ne prepadnemo.
Plan B ubacivanjima jednu uvaliti, daleko smo visociji.
Bitno je samo sa odbrana ne popusti i da se ne prepadnemo.
Bas je lijepo vidjeti slike sa treninga. Svi nasmijati sretni. Vidi se da im je veliko breme palo sa leđa. Sad rasterećeno u boj hrabro i ostaviti srce na teren pa sta bude, a ako ostave srce na terenu ne moze da bude loše.soccerfan je napisao/la: ↑28 jun 2026, 04:44Tu su svi
https://sportsport.ba/fudbal/zmajevi-pr ... e_vignette
Rasterećeni malo sutra! Mi smo im već nabili pritisakSport90 je napisao/la: ↑28 jun 2026, 10:19Bas je lijepo vidjeti slike sa treninga. Svi nasmijati sretni. Vidi se da im je veliko breme palo sa leđa. Sad rasterećeno u boj hrabro i ostaviti srce na teren pa sta bude, a ako ostave srce na terenu ne moze da bude loše.soccerfan je napisao/la: ↑28 jun 2026, 04:44Tu su svi
https://sportsport.ba/fudbal/zmajevi-pr ... e_vignette
i ako čitaju šta se piše po mrežama. Nadam se da su na off što se interneta tiče.
Mogli bi potrošiti sve izmjene a da je trebao još neko ući kao Džeko protiv Kanade jer je zadnja izmjena potrošena na Kolašinca koji je tražio da izađe. Najopasniji igrači su Alajbegović, Mahmić i Tabaković a dvojica će sigurno biti na klupi a možda svi. Ako računamo na 120 minuta i penale onda Alajbegović mora završiti utakmicu a ako počne on je potrošen do 80. minute. Dok uđu sa klupe oni, neko će ući i da pojača odbranu, trener obično napravi jednu grešku i mijenja tog igrača, uvijek jedan traži izmjenu zbog grčeva, Hadžiahmetović je pucao penal u Velsu i trebao je da puca peti u Zenici i ako bude 120 minuta trebaće i on. Treba nam 9 izmjena da se iskombinujemo.
Razumijes se u fudbal, kao ja u bejzbol.Lavcina je napisao/la: ↑28 jun 2026, 01:38Daj neseri svega ti. Cuj Tahirovic zatvorio sve prilaze golu, nije se vidio kako je usao.lakilone je napisao/la: ↑28 jun 2026, 01:26Ljudi pljuju nekog igraca samo zato jer vide da i drugi to rade i onda se navale jednom igracu na kosti bez valjanog razloga. Tahirovic i Demirovic su cisti primjeri, momci odigrali maksimalno korektno sve tri utakmice grupne faze. BBC proglasio Demirovica igracem utakmice, a Tahirovic kad je usao, igra nam se dosta popravila i zatvorili smo sve prilaze golu.
Demirovic samo za ono protiv Kanade je zasluzio klupiranje ostatak SP.
Željezničar über alles
-
FerdinandF
- Kontakt:
Jeli se čini, ili su starteri do sad bili uglavnom ovi koji su davali izjave na treningu?
Očekujemo Brku i Gigu u početnoj?
Pa Dedić dao izjavu pred Katar pa nije igrao, mada to je zbog povrede vjerovatno ali davao je i Amir pred Švicu ĉini mi se.FerdinandF je napisao/la: ↑28 jun 2026, 10:50Jeli se čini, ili su starteri do sad bili uglavnom ovi koji su davali izjave na treningu?