FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Teren se pravi to su nam rekli forumski strucnjaci odavno
- svrakino1921
- Kontakt:
Evropska fudbalska federacija (UEFA) potvrdila je raspodjelu sredstava iz programa solidarnosti za klubove koji nisu sudjelovali u ligaškim fazama klupskih takmičenja u sezoni 2025/26...
Za potrebe obračuna, zarada najboljeg kluba svake nacionalne asocijacije u bilo kojem od tri UEFA takmičenja stavlja se u zajednički "virtualni fond". Procenat koji pojedina država dobija iz fonda od 77,4 miliona eura odgovara procentu učešća njenog najuspješnijeg kluba u tom virtualnom fondu...
Bosni i Hercegvovini pripalo je 758.000 eura. Ovaj iznos dijeli se na devet jednakih dijelova, odnosno devet sudionika Premijer lige Bosne i Hercegovine prethodne sezone. To znači da bi Borac, Željezničar, Sarajevo, Velež, Široki Brijeg, Posušje, Sloga, Rudar, Radnik trebali inkasirati po 84.000 eura...
Zrinjski ne može računati na ovaj novac s obzirom na to da je igrao ligašku fazu, a svojim nastupima na eurosceni, odnosno zaradom od Evrope dao je doprinos konačnom iznosu koji će dijeliti premijerligaši.
Za potrebe obračuna, zarada najboljeg kluba svake nacionalne asocijacije u bilo kojem od tri UEFA takmičenja stavlja se u zajednički "virtualni fond". Procenat koji pojedina država dobija iz fonda od 77,4 miliona eura odgovara procentu učešća njenog najuspješnijeg kluba u tom virtualnom fondu...
Bosni i Hercegvovini pripalo je 758.000 eura. Ovaj iznos dijeli se na devet jednakih dijelova, odnosno devet sudionika Premijer lige Bosne i Hercegovine prethodne sezone. To znači da bi Borac, Željezničar, Sarajevo, Velež, Široki Brijeg, Posušje, Sloga, Rudar, Radnik trebali inkasirati po 84.000 eura...
Zrinjski ne može računati na ovaj novac s obzirom na to da je igrao ligašku fazu, a svojim nastupima na eurosceni, odnosno zaradom od Evrope dao je doprinos konačnom iznosu koji će dijeliti premijerligaši.
- svrakino1921
- Kontakt:
Dva mjeseca se neće ništa raditManijakdokraja9 je napisao/la: ↑27 jun 2026, 17:43Ja sam SDA bot bio za onog trojanskog konja ovdje na forumu kad sam rekao da nemaju za kifle i da je vlada KS duzna na sve strane. Tribina je u tome svemu ubjedljivo NAJMANJI prioritet, nazalost za nas kao Zeljovce, a i kao gradjane. Da ne pricamo kako nas ta ista politika koja nam "gradi" tribinu, karindza preko saveza i direktno otima evropu sudjenjem da bi karinaski niksicev velez igrao.
Ide javna nabavka za uređenje kanalizacije - to je taj milion maraka dodatnih sredstava - al ne može tek tako dat još milion maraka budžetskih para - mora proći javni nabavku - tender i ostale procedure - za to im treba dva mjeseca - tako je rekla Benjamina na pressu - a Slato je rekao da to rade da ne bi tribina bila SEPTIČKA JAMA
Eno Benjamina ti rekla da odes da se bacis s mosta pa sta kontas? Decko tribina se već počela graditi kakva crna septička jama imaju temelji na tom cosku. Jao majko sta je ovosvrakino1921 je napisao/la: ↑28 jun 2026, 06:54Dva mjeseca se neće ništa raditManijakdokraja9 je napisao/la: ↑27 jun 2026, 17:43Ja sam SDA bot bio za onog trojanskog konja ovdje na forumu kad sam rekao da nemaju za kifle i da je vlada KS duzna na sve strane. Tribina je u tome svemu ubjedljivo NAJMANJI prioritet, nazalost za nas kao Zeljovce, a i kao gradjane. Da ne pricamo kako nas ta ista politika koja nam "gradi" tribinu, karindza preko saveza i direktno otima evropu sudjenjem da bi karinaski niksicev velez igrao.
Ide javna nabavka za uređenje kanalizacije - to je taj milion maraka dodatnih sredstava - al ne može tek tako dat još milion maraka budžetskih para - mora proći javni nabavku - tender i ostale procedure - za to im treba dva mjeseca - tako je rekla Benjamina na pressu - a Slato je rekao da to rade da ne bi tribina bila SEPTIČKA JAMA
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
Zatišje pred buru!

-
zeljovolimte
- Kontakt:
-
EDobric1997
- Kontakt:
Ozbiljni ljudi se nedopisuju sa kuntom i pantom na socijalnim mrezama…
Ne znam ni ja, vidim objavila ona stranica plavivlak na instagramu da se neka dva igrača Dinama povezuju s nama
Uvijek uz tebe i ti to dobro znaš!
Jos manje od 24 sata
UDARI, RAZVALI, ZA ZELJINU SLAVU
UDARI, RAZVALI, ZA ZELJINU SLAVU
Hajde Zeljo zabij gol, samo tebi pjevamo...!
https://www.transfermarkt.com/ivan-nevi ... ler/293185GBBP87 je napisao/la: ↑28 jun 2026, 11:34Ne znam ni ja, vidim objavila ona stranica plavivlak na instagramu da se neka dva igrača Dinama povezuju s nama
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
dva dana.. dva danaa. šta ti znače u žviotuuu. dva danaaa. dva danaaa nek čaršija saaznaa cijelaaa1921boy je napisao/la: ↑23 jun 2026, 19:42Sto bi ti rekao,da ti ego zadovoljim?Sad cu samo sto nisam.Sacekaj jos dva dana i vidjet ces o kome se radi.Svima je zinula gujca da sto prije znaju al nema jok.Kako znas da ovo nisu ozbiljni igraci kad nemas imena?Anegdota89 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 18:33Pa daj nas malo prosvijetli, koja su to pojačanja? Svaki iole ozbiljan igrač već danas ima dogovorenu opciju. Odštete se sigurno ne misle plaćati
željo i hajduk
-
Marokanci58
- Kontakt:
Istina je samo meni jasno kako igrač skoro u 5 deceniji života ima obraza tražiti 10 000 eura neto mjesecno. I još mu se odobri.
BRATSTVO GRAČANiCA
- dubioza144
- Kontakt:
F5
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Ovih par "talenata" iz Austrije sto je Nodi spominjo niko ne potpisa za neki top klub nit je bilo nekog bog zna obestecenja, mozda Nodi nije lud jbt. Salu na stranu potencijalno su ovo novi reprezentativci a pretezno takvi igraci niknu ni odakle, valjda taj novi sef skauta obrati paznju na te dijasporce ima ih dosta a skolovani su u kvalitetnim skolama fudbala. A s obzirom na hajp, i naravno benefite same moramo se borit za takve igrace.
Kako misle predstavit Preleca sutra i onda odma prozivku na kojoj ce bit i novi igraci, ne kontam.
Kako misle predstavit Preleca sutra i onda odma prozivku na kojoj ce bit i novi igraci, ne kontam.
-
KrajinaTm87
- Kontakt:
Ja kad procitam da bi se moglo nekom produziti ugovor npr Abdulahovicu pravo mi muka dodje... Niko osim Bice i povrijeđenih nije vrijedan Zeljinog dresa za iducu sezonu!
-
Hansestadt
- Kontakt:
Dodje navodno investitor i ne produzis ugovor sa Mufticem i Odinakom, nego napuste bez icega. Nema to meni sve uopste logike.KrajinaTm87 je napisao/la: ↑28 jun 2026, 15:32Ja kad procitam da bi se moglo nekom produziti ugovor npr Abdulahovicu pravo mi muka dodje... Niko osim Bice i povrijeđenih nije vrijedan Zeljinog dresa za iducu sezonu!
Prestani se provaljivat kakvih 10 hiljada eura. Pitaj kuma i izvore koji vozaju igrače da ti bolje provjereMarokanci58 je napisao/la: ↑28 jun 2026, 13:25Istina je samo meni jasno kako igrač skoro u 5 deceniji života ima obraza tražiti 10 000 eura neto mjesecno. I još mu se odobri.
-
Marokanci58
- Kontakt:
Pa u Sarajevu su, slobodno ih pitaj. Sutra će ti biti na relaciji Grbavica- SCC- Baščaršija-Park prinčeva restoran iza 10:00...SamLake je napisao/la: ↑28 jun 2026, 16:06Prestani se provaljivat kakvih 10 hiljada eura. Pitaj kuma i izvore koji vozaju igrače da ti bolje provjereMarokanci58 je napisao/la: ↑28 jun 2026, 13:25Istina je samo meni jasno kako igrač skoro u 5 deceniji života ima obraza tražiti 10 000 eura neto mjesecno. I još mu se odobri.![]()
BRATSTVO GRAČANiCA
Nema vise mahale u miru se radi.
Uradili temelje tribine a sad ce jamu da traže rekla Benjamina. Samo da legne milion i naći ce je..
Sve po planu nema sta.
Uradili temelje tribine a sad ce jamu da traže rekla Benjamina. Samo da legne milion i naći ce je..
Sve po planu nema sta.
Trenutno korisnika/ca: 1921zeljeznicar1921, GBBP87, Iceplayer, relativizam i 76 gostiju.