Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Ova kanada igra dobar fudbal, nismo mi bili uopste u naivnoj grupi kako god okrenes.
- akisarajevo92
- Kontakt:
4 minute pauze 

i u kvalifikacijama, jedino nasa grupa sa Austrijom i ona sa Svicarskom i Svedskom ima dva predstavnika u knock out fazi SP
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 28 jun 2026, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Idemo bafana bafana 

-
DnevnaDozaPklata
- Kontakt:
Juzna Afrika odlicno rjesava presing Kanade, zadnji vezni, zadnja linija i golman odlicni sa loptom, bez ikakvog straha je valjaju i razvlace ih ko jufku. Kontre također solidne, al fali zadnji pas, previse komplikuju. Kanadi fali Kone koji je ozbiljan veznjak.
Sudija malo navlaci, al moze se moze igrati, barem trenutno
Sudija malo navlaci, al moze se moze igrati, barem trenutno
-
DzaniMehmet
- Kontakt:
Fudbalski forumrossonero85 je napisao/la: ↑28 jun 2026, 20:26Da ti nešto razjasnim, dečko. Današnja Hrvatska Andreja Plenkovića, Grlić Radmana, Željane Zovko, nekakvih pokreta za domovinu koji crtaju karte "trećih entiteta" u BiH, Marka Perkovića Thompsona na čiji koncert dođe pola miliona ustaša je obična neoustaška prćija i definicija evropskog neofašizma. I kao šlag na tortu, Luka Modrić insistira da im upravo Thompson pjeva na dočeku kako bi zajedno pjevali "Herceg Bosno srce ponosno". Nema nikakve potrebe, a ni razloga da navijam za njih, niti ima potrebe da toliko forsirate i navaljujete da se navija za državu koja je izvršila agresiju na moju državu i očito još nije odustala od svojih fašističkih tuđmanovskih pretenzija prema mojoj državi.SSj4 je napisao/la: ↑28 jun 2026, 20:16Patriote s ovakvim komentarima niste.Za normalan narod u košu ste sa ovim što zovete ustasama i cetnicimarossonero85 je napisao/la: ↑28 jun 2026, 20:09
Nama patriotama Bosne i Hercegovine koji ne podnose agresorske države.![]()
Domaće HDZ/UZP ustaše koji iz dna duše mrze državu u kojoj su rođeni ne treba više ni da spominjemo, oni su isprdak civilizacije.
Eto objašnjeno po stoti hiljaditi put za vas kojima nije jasno zašto neki zaboga ne navijaju za "Vatrene". I ne smarajte više sa ovom pričom i ljigavim izjednačavanjem i relativizacijom, nismo svi isti i džabe nas trpate u isti koš. Patriote Bosne i Hercegovine koje su branile domovinu nisu niti će ikad biti u istom košu kao ustaše i četnici koji su je napadali. Hajde sada i ti lagano razguli.![]()
Nismo, samo sto smo mi jedno 10x gore izgledali nego juzna afrika.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Sve ti yebem više dosadno, koliko pereš je li realno
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Kanada smiješna, sreće su imali protiv nas jer su naši bili pogubljeni i prva utakmica.
„Prava misterija svijeta je ono što vidimo, a ne ono što ne vidimo.“ Oscar Wilde
Željezničar za život cijeli !
SiggiSmallz a sad En...
Željezničar za život cijeli !
SiggiSmallz a sad En...
Juznoafrikanci su trkacki jaci od nas.Protiv ove Kanade to je bitnije nego da znas lopte.Edincapitano je napisao/la: ↑28 jun 2026, 21:15Ovi se igraju s Kanadom kao da su Brazil, govori dosta koliko je losa nasa grupa bila..
Ko te sta pita, najedi se govana kad isplaces njimet kretencino
Pa nisi na njemackom forumu upm, pa da ne znas kome!
I da izgubite sve, zauvijek: za svoje Zmajeve!!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
-
Edincapitano
- Kontakt:
Koliko im fali Koné, ne mogu dobiti vezni red za sad nikako.
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Ova Kanada je brate qrac od ekipe. Oni 40 min nisu napravili sanse protiv JAR.
Nije isto igrati prvi mec u zemlji od domacina, gdje su oni nahajpani na max i mec knockout faze gdje nijedna reprezentacija nece juriti svim silama naprijed.
A eto, je li bi ti htio da smo igrali prelijep fudbal za oko, a ispali odmah ili ovu sad situaciju koju imamo?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Wilshere10
- Kontakt:
Jako dobra tekma za nas, sokeraske sladokusce. 
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
Slusaj ovog Almera preko tastature.Takvima ko ti je sevap identitet naci i otkriti i zlostavljati te mjesecima da se naucis pameti.
Ufatio psovati momku iz cista mira,e jesi opasan.
Sto se tice utamice,Kanada bas tanjez.Protiv nas su djelovali kao brzi voz.
Pa zar ti ne reče da Kanada ima boljeg igraca na svakoj poziciji od nas ? 
Normalno da nije. Boli me ona stvar za prelijep fudbal, vazne su pobjede. Mi igramo defanzivno, sasvim ok, samo sto to nije ni malo kontrolisano. Pa ljudi su nam svaki 10 min pravili veliku sansu.DamirT je napisao/la: ↑28 jun 2026, 21:39Nije isto igrati prvi mec u zemlji od domacina, gdje su oni nahajpani na max i mec knockout faze gdje nijedna reprezentacija nece juriti svim silama naprijed.
A eto, je li bi ti htio da smo igrali prelijep fudbal za oko, a ispali odmah ili ovu sad situaciju koju imamo?
Ma ja slaba kanada nema šta, namašaše se haha
Trenutno korisnika/ca: nmkdak1ng, rossonero85 i 15 gostiju.