Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Madal
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Madal » 27 jun 2026, 16:44

Najljepsa stvar od svega u reprezentaciji je sto sam ubijedjen da su svi oni vec odavno na Spahinoj listi i da su vec i od prije kontakti uspostavljeni. I da se sa svakim radi individualno, naravno od onih koji zele igrati za nas, i da se bira pravi momenat za to. Pa cak i oni koji ne zele, siguran sam da se par puta i na vise nacina probalo, kao sto je Sergej i jednom spominjao za neke igrace koji su nas odbili.

Ne treba ni siliti, kakvi god su prospekti, ako nisu makar na granici da zaigraju seniorski fudbal onda je jos rano.

Od svih Pejcinovic se izdvaja kao neko ko momentalno moze pojacati ekipu ali isto tako vjerujem da je jedan od neizvjesnijih da ce igrati za nas. I poslije SP bit ce zanimljivo pratiti sve to.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 27 jun 2026, 16:46

Ako cemo posteno, Deket ni u mladoj nije medju boljima. Istina, mladji je dosta i to je jedino sto ide njemu u korist.

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 27 jun 2026, 18:16

Šta se Deket ima završavati? Koliko sam ja čuo njegovi nisu Srbi, a i da jesu, mislim da im je BiH na prvom mjestu.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 27 jun 2026, 18:31

Hansestadt je napisao/la:
27 jun 2026, 16:46
Ako cemo posteno, Deket ni u mladoj nije medju boljima. Istina, mladji je dosta i to je jedino sto ide njemu u korist.
Nije ni od Jakupovica bolji, doduse mladji je Deket par mjeseci, iskreno mislim da je i Korora bolji od Deketa samo sto je Borac bio jaci od Zelje i puno lakse zabiti. Ima i u Salzburgu mali Delimehic (16) napadac koji obecava, ima Tubic (17), ima Ramic (17) debitovo za prvi tim Zuricha, Omanovic (17) iz Heerenveena..
Vidjecemo neka ih sto vise u izbora :bih:

dedo26 je napisao/la:
25 jun 2026, 22:36
Ensar Music (Rapid Wien II) trebao u Hajduk doci ali su mu celnici Rapida rekli da ce biti prekomandivan u 1 tim i cini se da ostaje i da ce imati minute.

Prosla sezona brutalna za 18godisnjaka. 5 golova i 7 asistencija. Igra kao ofanzivni veznjak poput Pjanica i Mahmica.

Inace nastupa za Austriju u19 i u poslednje dvije utakmkce protiv Njemacke i Svedske dao dva gola.

Ogroman prospekt.
Danas igrao za prvi tim Rapida, pobjedili 4:1
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 28 jun 2026, 00:57

Odakle ljudima na fb i tiktoku ideja da je Ibrahimovicev sin rekao da ce igrati za nas?
Jel on to stvarno rekao ili je neko lupio glupost, pa ovi masovno sire po drustvenim mrezama?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

MiranGlasnic
Kontakt:

Post Postao/la MiranGlasnic » 28 jun 2026, 00:59

19vendetta87 je napisao/la:
28 jun 2026, 00:57
Odakle ljudima na fb i tiktoku ideja da je Ibrahimovicev sin rekao da ce igrati za nas?
Jel on to stvarno rekao ili je neko lupio glupost, pa ovi masovno sire po drustvenim mrezama?
Zlatanu zasuzile oči i neki praznoglavac odlučio da nabije sebi pregleda.

SanaBosna
Kontakt:

Post Postao/la SanaBosna » 28 jun 2026, 03:59

Smajlovic je trenutno veliko pojacanje sto se tice Radeljica i Mujakica, Catovic mora biti pozvan za LN jer je bitno da uigramo momka do Euro, on je sigurna zamjena za Sunjica i Buducnost. Naravno uskoro Kospo da se probije u Fiorentini.

Pejcinovic bi bio ogromno pojacanje, nadam se da se radi nesto u vezi Topalovica.

Shevko
Kontakt:

Post Postao/la Shevko » 28 jun 2026, 12:14

BenjooJutub je napisao/la:
27 jun 2026, 18:16
Šta se Deket ima završavati? Koliko sam ja čuo njegovi nisu Srbi, a i da jesu, mislim da im je BiH na prvom mjestu.
Potaknuo si me da provjerim, kad ono:
podrijetlom je iz obitelji ukrajinskih kolonista koji su se naselili u sjevernu Bosnu (okolica Prnjavora i Banjaluke).

Spahic98

Post Postao/la Spahic98 » 28 jun 2026, 12:53

Shevko je napisao/la:
28 jun 2026, 12:14
BenjooJutub je napisao/la:
27 jun 2026, 18:16
Potaknuo si me da provjerim, kad ono:
podrijetlom je iz obitelji ukrajinskih kolonista koji su se naselili u sjevernu Bosnu (okolica Prnjavora i Banjaluke).
Deket je ukrajinsko prezime
Ali ne znaci to nista i on i njegovi roditelji su rodjeni u BIH
Asimilacija
BUCA POTOK

FUDBALSKI KLUB SARAJEVO

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 jun 2026, 12:56

Veceras Catovic i Licina startaju u U19 EURO.
Igraju u 9 protiv Danske.

zastitaIdentiteta
Kontakt:

Post Postao/la zastitaIdentiteta » 28 jun 2026, 13:32

Treba nodi Henryevu djecu zaganjati od pionira , Tristan (13) i Gabriel (10) :lol:
Mama im je rođena sarajka haha
Pošteno, pa kako bude.

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 28 jun 2026, 14:07

A tek Ibrahimovićevi sinovi koji su već punoljetni
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 28 jun 2026, 16:21

Po prvi put sam relaksiran po pitanju buducnosti i potencijalnih. Prije svega zbog Emira Spahica jer znam da radi taj posao najbolje moguce. Druga stvar, toliko je te nase djece po svijetu da uvijek ima dovoljno onih koji hoce i imaju kvalitet, da ne brinemo hoce li Deket igrati za Srbiju ili Sucic za Hrvatsku. Od sad i u buduce ce igrati samo oni koji zive Bosnu.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 28 jun 2026, 16:49

mercurial je napisao/la:
28 jun 2026, 16:21
Po prvi put sam relaksiran po pitanju buducnosti i potencijalnih. Prije svega zbog Emira Spahica jer znam da radi taj posao najbolje moguce. Druga stvar, toliko je te nase djece po svijetu da uvijek ima dovoljno onih koji hoce i imaju kvalitet, da ne brinemo hoce li Deket igrati za Srbiju ili Sucic za Hrvatsku. Od sad i u buduce ce igrati samo oni koji zive Bosnu.
Talenti poput njega se trebaju ranije prepoznati i osigurati. Sa 17-18 godina vec, bolje njega neg npr Mujakica bezveze zvati.
Ako odbije poziv za A repku ne treba ga vise gurati da igra ni za U19 ili U21, uzmiju mjesta drugoj djeci.
Al svakao se slazem, ova stvar je najbolja sto Spahic a sigurno i Barba radi takodjer je da dovode tu djecu po svijetu.

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 28 jun 2026, 17:33

Au, napokon izašao highlights video Ćatovića. Momak bez zajebancije izgleda kao ljevonogi Rodry. Ovo je brutalno..

RobijasiZenica1988
Kontakt:

Post Postao/la RobijasiZenica1988 » 28 jun 2026, 17:43

PeppermintSA je napisao/la:
28 jun 2026, 17:33

Au, napokon izašao highlights video Ćatovića. Momak bez zajebancije izgleda kao ljevonogi Rodry. Ovo je brutalno..
Talenat neosporan,ali mnogo mnogo pure on treba pojest.
Za njega bi idealno bilo jednu sezonu u Salzburgu da provede,samo da prebaci tu godinu i da se afirmiše koliko toliko u profesionalnom fudbalu.
Momak vrijedi cini mi se 3 ili 4 miliona eura a igra za juniore ne moze to biti slučajno.

Bosnjo22
Kontakt:

Post Postao/la Bosnjo22 » 28 jun 2026, 17:48

Ma neki osjecaj mi je da je Barbarez vec sredio njega i Licinu

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 28 jun 2026, 17:56

RobijasiZenica1988 je napisao/la:
28 jun 2026, 17:43

Talenat neosporan,ali mnogo mnogo pure on treba pojest.
Za njega bi idealno bilo jednu sezonu u Salzburgu da provede,samo da prebaci tu godinu i da se afirmiše koliko toliko u profesionalnom fudbalu.
Momak vrijedi cini mi se 3 ili 4 miliona eura a igra za juniore ne moze to biti slučajno.
Tek je napunio 19 godina, naravno da treba još pure jesti. Ali ovo je brutalno. Ovoga moramo završiti jer nisam dugo vidio igrača s Ex-Yu prostora koji igra tu poziciju, a da ima ovakav miks fizičkih predispozicija i tehničke kvalitete. 191cm visok, fantasticno se krece, lagan trk, jak ko bivol, tacan i mekan pas, dribling, nuđenje u igri i traženja dubine.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 28 jun 2026, 18:14

Dosta poteza viska, mada je to svakako i za ocekivati u ovom uzrastu. Ali vidi se da je zvijer u oduzimanju lopti, ne samo zbog brutalnih fizickih predispozicija nego i zbog odlicnog citanja igre..

Ovakvi igraci drze kompletan vezni red te drugi igraci imaju vecu slobodu da rizikuju i idu van pozicije kad je ovakva zvijer iza. Uhh top prospekt.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 28 jun 2026, 18:15

soko je napisao/la:
28 jun 2026, 16:49
mercurial je napisao/la:
28 jun 2026, 16:21
Talenti poput njega se trebaju ranije prepoznati i osigurati. Sa 17-18 godina vec, bolje njega neg npr Mujakica bezveze zvati.
Ako odbije poziv za A repku ne treba ga vise gurati da igra ni za U19 ili U21, uzmiju mjesta drugoj djeci.
Al svakao se slazem, ova stvar je najbolja sto Spahic a sigurno i Barba radi takodjer je da dovode tu djecu po svijetu.
Ja vjerujem da je Spaha bio da se Sucic ne bi ni desio, jer bi se on puno prije morao odluciti. Da je pozvan iz Zrinjskog sa 20 godina morao bi se odluciti kao sto je Vukovic koji je zatvorio vrata sebi za sva vremena i nece moci kalkulisati do 25te godine i onda prodavati pricu da voli ovu drzavu. Ovako kad je otisao u Dinamo bilo je za ocekivati. Ali drago mi je da se desilo jer sam ja misljenja da ih ne treba ni zvati dok je nasih sinova koji vole ovu drzavu. Treba Katica i Sunjica sto brze zamijeniti, jer su i oni kalkulisali do zadnjeg.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bosnjo22, GG3, Goalgetter, hurem, Iceplayer, invincible1921, Loga, Majestic-12 [Bot], Sveti, Taree i 91 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []