02.07.2026. R32: USA - BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
objektivni7563
- Kontakt:
Re: 02.07.2026. R32: USA - BiH
Iskreno mislim da bi mogli pocet sa 532 Vasilj Dedic Kaktic Muharemovic kolasinac Memic Sunjic Basic Alajbegovic demirovic i Dzeko , protiv svicarske je to na momente izgledalo dosta dobro nisam siguran da ce poceti al kao neki back up plan ili plan b sigurni da ce biti tako mislim da bez Esmira krecemo , ne bi ne iznadilo da cak Tahirovic pocne prije Sunjica.
- Wilshere10
- Kontakt:
Pa i jesu bolji u ovom trenutku. Vidi se da si tanak sa znanjem o sokeru.
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
vrhunac bh zurnalistike pred utakmicu sa USA:
"Koliko ti je bilo tesko sto nisi igrao protiv Katara"
dobra stvar je sto Tabakovic trenira sa ekipom i protiv USA ce dobiti minute.
Vjerujem da ce se krenuti sa Dzekom i Demirovicem i onda zavisno od rezultata mozemo ocekivati ulazak Tabakovica, ali to ce biti oko 60-70te min jer Edin toliko moze, a Haris ne vise od pola sata.
sastav ce biti
Dedic (ako je zdrav) Katic Muharemovic Kolosinac
Tahirovic Sumjic
Bajraktarevic Memic
Demirovic Dzeko
Vjerujem da ce se krenuti sa Dzekom i Demirovicem i onda zavisno od rezultata mozemo ocekivati ulazak Tabakovica, ali to ce biti oko 60-70te min jer Edin toliko moze, a Haris ne vise od pola sata.
sastav ce biti
Tahirovic Sumjic
Bajraktarevic Memic
Demirovic Dzeko
Moja najveca mana sto ne znam ignorisat idiote, tako da planiram da vec od sutra nista ne reagujem nit komentarisem, jer ocito da ne znam iskulirat ovako glupe komentare.Wilshere10 je napisao/la: ↑28 jun 2026, 19:05Pa i jesu bolji u ovom trenutku. Vidi se da si tanak sa znanjem o sokeru.![]()
Demirovic u zadnje 3 sezone dao 52 gola u ligi, Kraamric 51. Demirovic igra ligu prvaka sa Stuttgartom vec 2 sezone, ovaj mislimo samo jednom. Zaglavljen u Hoffehnhaimu 10 godina.
Budimir se vucarao po 2ligasima, u 31 godini poceo igrati i davati golove, za jednu Osasunu, koja je prosjek u Spaniji, dok Dzeko godinama dere, i dao je 6 golova u 5 utakmica cini mi se za Schalke koji je eto Bundesligas.
Ne znam na osnovu cega vi temeljite to znanje kad vas 50% po forumu nema grama mozga niti zna fudbal. Ovo ce mi bit zadnji komentar.
Dzeka je dedo kao i ti, Demir je hrast u napadu.
Budimir, Kramaric, Mandzuka, Klasnic svi su hrvatski sadasnji i bivsi napadaci bolji od ovog naseg dvojca, rejalno.
Svaka opcija sa dva napadaca je smrt za nas, valjda je to svima jasno, nadamo se i strucnom stabu. Ako je vec neophodno da igraju Dzeko i Demirovic, onda barem ovog drugog povuci nazad da bude blizi nekoj toj poziciji lazne devetke ili prednjeg veznog, nego da ganja stopera, sto ga cini igracem manje obzirom da je za takav pritisak neophodno da i drugi napadac cini isto, sto Dzeko, objektivno, ne moze.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
-
Marokanci58
- Kontakt:
Samo da se naše Gazije ne prepadnu veličine i imena domaćina SP.
Igrajte momci bez respekta !
Ko izvede dva napadača u ovoj utakmici i potpiše kapitulaciju nek se ne vraća u Bosnu
Bolje i sam trnokop nego dzeko i trnokop..
Napravite senzaciju kakvu svijet nije vidio.
OGADITE IM SOKER
Igrajte momci bez respekta !
Ko izvede dva napadača u ovoj utakmici i potpiše kapitulaciju nek se ne vraća u Bosnu
Bolje i sam trnokop nego dzeko i trnokop..
Napravite senzaciju kakvu svijet nije vidio.
OGADITE IM SOKER
BRATSTVO GRAČANiCA
-
eaglebvb09
- Kontakt:
Demantuj me poslije tekme , ja sam i srce i dusu dao za moju/ nasu Bosnu kad vec spominjes 1992 !!Rodju je napisao/la: ↑28 jun 2026, 18:58Kakav gubitnički stav.eaglebvb09 je napisao/la: ↑28 jun 2026, 18:35Nema branjena ni pod razno , citam sta ovi gore pisu !
Kakvo crno branjenje , tek smo onda pusiona , idemo napasti od prve minute , mi nemamo vise sta izgubiti da li smo maksimum i trebamo igracima i strucnom stabu biti zahvalni !
Mi smo vec ispisali historiju , ova repka je mlada tek u stvaranju je i svaki dan , svaki mjesec .. svaku godinu biti ce boljai bolja i iskusnija.
Zato tipa komentari braniti cemo se , pa sta bude ne piju vodu od te ljubavi nema nista!
Realno ljudi su bolji , igraju kuci sudije ce biti na njihovoj strani , oni jednostavno moraju proci dalje.
Ne mojte me pogresno shvatiti , niko ne bi bio sretniji da izbacimo Amere , ali na nasu zalost to se nece desiti!
Budimo jednom u zivotu realni , jedno su nadanja i zelje a drugo je realnost .
Hvala nasim momcima , Barbi i strucnom stabu na svemu podarili su nam bajku skoro mjesec dana i uzivali smo.
Mi nemamo sredinu terena , tu ce njihova najveca prednost biti , oni su brzi , okretni mogu da trce koliko hocete.
Nisu se iscrpili 2 godine kroz kvale kao mi pripremali su se maksimalno!
Samo se plasim potopa , potuci se posteno pa sta bude bar se sa mudima oprostiti od svjetskog !
Idemo Bosno idemo Herzegovino vi ste za nas vec sada svjetski sampioni![]()
Nedaj bože, da smo 1992 o takvima bili ovisni.
Niko sretniji od mene da razvalimo Amere na proste faktore .
Prije nego li nesto napises razmisli 10 puta!
Poznavajući Barbareza ovo i jeste sastav 100%.SHZ82 je napisao/la: ↑28 jun 2026, 19:18dobra stvar je sto Tabakovic trenira sa ekipom i protiv USA ce dobiti minute.
sastav ce biti
Tahirovic Sumjic
Bajraktarevic Memic
Demirovic Dzeko
Glory Glory Man United
- Wilshere10
- Kontakt:
Tebra, veoma ti je oskudno znanje o sokeru. Ante je u zadnje 3 sezone mašina za golove.dedo26 je napisao/la: ↑28 jun 2026, 19:21Moja najveca mana sto ne znam ignorisat idiote, tako da planiram da vec od sutra nista ne reagujem nit komentarisem, jer ocito da ne znam iskulirat ovako glupe komentare.Wilshere10 je napisao/la: ↑28 jun 2026, 19:05Pa i jesu bolji u ovom trenutku. Vidi se da si tanak sa znanjem o sokeru.![]()
Demirovic u zadnje 3 sezone dao 52 gola u ligi, Kraamric 51. Demirovic igra ligu prvaka sa Stuttgartom vec 2 sezone, ovaj mislimo samo jednom. Zaglavljen u Hoffehnhaimu 10 godina.
Budimir se vucarao po 2ligasima, u 31 godini poceo igrati i davati golove, za jednu Osasunu, koja je prosjek u Spaniji, dok Dzeko godinama dere, i dao je 6 golova u 5 utakmica cini mi se za Schalke koji je eto Bundesligas.
Ne znam na osnovu cega vi temeljite to znanje kad vas 50% po forumu nema grama mozga niti zna fudbal. Ovo ce mi bit zadnji komentar.
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
Jarane hvala ti što se sklanjaš sa foruma. Očajno znanje. Očajno.dedo26 je napisao/la: ↑28 jun 2026, 19:21Moja najveca mana sto ne znam ignorisat idiote, tako da planiram da vec od sutra nista ne reagujem nit komentarisem, jer ocito da ne znam iskulirat ovako glupe komentare.Wilshere10 je napisao/la: ↑28 jun 2026, 19:05Pa i jesu bolji u ovom trenutku. Vidi se da si tanak sa znanjem o sokeru.![]()
Glory Glory Man United
Kramarić i BudimirWilshere10 je napisao/la: ↑28 jun 2026, 19:05Pa i jesu bolji u ovom trenutku. Vidi se da si tanak sa znanjem o sokeru.![]()
ErosViverosViv je napisao/la: ↑28 jun 2026, 19:08vrhunac bh zurnalistike pred utakmicu sa USA:
Eldar da postavlja vrhunska pitanjq do kraja svog zivota na press-u, ne moze oprati ono pitanje: razmisljate li o ostavci
Adis s Nove BH mi nekako odmjeren, ali i on zna pitati, jeste li vidjeli koliko navijaca je izaslo sinoc na ulice da proslavi pobjedu
Da li cemo se zatvoriti ili napasti USA, vase misljenje?
Dzeko s klupe? Prednosti i mane?
S obzirom da USA igra 3-5-2, a mi samo dva zadnja vezna, oni ce nas razbucat u sredi, jer Kerim i Esmir ne igraju odbranu.
Dzeko s klupe? Prednosti i mane?
S obzirom da USA igra 3-5-2, a mi samo dva zadnja vezna, oni ce nas razbucat u sredi, jer Kerim i Esmir ne igraju odbranu.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ako je pametan, napašće
Iceplayer je napisao/la: ↑28 jun 2026, 19:39Kramarić i BudimirWilshere10 je napisao/la: ↑28 jun 2026, 19:05Pa i jesu bolji u ovom trenutku. Vidi se da si tanak sa znanjem o sokeru.![]()
![]()
Glory Glory Man United
Ma nece pokeras nista,po mom misljenju ice na sigurno i na kontre
- Beduin
- Kontakt:
Ako smo se prepali domacina na otvaranju ovako velikog turnira gdje je vecini njih to prvi put u karijeri igrati nesto ovako veliko i bitno, onda ce se prepasti i USA.
Kakvo prepadanje, momci zeljni rezultata i dokazivanja, prepuni samopouzdanja svjesni koliko su talentovani i koliko se od njih ocekuje prije svega na klupskom nivou, a onda u reprezentativnom.
Smijesno mi i pomisliti da se Muharemovic, Dedic, Alajbegovic ili Bajraktarevic prepao nekoga iz Amerike, momci bi j3bali im mater javno ako treba. Ovo su samouvjerene mudonje kakve nas fudbal ne pamti.
Kakvo prepadanje, momci zeljni rezultata i dokazivanja, prepuni samopouzdanja svjesni koliko su talentovani i koliko se od njih ocekuje prije svega na klupskom nivou, a onda u reprezentativnom.
Smijesno mi i pomisliti da se Muharemovic, Dedic, Alajbegovic ili Bajraktarevic prepao nekoga iz Amerike, momci bi j3bali im mater javno ako treba. Ovo su samouvjerene mudonje kakve nas fudbal ne pamti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: antetokounmpo, Bing [Bot], Edin TM87, General505, Goalgetter, Matterhorn22, Scholl, Shevko, VibeTribeX, Zagor i 74 gosta.