FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da budemo realni ako mislimo pokušati boriti se sa Borcem za titulu ovoj ekipi treba dodati jos 2 dobra pojačanja, a ako hoćemo odigrati još jednu sezonu radi reda čekajući da Vico ode sa mjesta predsjednika i završimo sezonu sa -20 u odnosu na prvaka onda je ovo taman ekipa za to.
Mujkić haman u Poljsku ide
Mogla bi ovo biti zanimljiva sezona, sa puno derbija kvalitetnih
Vjerovatno, Pogoń Szczecin je opcija navodno.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Još ako je istina za 600.000€
Realno ako bude i 600.000 maraka, to je top deal.
Preusmjeriti dio keša u kvalitetnog stopera i nema zime.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Za te pare i Maroodzu poslat sa njimGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jun 2026, 01:00Još ako je istina za 600.000€![]()
Realno ako bude i 600.000 maraka, to je top deal.
Preusmjeriti dio keša u kvalitetnog stopera i nema zime.
To bi bio odličan posao Mamića.
“Kako Faktor nezvanično saznaje, u stručnom štabu Preleca trebali bi biti Ivo Milić, Mario Jović, Benjamin Levak i Mario Skrablin”
Jel moguče da naš lijepi direktor ovako dobro procjenjuje ljude. Doveo je Ivu Milića u FK Sarajevo, koji je 10 dana nakon isteka ugovora postao prvi pomočnik u želji….
No comment zaista.
Jel moguče da naš lijepi direktor ovako dobro procjenjuje ljude. Doveo je Ivu Milića u FK Sarajevo, koji je 10 dana nakon isteka ugovora postao prvi pomočnik u želji….
No comment zaista.
Ovo nikad neću shvatit. Pa, je li zaista neko misli da se ove stvari mogu spriječiti, zabraniti ili prevenirati?mire971 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 08:35“Kako Faktor nezvanično saznaje, u stručnom štabu Preleca trebali bi biti Ivo Milić, Mario Jović, Benjamin Levak i Mario Skrablin”
No comment zaista.
Nije uposlenik kluba i njegovo slobodno pravo je da traži posao gdje poželi. Kakve veze imaju s tim Mamić, Velkoski ili neko treći? Željko Obradović je na konferenciji izjavio da ne može raditi nigdje drugo nego u Partizanu i evo ga danas u drugom klubu. Čovjek je stranac, tu je došao zbog para, isto tako je i u Želju otišao zbog para, pa će sutra ići dalje isto zbog para.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Kobac Selimović je bio pomočnik kod kona, prije dolaska u naš sš, onaj kondicioni Almir Seferović je više puta bio, i od nas i kod njih.mire971 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 08:35“Kako Faktor nezvanično saznaje, u stručnom štabu Preleca trebali bi biti Ivo Milić, Mario Jović, Benjamin Levak i Mario Skrablin”
No comment zaista.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Gledam malo objave ovih roditelja od djece koja su prošla kroz ove kampove selekcije za akademiju, jedna jako, jako dobra i pozitivna stvar za naš klub. Čak i ovi koji nisu prošli selekciju hvale se da su bili dio kluba i ponosno objavljuju djecu u našim dresovima i sa zahvalnicama.
Odlićan potez kluba tako se ostaje na vrhu i pokazuje ko je najveći klub u državi.
Emocije dječaka od 6,7,8 godina koji postaju dio našeg kluba se ne mogu sakriti.
Volimo Sarajevo!!!
Odlićan potez kluba tako se ostaje na vrhu i pokazuje ko je najveći klub u državi.
Emocije dječaka od 6,7,8 godina koji postaju dio našeg kluba se ne mogu sakriti.
Volimo Sarajevo!!!
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Treba dovesti Livaju dok je ovaj haos 
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
KarloIvandic
- Kontakt:
9 dana do tekme a mi nikakva pojacanja . Bice ovo borba za 3 mjesto
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Borba za 3. mjesto, a do lige još preko mjesec danaKarloIvandic je napisao/la: ↑29 jun 2026, 11:349 dana do tekme a mi nikakva pojacanja . Bice ovo borba za 3 mjesto
Uostalom, nama trebaju još 2 dolaska maksimalno, 3 da baš do kraja ekipu dotjeramo.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Napisi jos koji put.KarloIvandic je napisao/la: ↑29 jun 2026, 11:349 dana do tekme a mi nikakva pojacanja . Bice ovo borba za 3 mjesto
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Naporan lik. Ide na listu gnjavatora.James1987 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 11:46Napisi jos koji put.KarloIvandic je napisao/la: ↑29 jun 2026, 11:349 dana do tekme a mi nikakva pojacanja . Bice ovo borba za 3 mjesto
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ako je vjerovati medijima njegova plata u Hajduku je 110k eura mjesecno,i to je pristao na neko smanjenje tako da otpisi to
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
HeavyBassBlues
- Kontakt:

.png)